Deprem haberleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
işi şov olan tüm mhpliler gibi şov yapmasını bekledim aslında ama olmadı. Berat gibi sandalye üstüne çıkıp beyler sakin beyler demesini falan . Ama bunun canı kıymetliymiş baya.

Çok komik bence :D
Dün ilk izlediğimde kahkaha attım.
Bir de diyorlar kaderden kaçılmaz. Aha kaçtı işte adam

Son düzenleme:
insani bir durumdur tamamen, korkulara verilen tepkiler çok da yargılanmamalı bence.

mutlaka travmatik bir şey de söz konusu; iki büyük depreme yakalanmış. ama daha kimse deprem olduğunun farkına varamadan ''arkadaşlar deprem çıkalım'' vb. hiçbir şey demeden, ardına bakmadan kaçması.... gülmemeliyim ama komik.

Bunlar bir gece ansızın, üç saatte şuraya gireriz vs diyen kişiler.
Hayatın gerçekleri bunlar işte, öyle TV çıkıp, mikrofon başında show yapmaya benzemez.
Bu adam var mı bilmiyorum da. Anasını, babasını, çocuğunu bırakır kaçar.
Herkes korkuyor, hepimiz. Ama zelzele gelmeden kaçtı lan adam.

böyle bir anda panik olmak, kaçmak, korkmak yadırganmaz elbette çünkü depremle ilgili bilinçsiz olduğumuz için zaten çoğumuz bu tepkiyi verip kaçabiliriz. yine de lütfi beyin faydan sinyali herkesten önce alıp koşması anlık bir gülme etkisi yaratıyor. kendisine bakılmasını öneriyorum hala koşuyor olabilir ama dikkat etsin övündükleri duble yollar bile yarıldı, içine düşmesin.

• Beğen
Tepkiler: W
Kuran kursu yazmışlar kapıya, arapça kuran okuyup ezberlemek için hazırlanmış bir çadır. .d

4 yaşındaki çocuğa nasıl okutacaklar tabi orasını bilmem, süphaneke, etthiyatu, allahummesalli bitti gitti. Anasını babasını toprağa vermiş çocuğun 1 hafta içinde alması gelen rehabilitasyon kesinlikle bu olsa gerek .d

Cemaatlere gitmiyorum ama karşı değilim diye yazmıştım .tek başına islâm yaşanmıyor. İnsan çölde kalmış gibi tek kalıyor .Cemaat gerekli

Camide insan yok birde cemaatler olmazsa müslümanları gomun gitsin .denizden çıkmış balık gibi olurlar

Cemaatlere gitmiyorum ama karşı değilim diye yazmıştım .tek başına islâm yaşanmıyor. İnsan çölde kalmış gibi tek kalıyor .Cemaat gerekli
Her şeyin kontrolsüzü zarar, bunların da denetim mekanizması olup adam gibi denetlenmeli ki nasıl yapılacağı ile ilgili buradan 7 günlük tartışma çıkar. Bugün nasıl kafama göre 3+1 daireyi ben burayı okul yaptım kafama göre eğitim vereceğim diyemiyorum bu kurslar da aynı şekilde…

Geri