Deprem haberleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bize iftira atmak için önce buraya gelip insan kurtardılar şimdi de kaçıyorlar. yani sayın bakan öyle demişti.

@juju, afad koordinasyon merkezi aktroll yuvası...
bu sabah videosu vardı. ankara büyükşehirin arama kurtarma ekibi birini çıkarıyor, afadcılar müdahale etmiş biz çıkaracağız diye. videosu olmasa inanmayız belki. gerçi inanırız bunlardan her şey beklenir.

bu sabah videosu vardı. ankara büyükşehirin arama kurtarma ekibi birini çıkarıyor, afadcılar müdahale etmiş biz çıkaracağız diye. videosu olmasa inanmayız belki. gerçi inanırız bunlardan her şey beklenir.
Bir yerde görmüştüm.Sanırım Nevşin Mengü'nün haberi yurtdışından gelen kurtarma ekibi bu olay yüzünden geri dönmüştü..

bu konuda birçok video izledim. farklı farklı arama kurtarma personelleri diyor, madenciler diyor. bu adamlar niye yalan söylesin?

bu konuda birçok video izledim. farklı farklı arama kurtarma personelleri diyor, madenciler diyor. bu adamlar niye yalan söylesin?
hem neden yalan söylesin hem de böyle bir şey yapmaları bizi şaşırtır mı bence şaşırtmaz. öyle talimat almış olabilir afad görevlileri. dün de ıslahiye'ye giden bir kadın yazmıştı. ilk gece uyuyun sabah çıkarsınız demiş afad yetkilileri. ne yapsalar şaşırtmıyorlar.

afad' ın toplum nezdindeki yerlerde sürünen imajını kurtarmak için giriştikleri bu hayati meseleye onurlu insan dahil olmak istemedi.

Mahruki de bu konuda açıklama yapmıştı.

İnsanlar enkaz altında çığlık atarken,çaresizce beton yığınları arasında bir ışık beklerken onlara selasını dinlettiler..hiç ölü biri selasını duyar mı?”güçlü devletiz” yalanı nasılda çöktü tayyip ve tayyipçilerin..depremin ilk günlerinde vatandaşa yardım edeceğine iban atan baştaki firavunlar utanmadan ortalıkta boy gösteriyorlar.tabi ki kimden bu yüzü gücü alıyorlar,onlara her tür pisliğe rağmen oy verenler.Türkiye’deki bütün zenginlerin bağışı Hollanda’nın yaptığı bağışın yarısı dahi etmiyor.hem ülkenin itibarı hemde parası yerlerde geziyor..
F0F8B412-357B-4512-8815-CFA54EB4966F.jpeg

Çocukların psikolojisi içinmiş! O kadar acının içinde cüz öğretecekler galiba..
19EFDF57-A3EB-436F-BD21-2116A3976529.jpeg

Kocaeli sanayi odası başkanı kimlere diyor?

depremzedenin alacağı üç kuruş maaşa göz dikmiş keltoş dörtgöz

video başlığından bile kuruldum adama... açıp, dinlemek istemiyorum. tam olarak ne anlatıyor?

Zorunlu eğitim için bile bir ay ders işlenmesin sadece çocukların psikolojisini düzeltecek etkinlikler yapılsın deniyor. Neyin kafası bu?

Sucu depremzedelerin üstüne atmak istiyorlar.

Geri