Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
8 yaşında ki Hataylı bir çocuğun hayatında hiç duymadığı bir lisanı ana dili gibi konuşmaya başlaması, ya da hiç görmediği hiç gitmediği yerleri sanki bir ömür boyunca orada yaşamışcsına tarif edip anlatmasını BİLİM İZAH EDEMEZ EDEMİYOR DA ..
Ya da başka bir takım paranormaliteleri de açıklayamaz .. Büyünün muhteviyatını ve etkilerini açıklayamaz .. Yine de buna rağmen kendilerini zeki sanan ateler dine masal derler .. Onlara göre öyledir de .. Sabredip göreceğiz masalın sonunu ..
tamam işte din her halükarda "büyü beyler bu aksini idda edemessiniz" dedimi olay bitmiştir
8 yaşında ki Hataylı bir çocuğun hayatında hiç duymadığı bir lisanı ana dili gibi konuşmaya başlaması, ya da hiç görmediği hiç gitmediği yerleri sanki bir ömür boyunca orada yaşamışcsına tarif edip anlatmasını BİLİM İZAH EDEMEZ EDEMİYOR DA ..
Ya da başka bir takım paranormaliteleri de açıklayamaz .. Büyünün muhteviyatını ve etkilerini açıklayamaz .. Yine de buna rağmen kendilerini zeki sanan ateler dine masal derler .. Onlara göre öyledir de .. Sabredip göreceğiz masalın sonunu ..
Büyü Kuran'da geçer ve buna işaret eder .. Zararlı olduğunu söyler ve yasaklar .. Ateler dine masal diyorlar ya o halde BÜYÜNÜN DE MASAL OLDUĞUNA İNANMAK ZORUNDALAR ama kendileri bile büyü yaptırtan ya da büyüye maruz kalan ateler biliyorum ben![]()
O zaman sormak lazım ; BU NE LAHANA BU NE PERHİZ ?
dinin masal olmamasının gerekçesi "büyünün muhteviyatı" mıdır?bak mesela kendisine büyü yapıldığına inanan insanın sorunu bana göre tamamen psikolojiktir. inanan kesim, bu ruhsal bunalımı hacı, hoca, muska ve duayla çözer, çünkü sorununu bu şekilde çözebileceğine inanır. ben de psikolog yardımı alarak çözerim. plasebo etkisidir bu. muskanın işe yarayacağına inanıyorsun ve işe yarıyor, muhteviyat falan yok :d
hocam boşver İslam alimlerinin icatlarıyla yaşıyor bir çok konuda bu Dünya ama görmezden geliyorlar Din bilim ile çelişiyor olsaydı bilim adamlarının bir çoğu İbni Sina gibi bir adamın kitaplarını okuyarak yetişmezdi bir çok insan yüzyıllarca onun kitaplarıyla ilim sahibi oldu sonra çıkıp evet çelişiyor deniyor eh bilimin reddetme hakkını Din için kullanıyorlar bu arkadaşlarda![]()