Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen Haluk Levent de konteynerlari maliyetine aldı almaya devam ediyor
Hangi millet?para yardımlarının yapılacağı yer belli. bu millet haluk levent'e güvenip kurumlara güvenmiyorsa bir düşünmek lazım.
ben mi itibarsızlaştırıyorum. avrupa'dan takip edemiyorsun sanırım bazı şeyleri. koskoca kurumların önce ve sonraki hallerine bak sorgula.Hangi millet?
Kızılaya yada Afada yapılan yardımlar ile Ahbapa yapılan yardımların dökümanları mı var elinizde?
Kızılayı ve Afadı itibarsızlaştırmayın lütfen.
Bu arada Haluk Levent adamdır. Sanatçıların en vefalısıdır. Buradan onu da tebrik ve takdir ediyorum
Tamda o dediğini yapıyorsun. Avrupa diyip durma. Tutturmuşsunuz gurbetçi diye. Allah biliyor kimin ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunu.ben mi itibarsızlaştırıyorum. avrupa'dan takip edemiyorsun sanırım bazı şeyleri. koskoca kurumların önce ve sonraki hallerine bak sorgula.
Kızılay onurlu bir kurum, binlerce kızılay çalışanı da onurlu vatandaş. Ben onlara güveniyorum, gönüllü derneğin makam aracına güvenmiyorum.Tamda o dediğini yapıyorsun. Avrupa diyip durma. Tutturmuşsunuz gurbetçi diye. Allah biliyor kimin ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunu.
Önceki hali neymiş te şimdiki hali kötüymüş göster görelim. Daha 3 gün geçti başladınız devlet kurumlarını itibarsızlaştırmaya, saldırmaya...
Kızılay Tüm dünyanın yardımına koşan en vefalı kurumdur.
Haluk levent bugün var, yarın yok. Ama kızılay hep oldu ve olacak.
Ağzınızdan çıkan kelimeleri biraz tartın da konuşun. Binlerce kızılay çalışanı şu an iş başında görev yapıyor !
geyvemedya.com
tartışma değil bu. olan bir durumu belirttim. güveni kendileri yok ettiler. bunun sebebini buradan uzun uzun yazmaya gerek yok, isteyen araştırır görür. para yardımını geç bugün kan bağışı bile sorgulanır oldu, düşün. yine de var olsunlar. elbet düzelecekler. şunu da belirteyim benim derdim bu kurumların yöneticileriyle. sahada olan, arkada emek veren kişilerle değil, haddim değil.Arkadaslar neyi tartisiyorsunuz hepsi birlikte calisiyorlar.
Evet o yardımı yaparken Audi A6 ya binen kızılay başkanına değil, depremzedelere, afrikadaki açlara yardım yapıyoruz. Haluk Levenr hangi marka arabaya biniyor mesela? Kurumlarım güvenirliliği kriterlerimiz başkanlarını bindikleri arabalar veya yaşantıları olmamalı.Kızılay onurlu bir kurum, binlerce kızılay çalışanı da onurlu vatandaş. Ben onlara güveniyorum, gönüllü derneğin makam aracına güvenmiyorum.
![]()
Genel Başkanın Makam Aracını Görünce Üyelikten İstifa Etti
Genel Başkanın Makam Aracını Görünce Üyelikten İstifa Etti Özcan Küçükçınar Kızılay Üyeliğinden İstifa Etti. Taraklı'ya ziyarete gelen Türk Kızlay’ı Genel Başkanı Kerem Kınık’ın lüks makam aracını gören Kızılay üyesi Özcan Küçükçınar Kızılay üyeliğinden istifa etti Taraklı’da Özcan Küçükçınar isigeyvemedya.com
evet jesse. ahbap paylaşıyor ve paylaşacağını da tekrar iletti.Hangi millet?
Kızılaya yada Afada yapılan yardımlar ile Ahbapa yapılan yardımların dökümanları mı var elinizde?
Kızılayı ve Afadı itibarsızlaştırmayın lütfen.
Bu arada Haluk Levent adamdır. Sanatçıların en vefalısıdır. Buradan onu da tebrik ve takdir ediyorum
TÜROFED çeşitli otellerde konaklama sağlıyor. AFAD yetkililerine başvurması yeterli.Hataydan güvenli bi sehire gidecek tanidigi olan varsa bana yazabilir mi. Bir aileyi ordan cikarmamiz lazim. Hatay da durum cok ciddi. Saglam ev yok diyenler var