Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu sabah videosu vardı. ankara büyükşehirin arama kurtarma ekibi birini çıkarıyor, afadcılar müdahale etmiş biz çıkaracağız diye. videosu olmasa inanmayız belki. gerçi inanırız bunlardan her şey beklenir.@juju, afad koordinasyon merkezi aktroll yuvası...
Bir yerde görmüştüm.Sanırım Nevşin Mengü'nün haberi yurtdışından gelen kurtarma ekibi bu olay yüzünden geri dönmüştü..bu sabah videosu vardı. ankara büyükşehirin arama kurtarma ekibi birini çıkarıyor, afadcılar müdahale etmiş biz çıkaracağız diye. videosu olmasa inanmayız belki. gerçi inanırız bunlardan her şey beklenir.
bu konuda birçok video izledim. farklı farklı arama kurtarma personelleri diyor, madenciler diyor. bu adamlar niye yalan söylesin?bu sabah videosu vardı. ankara büyükşehirin arama kurtarma ekibi birini çıkarıyor, afadcılar müdahale etmiş biz çıkaracağız diye. videosu olmasa inanmayız belki. gerçi inanırız bunlardan her şey beklenir.
hem neden yalan söylesin hem de böyle bir şey yapmaları bizi şaşırtır mı bence şaşırtmaz. öyle talimat almış olabilir afad görevlileri. dün de ıslahiye'ye giden bir kadın yazmıştı. ilk gece uyuyun sabah çıkarsınız demiş afad yetkilileri. ne yapsalar şaşırtmıyorlar.bu konuda birçok video izledim. farklı farklı arama kurtarma personelleri diyor, madenciler diyor. bu adamlar niye yalan söylesin?