Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Instagramdan paylaşalım mı..Elbistanda malzeme ihtiyaci olanlari yonlendirebilirim Havza kafilesi orada yazabilirim hazirda bekliyorlar, orada tanidigi olanlar yazsin
Ekli dosyayı görüntüle 76351
darülacezeye 300 bebek getiriliyormuş gruplardan yazdılar bugün. bebek bezi, bebek eşyaları, kıyafetleri vs. toplayıp bırakabilecek olan var mı diye sordular.acaba istanbuldaki arkadaşlarla ortaklaşa bir şeyler yapabilir miyiz? eminim, hepimiz az çok demeden maddi desteklerimizi göndermişizdir ama ne bileyim belirlenen bir bölgeye gidip paketleme, taşıma, temizlik vs. işlerine destek olsak.
okmeydanında, bana çok yakın aslında. bir bakayım direkt darülacezeye mi ulaştırmamız gerek yoksa belediye vs aracılığı ile mi ilerlememiz gerek.darülacezeye 300 bebek getiriliyormuş gruplardan yazdılar bugün. bebek bezi, bebek eşyaları, kıyafetleri vs. toplayıp bırakabilecek olan var mı diye sordular.
belki karşı tarafta oturan o bölgeye yakın olan arkadaşlar vardır. bilgisini vermiş olalım.

darülacezeye 300 bebek getiriliyormuş gruplardan yazdılar bugün. bebek bezi, bebek eşyaları, kıyafetleri vs. toplayıp bırakabilecek olan var mı diye sordular.
belki karşı tarafta oturan o bölgeye yakın olan arkadaşlar vardır. bilgisini vermiş olalım.
gruplarda paylaşan kişiler başka bir detay paylaşmışlar mıydı? teyit ve gerekli bilgiler için aradım ama maalesef meşgul. ulaşım sağlayıp, bilgi edinince tekrar size de yazacağım.okmeydanında, bana çok yakın aslında. bir bakayım direkt darülacezeye mi ulaştırmamız gerek yoksa belediye vs aracılığı ile mi ilerlememiz gerek.
teşekkürler.
acaba istanbuldaki arkadaşlarla ortaklaşa bir şeyler yapabilir miyiz? eminim, hepimiz az çok demeden maddi desteklerimizi göndermişizdir ama ne bileyim belirlenen bir bölgeye gidip paketleme, taşıma, temizlik vs. işlerine destek olsak.
evet arayanlar ulaşamıyormuş stock. ama darülaceze yardımları getirebilirsiniz dedi şeklinde bir mesaj geldi. sonrasında herhangi bir bilgi gelmedi.gruplarda paylaşan kişiler başka bir detay paylaşmışlar mıydı? teyit ve gerekli bilgiler için aradım ama maalesef meşgul. ulaşım sağlayıp, bilgi edinince tekrar size de yazacağım.
dün oradaydık, tıkır tıkır maşallah. ben ve birkaç arkadaşım bakınıyoruz, ihtiyaç olan yerler vs. senin de kulağın delik olsun, bana da haber edersin.az önce başakşehir yardım toplama merkezindeydim, ana baba günü maşallah. Arabadan inmeden kapıları açtım 1 saniyede kolileri aldılar yolladılar, güzel organize olmuşlar. Böyle organize olamayan noktalar tespit edebilirsek gidelim. Bi işin ucundan tutalım.
deniyoruz dört koldan ulaşıp, teyitlemeyi.evet arayanlar ulaşamıyormuş stock. ama darülaceze yardımları getirebilirsiniz dedi şeklinde bir mesaj geldi. sonrasında herhangi bir bilgi gelmedi.