Kim
Gümüş Üye
Başakşehir’in iliklerine kadar yaşattık bugün 7.0 ‘ı ;d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neydi bu , hayır ben de uygulamadım , en azından bilelim ;dAsla. Bu tatbikat değil ki. Parodi bile değil.
kundakta olduğum dönemler zaman ne çabuk geçiyor. ghkfKörfez Savaşı döneminde tatbikat olduğunda siren çalardı ve herkes de sığınaklara koşardı.
Kundakta mıydın?kundakta olduğum dönemler zaman ne çabuk geçiyor. ghkf
kundaktaydım ya da beşikte de olabilirim.^-^Kundakta mıydın?Neyse daha iyi bence. Oldukça stresli zamanlardı.
Ben de 12-13 yaşlarındaydım ve okulda da evde de sürekli Saddam kimyasal silah kullanacak korkusu ile yaşıyorduk.kundaktaydım ya da beşikte de olabilirim.^-^
zemin kötü, bina eski olursa ne yaparsan yap olmaz w. askerin şehir dışına atılması, ülkeye giren afgan-suriyelileri düşününce oluşacak kaos, yağma, tecavüz vs. güvenlik durumları da düşününce durum kötü. o beklenen yardım kısa sürede gelmeyecek. ya deprem anında öleceğiz ya deprem sonrasında yardım beklerken. durum bu.Insallah basiniza bir deprem gelmez. Soyle bakinca, Yunanistan Italya Turkiye malesef bu tatbikat ciddiye almalisiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 70521
siz niye yaşıyordunuzki körfeze yakın bile değilsiniz. o dönemim korkusu neydi?Ben de 12-13 yaşlarındaydım ve okulda da evde de sürekli Saddam kimyasal silah kullanacak korkusu ile yaşıyorduk.