Mueddeb
Platin Üye
-
-
-
-
-
Din bilimle çelişir mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hay Allah razı olsunKısa ve net ; " Çelişmez " .. Tartışmam bile ..
hay Allah razı olsun
yılların mürtediyim bu kadar güzel pas görmedim.
din gibi sofistike bir konuda bile bu kadar net ve dogmatik konuşman,otomatik olarak bilim dışına iter seniaha bak direk çeliştin zaten
![]()
Bilimsel araştırmalar yaparken gördükleri ve buldukları şeyler sayesinde müslüman olan bilim adamlarının sayıları epey fazla. DEdiğin gbi zaten çeliştirmek isteyen bilimsel olarak olsun yada olmasın her türlü çeliştirebilir zaten .Celi$miyoki bilim ilen, ben bugune kdr gorduugm butun bilim dallarinda,
butun ortaya cikan sonuçlarda, din ile çeli$kiye giren noktalarin hep bilim adamlari tarafindan
çeli$kiye sokuldugunu fark ettim, o çeli$en noktayi daha ba$ka açidan,
din ile çeli$meyecek bakimdan degerlendirilebilicekken, gidip aksine din ile çeli$en sonuçlar
cikarmaktalar ozenle, tabi bu demek degilki onlarin sonuçlaarina gore bilim din ile celi$iyo,
aklimizi kullanip farkli gosterilmek isteneni dogru olan bi sonuca çikarmaya çali$abiliriz,
bilim sadece bilim adamlari tarafindan cikarilan sonuclara gore $ekil kazanmiyo,
bilim çok çapli, bircok insanin goru$leri ters ve zit olan bi donem ^^
yani diycegim oki illaki çeli$tirmek isteyen gercegi egip bukup celi$tiricek sekile sokar = )
yatadılış-evrim diye,daha sıfır noktasında yollarını ayıran bilim ve din,birbiri ile çelişir mi diye sormak bile komiktir.ne çelişmesi? Taban tabana zıtbenim anladigim kadariyla diyonuzki siz; din'de tarti$ma $uphe yok, ama bilimde var,
iyi ama bilimde $uphe olmasi din ile celi$mesi anlamina gelirmi?
bunun bu goru$ açisindan soruldugunu sanmiyom,
sorulsa bile din tarti$maya $upheye yenilige kesinlikle hayir demiyoki,
eski kalsin, du$unmeyin de demiyo ^^