Deprem tatbikatı

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Sen 25 senedir boş boş otur. Deprem vergisi nerde bilme. Depremde birinci derece öncelikli yolları çift sıra otopark yap. Toplanma alanlarini AVM yap. Kentsel dönüşümü ilk yıkılacak binalardan değil de en çok rant getirenden başlat.

Sonra ben akşam yedide masa altına domalayım..

Sebep?

Bu tatbikat dolayısıyla çok sayıda insan hastanelere gelecek.. seni acil mesai çağırmasınlar dikkat et doktorum.
Neyse ki siren çalma işi yok, yoksa çok ölü olurdu maalesef.
Amaç ney mi? Herhangi bir amacı yok.

3 kere elektrik gitti geldi var bişey bakalım bekliyoruz Sjsjsj

Siren şart @Run siren olmazsa havaya giremem
Siren çalarsa camdan, balkondan atlayan çok olur abii.
Sen bu ülke insanının gerizekalılık seviyesini hafife alma.
Pijamalı şekilde hafifçe beline zarar vermeyecek şekilde domal ve masanın altına gir doktorum.
Ben de bel fıtığı var, yavaş yavaş gireceğim.

Tatbikata kamil0920, ismail89, melnur ve Manisa_Pomak ile birlikte Esenler Millet Bahçesinde katılacağız. Kamil abi, telefonları muhakkak evde bırakın, ne olur ne olmaz, ayağımız toprağa değsin, tatbikat mesajında bir şeyler olabilir, dedi...

@Run Biz hastanede yaptık. Çok yardımcı oldu halkımız. poliklinik sırası bekleyenlere "şimdi tatbikat gereği tek sıra bahçeye çıkacağız. Lütfen yardımcı olun" dedim. Hemen hepsi heyecanla kabul etti. İndirdim bunları bahçeye. Oradan da yolcu ettim evlerine. Geri gelip muayene olmak isteyen olmadı. Ben de kendime orta kahve söyledim.

Tatbikat yapılırken kesin bir kaç kişi ölür.

Neden ölsün ya onu nerden çıkardınız

yahu ne çok domalma denmiş, yarın zaytung'a düşer türkiye aynı anda en çok domalma rekoru için guinness'e başvurdu diye. alttaki türk kızlarının %95'i öldü mesajlarını da okur gibiyim

Geri