Deprem yardımı

Konu sahibi son olarak 1133 gün önce görüldü
ankaradakiler tekrar başladı büyükşehir. büyükşehir aracılığıyla gönderim sağlayan varsa -hepimiz her şeyi takip etmeye çalışıyoruz ancak paylaşım gözünüzden kaçtıysa diyerek - paylaşıyorum

acaba istanbuldaki arkadaşlarla ortaklaşa bir şeyler yapabilir miyiz? eminim, hepimiz az çok demeden maddi desteklerimizi göndermişizdir ama ne bileyim belirlenen bir bölgeye gidip paketleme, taşıma, temizlik vs. işlerine destek olsak.

şahsi yardımları kabul etmiyorlar, istemiyorlar diye biliyorum...... bizim arkadaşlar araba çıkarmak istedi mesela valilikten izin alamadılar....... :/

acaba istanbuldaki arkadaşlarla ortaklaşa bir şeyler yapabilir miyiz? eminim, hepimiz az çok demeden maddi desteklerimizi göndermişizdir ama ne bileyim belirlenen bir bölgeye gidip paketleme, taşıma, temizlik vs. işlerine destek olsak.
darülacezeye 300 bebek getiriliyormuş gruplardan yazdılar bugün. bebek bezi, bebek eşyaları, kıyafetleri vs. toplayıp bırakabilecek olan var mı diye sordular.
belki karşı tarafta oturan o bölgeye yakın olan arkadaşlar vardır. bilgisini vermiş olalım.

Konya kulu Cihanbeyli arasındaki bütün köylerimiz özellikle Avrupa’da olan gurbetçiler evlerini mağdurlara açmıştır.bir kısmını yerleştirmeye çalışıyorlar mağdurları oraya yönlendirebilirsiniz..

darülacezeye 300 bebek getiriliyormuş gruplardan yazdılar bugün. bebek bezi, bebek eşyaları, kıyafetleri vs. toplayıp bırakabilecek olan var mı diye sordular.
belki karşı tarafta oturan o bölgeye yakın olan arkadaşlar vardır. bilgisini vermiş olalım.
okmeydanında, bana çok yakın aslında. bir bakayım direkt darülacezeye mi ulaştırmamız gerek yoksa belediye vs aracılığı ile mi ilerlememiz gerek.
teşekkürler.

Konya’daki avukatımız Abdurrahman Karabulut ile iletişime geçin köylerdeki boş evlere yönlendirecektir
LÜTFEN ÇAĞRIMIZI PAYLAŞALIM.

KULU CİHANBEYLİ VE KÖYLERİNDE EVLERİ BOŞ OLAN HEMŞEHRİLERİMİZ EVLERİNİ DEPREMZEDELERE TAHSİS EDERİM.
İRT Nİ:0544 690 95 59

diyarbakırda depremde yıkılan galeria binasında enkaz altında insanlar çıkarılmaya çalışılırken, 100 metre ilerisinde adıyaman’a maraş’a giden tıralara yardımlar yükleniyor. kentte bir seferberlik ruhu hakim. kardeş aile kampanyası ile depremde evi yıkılmış ve ya zarar görmüş insanlarımıza evlerimizin kapılarını açtık

20230208_154854.jpg

okmeydanında, bana çok yakın aslında. bir bakayım direkt darülacezeye mi ulaştırmamız gerek yoksa belediye vs aracılığı ile mi ilerlememiz gerek.
teşekkürler.
gruplarda paylaşan kişiler başka bir detay paylaşmışlar mıydı? teyit ve gerekli bilgiler için aradım ama maalesef meşgul. ulaşım sağlayıp, bilgi edinince tekrar size de yazacağım.

Şu an nakdi yardımdan öte ayni yardıma daha çok ihtiyaç var, para sonraki safhalarda lazım, milyonların da olsa ekmek su ısıtıcı jeneratör battaniye konaklayacak bir çatı yok, bunları alacak yer yok.

Nurdağını da ekleyin listelere arkadaşlar. Gidip gördük. Öyle bir ilçe yok artık. Bir tane sağlam bina yok. Sadece bir tane bile. Orayı baştan adam etmekte çok zor 15 20 sene gider gibi. Perişan halde. Ne desem az kalır. Yardımın en çok gitmesi gereken yer desem abartmam. Insanı da zengin değil zaten. Havası da aşırı soğuk. Şartlar zorlanmalı orası için

az önce başakşehir yardım toplama merkezindeydim, ana baba günü maşallah. Arabadan inmeden kapıları açtım 1 saniyede kolileri aldılar yolladılar, güzel organize olmuşlar. Böyle organize olamayan noktalar tespit edebilirsek gidelim. Bi işin ucundan tutalım.

gruplarda paylaşan kişiler başka bir detay paylaşmışlar mıydı? teyit ve gerekli bilgiler için aradım ama maalesef meşgul. ulaşım sağlayıp, bilgi edinince tekrar size de yazacağım.
evet arayanlar ulaşamıyormuş stock. ama darülaceze yardımları getirebilirsiniz dedi şeklinde bir mesaj geldi. sonrasında herhangi bir bilgi gelmedi.

az önce başakşehir yardım toplama merkezindeydim, ana baba günü maşallah. Arabadan inmeden kapıları açtım 1 saniyede kolileri aldılar yolladılar, güzel organize olmuşlar. Böyle organize olamayan noktalar tespit edebilirsek gidelim. Bi işin ucundan tutalım.
dün oradaydık, tıkır tıkır maşallah. ben ve birkaç arkadaşım bakınıyoruz, ihtiyaç olan yerler vs. senin de kulağın delik olsun, bana da haber edersin.
evet arayanlar ulaşamıyormuş stock. ama darülaceze yardımları getirebilirsiniz dedi şeklinde bir mesaj geldi. sonrasında herhangi bir bilgi gelmedi.
deniyoruz dört koldan ulaşıp, teyitlemeyi.

Geri