Deprem tatbikatı

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
adamlar nasil kendi tasarladigi ses ve uyariyi benim rootlu telefonuma yollamayi basardilar harbiden helal

Yanımdaki arkadaşıma bildirim geliyor ama bana gelmiyor ben neciyim :/

Boş beleş işler, kelin şovları hep. Muhtemelen ölecek olanların kimliğini büyük oranda sınıfsal durumu belirleyecek. Amuda da kalksa tavan tepesine çökecek. Japon 7,5’luk depremde bile kahvesini yudumlamaya devam ediyor. Ama bilim insanlarının tahminlerine göre olası büyük İstanbul depreminde yüzbinlerce insan ölecek. Realite bu. İstediğiniz kadar domalmaya devam edin.

Yalnız tatbikata telefon gt cebindeyken yakalananlar neler hissetti acaba. O nasıl titreşimdi öyle

Ankara’da deprem 20:30 civarlarında oldu arkadaşlar burada bile farkımızı ortaya koyduk bence.
Ben neden italik yazıyorum anlamadım.

saçmalık ya hiç alakam bile olmadı
sesli bildirimde biri konuşuyo e yeter artık diyip seçeneklere engeli bastım

Bana ne bildirim geldi ne de siren çaldı...

Körfez Savaşı döneminde tatbikat olduğunda siren çalardı ve herkes de sığınaklara koşardı. Bu durum farklı olsa da mesaj bile gelmedi.

Video hazırlanıp yapılması gerekenler anlatılsa daha faydalı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: ne
Insallah basiniza bir deprem gelmez. Soyle bakinca, Yunanistan Italya Turkiye malesef bu tatbikat ciddiye almalisiniz.

Igdho_qiv0e34Ys4F-hZtg.jpg

Insallah basiniza bir deprem gelmez. Soyle bakinca, Yunanistan Italya Turkiye malesef bu tatbikat ciddiye almalisiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 70521
zemin kötü, bina eski olursa ne yaparsan yap olmaz w. askerin şehir dışına atılması, ülkeye giren afgan-suriyelileri düşününce oluşacak kaos, yağma, tecavüz vs. güvenlik durumları da düşününce durum kötü. o beklenen yardım kısa sürede gelmeyecek. ya deprem anında öleceğiz ya deprem sonrasında yardım beklerken. durum bu.

Ben de 12-13 yaşlarındaydım ve okulda da evde de sürekli Saddam kimyasal silah kullanacak korkusu ile yaşıyorduk.
siz niye yaşıyordunuzki körfeze yakın bile değilsiniz. o dönemim korkusu neydi?

Geri