Deprem yardımı

Konu sahibi son olarak 1142 gün önce görüldü
Screenshot_20230208_195847_WhatsApp.jpg
Adıyamanda ki arkadaşım yazdı. Adıyamana bildiğinjz giden yardımlar varsa beni bilgilendirir misiniz ozel olarak

Antalyadada cogu hoteller kapilarini acmis yurtdaslara. Hickimse sokakda kalmadan yarabbi yarabbi .... Nedesek bos. Acimiz buyuk. Rabbim sen yardimcilari ol yarabbi

Malatyada hala sokakda olan insanlar var. Kuzenim ailesi ile ankarada annemgilin yaninda ama malatyada kiminle konustuysam sokakda donmakdan ölecekler dedi. :(

para yardımlarının yapılacağı yer belli. bu millet haluk levent'e güvenip kurumlara güvenmiyorsa bir düşünmek lazım.
Hangi millet?
Kızılaya yada Afada yapılan yardımlar ile Ahbapa yapılan yardımların dökümanları mı var elinizde?
Kızılayı ve Afadı itibarsızlaştırmayın lütfen.
Bu arada Haluk Levent adamdır. Sanatçıların en vefalısıdır. Buradan onu da tebrik ve takdir ediyorum

Hangi millet?
Kızılaya yada Afada yapılan yardımlar ile Ahbapa yapılan yardımların dökümanları mı var elinizde?
Bu arada Haluk Levent adamdır. Sanatçıların en vefalısıdır. Buradan onu da tebrik ve takdir ediyorum
ben mi itibarsızlaştırıyorum. avrupa'dan takip edemiyorsun sanırım bazı şeyleri. koskoca kurumların önce ve sonraki hallerine bak sorgula.

forumun yetkilileri bi organizasyon yapsa biseyler toplasak sonra teslim edilse yetkili yerlere olmaz mı?

ben mi itibarsızlaştırıyorum. avrupa'dan takip edemiyorsun sanırım bazı şeyleri. koskoca kurumların önce ve sonraki hallerine bak sorgula.
Tamda o dediğini yapıyorsun. Avrupa diyip durma. Tutturmuşsunuz gurbetçi diye. Allah biliyor kimin ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunu.
Önceki hali neymiş te şimdiki hali kötüymüş göster görelim. Daha 3 gün geçti başladınız devlet kurumlarını itibarsızlaştırmaya, saldırmaya...
Kızılay Tüm dünyanın yardımına koşan en vefalı kurumdur.

Haluk levent bugün var, yarın yok. Ama kızılay hep oldu ve olacak.

Ağzınızdan çıkan kelimeleri biraz tartın da konuşun. Binlerce kızılay çalışanı şu an iş başında görev yapıyor !

Tamda o dediğini yapıyorsun. Avrupa diyip durma. Tutturmuşsunuz gurbetçi diye. Allah biliyor kimin ne kadar yakın ne kadar uzak olduğunu.
Önceki hali neymiş te şimdiki hali kötüymüş göster görelim. Daha 3 gün geçti başladınız devlet kurumlarını itibarsızlaştırmaya, saldırmaya...
Kızılay Tüm dünyanın yardımına koşan en vefalı kurumdur.

Haluk levent bugün var, yarın yok. Ama kızılay hep oldu ve olacak.

Ağzınızdan çıkan kelimeleri biraz tartın da konuşun. Binlerce kızılay çalışanı şu an iş başında görev yapıyor !
Kızılay onurlu bir kurum, binlerce kızılay çalışanı da onurlu vatandaş. Ben onlara güveniyorum, gönüllü derneğin makam aracına güvenmiyorum.

Arkadaslar neyi tartisiyorsunuz hepsi birlikte calisiyorlar.
tartışma değil bu. olan bir durumu belirttim. güveni kendileri yok ettiler. bunun sebebini buradan uzun uzun yazmaya gerek yok, isteyen araştırır görür. para yardımını geç bugün kan bağışı bile sorgulanır oldu, düşün. yine de var olsunlar. elbet düzelecekler. şunu da belirteyim benim derdim bu kurumların yöneticileriyle. sahada olan, arkada emek veren kişilerle değil, haddim değil.

Pleske katılıyorum.
Düşük bir miktarda afad ve kızılay a bağışta bulunurken, daha yüksek bir meblayı ahbap derneğine gönderdim.

Kızılay onurlu bir kurum, binlerce kızılay çalışanı da onurlu vatandaş. Ben onlara güveniyorum, gönüllü derneğin makam aracına güvenmiyorum.

Evet o yardımı yaparken Audi A6 ya binen kızılay başkanına değil, depremzedelere, afrikadaki açlara yardım yapıyoruz. Haluk Levenr hangi marka arabaya biniyor mesela? Kurumlarım güvenirliliği kriterlerimiz başkanlarını bindikleri arabalar veya yaşantıları olmamalı.
Beni az çok bilirsin Serkan. Birsürü yardım kuruluşu var, İHH, Hasene, Diyanet vakvı ve daha niceleri. Hiç birine 5 kuruş göndermedim. benim seçimim kızılaydır.
Herkesin fikrine saygı duyarım isteyen isyediği kuruluşa bağışını yapar. Fakat bir kurumu kötüleyip diğerine destek istemek uygun değil

Hangi millet?
evet jesse. ahbap paylaşıyor ve paylaşacağını da tekrar iletti.
bilgilenmek güzeldir.

Hataydan güvenli bi sehire gidecek tanidigi olan varsa bana yazabilir mi. Bir aileyi ordan cikarmamiz lazim. Hatay da durum cok ciddi. Saglam ev yok diyenler var

Allah her bir yardımı dokunandan razı olsun. Kimi eşyası ile kimi bedeni ile yardımda bulunuyor.

Geri