Benim sizden başka kimim varyabani de tek basına sinirlenmemek icin bizimle paylasıyo hep böyle seyleri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim sizden başka kimim varyabani de tek basına sinirlenmemek icin bizimle paylasıyo hep böyle seyleri
kimleri kastediyor yani İsmail?Yardım edebilirsiniz ama işe almayın, farklı etnik kökenlileri aramıza karıştırmayın diyor.
Kürtler,Suriyeliler,Afganları diyorkimleri kastediyor yani İsmail?
bence, biraz forumdan uzaklaşıp kendine dönmeli ismail. sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Kürtler,Suriyeliler,Afganları diyor
Ben Videoyu izlemeyenlere kısa olarak anlattıklarını yazdım. Benzer sözler CHP'li Bolu belediye başkanı da söylemişti. Bunlar tipik CHP zihniyeti eserleri.bence, biraz forumdan uzaklaşıp kendine dönmeli ismail. sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
İkimizi etkileyen bir yanı var..bence, biraz forumdan uzaklaşıp kendine dönmeli ismail. sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.
ne demişti ismail? depremzedeler ile alakalı böyle bir açıklaması var ise bize de at, biz de okuyalım... konuyu çarpıtmak da üzerinize yok. siz gerçekten inanılır gibi değilsiniz. savunacağız diye iyice insanlıktan çıktınız.Ben Videoyu izlemeyenlere kısa olarak anlattıklarını yazdım. Benzer sözler CHP'li Bolu belediye başkanı da söylemişti. Bunlar tipik CHP zihniyeti eserleri.
Video'da onu söylüyor. Ben başka bir video mu izledim? @Yabani'nin paylaştığı video. Sen de izle ve dinle.ne demişti ismail? depremzedeler ile alakalı böyle bir açıklaması var ise bize de at, biz de okuyalım... konuyu çarpıtmak da üzerinize yok. siz gerçekten inanılır gibi değilsiniz. savunacağız diye iyice insanlıktan çıktınız.
İsmail sen iyi dinle adam en çok Suriyeli Afgan istemiyor herkes gibi ama Kürtlerede sıcak bakmıyor.etnikten kastı odurVideo'da onu söylüyor. Ben başka bir video mu izledim? @Yabani'nin paylaştığı video. Sen de izle ve dinle.
Konunun başlığı bile "Depremzedeleri işe almayı" dikkali oku.
Genelleme yapıyor @Yabani. "Depremzedelerden" söz ediyor. Ve Deprem bölgesindeki insanlar zaten Arap kökenli. Adana, Hatay, buralar Arap kökenli. Türk vatandaşı olsalar dahi. Diğerleri de ağırlıklı olarak Kürt kökenli. Adam ayrım yapmıyor.İsmail sen iyi dinle adam en çok Suriyeli Afgan istemiyor herkes gibi ama Kürtlerede sıcak bakmıyor.etnikten kastı odur
sdklfjdkjsfh videoda chp ya da tanju özcandan bahsetmiyor ama? benim sana yönelttiğim soru bu değil ki. kimden bahsediyor diyorum? hangi etnik köken?Video'da onu söylüyor. Ben başka bir video mu izledim? @Yabani'nin paylaştığı video. Sen de izle ve dinle.
Konunun başlığı bile "Depremzedeleri işe almayı" dikkali oku.
O bölgenin insanından söz ediyor. O bölgenin insanı da Kürt, Arap, ağırlıklı. Ve kökeni fark etmez, "Depremzelerei işe almayın" diyor.sdklfjdkjsfh videoda chp ya da tanju özcandan bahsetmiyor ama? benim sana yönelttiğim soru bu değil ki. kimden bahsediyor diyorum? hangi etnik köken?