Deprem yardımı

Konu sahibi son olarak 1133 gün önce görüldü
@malumatfuruş ile aynı gün konuşmuştuk ama ilk ağızdan bilgi gelince sizlere de iletmek istedim. malumat'ın iletmiş olduğu darülacezeye 300 bebek bilgisinin teyidi adına telefon ile ulaşım sağlayamadığım için mail de atmıştım, biraz önce dönüş yapmışlar. sonraki süreçte ihtiyaç halinde desteğimizi vermeye hazırız. değil mi istanbul tayfa? <3

47b9fe9c-51db-4bcb-828a-bc332f1b0f36.jpg

Arkadaslar elbise den ziyade bebek ve kadin gijyen yardimi konusunda daha fazla bulunalim.

Cunku herkes elbise yardimi yapiyor daha farkli intiyaclara yonelelum bilginiz olsun.

ankarada bazı yardım toplama alanlarında yardıma ihtiyaç olduğu için bugün ben de katılım sağladım ve gerçekten aslında çoğu zaman bizden bir şey olmaz mı acaba fikrimi çürüttüler. o kadar çok yardım var ki. sanki herkes evindeki yastığı yorganı sobayı göndermiş. bugün ankara'da toptantıcı marketlerinde dahi bebek maması bulamadım. şu an baya bebek maması yok. marketlerde çoğu kişi deprem bölgesine alışveriş yapıyor. ellerinden ne gelirse. büyükşehirin yardım toplama merkezinde gencecik çocuklar sürekli bir şeyler taşıyorlar, kutuluyorlar. tırları da her seferinde alkışlarla uğurluyorlar. aslında güzel milletiz de şu tepemizdekiler olmasa.

Afad hacklandi msjlarını okuduktan sonra Müge hanımın paylaştığı banka hesap numarasına ve ahbap üzerinden ailece katkıda bulunduk ve elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışacağız.
Rabbim bizi bir daha böyle bir şeyle sınamasın. Sağlığımızı, sevdiklerimizi, gücümüzü ve sabrımızı eksik etmesin. Hepsini halledeceğiz inş.

Maddi, manevi yardımcı olan herkesten Allah razı olsun iyi ki varsınız

Bir çok yardım gidiyor bölgelere iyi güzel bugünü yarını kurtarıyorlar herkese kendi adıma teşekkür ediyorum ama şimdi maddi yardımın önemi daha çok çünkü binlerce insan evsiz kaldı. Barınma ihtiyacı çoğalacak. Yıkılan evlerin telafisi şart. Aman milyonlar toplanmış denmemeli bütçemizin elverdiğince yardım yapmalıyız.

Ben hala kime ne yardımı edeceğimi şaşırdım..para yollayacağım diyorum el koyuyolar diyorlar giyim desen yerine gitmiyormuş dün Adıyaman’daki görüntüleri görünce bütün yardımlar boşa gitmiş her yerde eşyalar dışarıda donmuş,ıslanmış en iyisi direk mağdurlara ulaşmaya çalışmak.

Ben de evi yıkılmış arkadaşım için yardım topladım. Hikayeme attım insanlara özelden yazdım.. yanlış bu ama bilemiyorum ya güvenemedim çok başka yerlere. Olanlar ortada sonuçta
Yardımcı olmak isteyenler bana ulaşabilir bu arada. Gittiği yer belli benimkinin. Çorba da tuzum olsun derseniz asla hayır demem. Ama ben para şeklinde gönderiyorum öyle şunu alayım bunu alayım deme şansım yok. Gönderiyorum ihtiyacına göre kendisi alıyor

Bu arada hani çadır madır falan kuruluyor ama cidden çadır da durulmaz arkadaşlar. Bi yağmur bi kar yerler ıslak dışarısı eksiler de soğuk. Geçen sabah 6 da hissedilene baktım -10 yazıyordu. Yani o yüzden barınacakları yer bulmaya çalışın çadır hiç çözüm değil. Bi yerler açmalılar bi fedakarlık sağlanmalı

Bide şöyle bişey var mesela bizim bi tanidigin galerisi var altinda 100 tane bmw yani.. ama adam gidip depremzedeler icin konaklama ucretsiz olan ankara da bi yere gidiyor. Hani kalkip ankarada bi otele gidebilir. Yemesini icmesini kendi saglayabilir. Boyle boyle o kadar cok insanin hakkini yiyolar ki. Cok uzuluyorum
Bi yanda adamin biri fabrika iscisi olaylara o kadar uzulmus ki bi maasini depremzedelere vermeye hazir. Bi yanda da zengin ama yemeyen bencil gerizekalilar. Cidden bu boklular yuzunden biz de yaniyoruz

Geri