Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
komediye bak. Birine taciz hak olarak algılanıyor. Tamam tahrik edici olabilir ama taciz nedir yahu? isterse poposu açık gezsin , senin başkası üzerinde ne hakkın var ??

ancak buraya gelip de ben bakmam arkadaş diyen erkek de samimi değildir. bu da yokluktan kaynaklanmaz, içgüdüsel olarak siz anlamazsınız şekerim :)

Bu mazur gösterilmeye çalışsa da mantık tecavüzu de haklı bulur.

peki biz birbirimizi mi...tövbe tövbe..

e abartılı olarak giynenler goruyoruz hepımız

gozunude yumsan kayıyo bi ara :D

ancak taciz için bahane olamaz tabiki

bazıları var ki
hem cinsi bile gozunu alamıyor arkadas :D

Bakın kimse bakmayın demiyor size, ben bile kadınları süzüyorum. Ama taciz bambaşka birşey. Ayrıca bakarken de gözlerinizle soymazsanız hatunları iyi ederseniz. Hadi onu da yapıyorsunuz kadına belli etmeyin, bu da bir şiddettir. Kadının suratına baka baka hayaller kurmayın yani=)) Yoksa zaten her şekilde dikizliyorsunuz ki biz de bakıyoruz hem kadığa hem erkeğe. Kaslı güzel vücutlu bir erkek gördüğümde bakarım, ama belli etmem uzaktan uzaktan aişdiaşd

bazıları bilerek oyle giyiniyor dikkat cekeyim millet su kıza bak be ne sexy fln desin diye
sonrada şikayet ediyorlar he cnm :)

suratına bakarak değil de... :D

Ne ayıp birşey bu bahane olabilir mi?
Giyen giyer keyif onun, bu erkeğin cinsel dürtülerini tutamamak gibi bir saçmalık yapmasına sebep değildir.
Sözüm ona abazaysa adam suçlusu giyen kadın değildir kardeşim.
Dağ başındamı yaşıyoruz yahu.

Daha çok küçük yaşlarda bile:"Eteğini kapat", "Öyle oturma". Biraz daha büyüyünce: "Hanım kızlar öyle yüksek sesle gülmezler, sokakta çok gezmezler". Ve nihayet: "Ne işin var senin oğlanların arasında?"
Tercüme edelim: Senin bedenin bir cinsel nesne ve bu tehlikeli bir şey. Erkeklerin öyle gem vurulmaz bir cinsel arzulan vardır ki senin küçük bedenin bile bu tehlikeli arzuyu harekete geçirebilir. Bundan zarar gören sen olursun, sorumluluğu da sana ait olur. Erkeklerin şerrinden korunmak için bedenini sakın, sakla, göze görünme, dikkat çekme.
Dekolte değil sen tacize bahanesin eğer kadın isen.

eh ama yok artık.ne sapıklığımız kaldı ne abazanlığımız.neymiş efendim kadını cinsel obje olarak görüyormuşum..vazoya mı hallenecem arkadaşım?

Hakikatten he. Giyinmeyin bakmasınlar Allah Allah. Sonra erkek sapık oluyor. Kusura bakmayın ama bu kadar bencil ve saçma bir düşünce olamaz. İster yanlış anlayın ister doğru. Oranızı buranızı erkeklere göstermek çoğuna zevk veriyor. Bilerek giyiniliyor.

Farkında değilsiniz galiba yakında sokaklara çıplak çıkılacak.
Oranızı buranızı açınca ne oluyor.
Ben böyle gördüm böyle yetiştim.
Evet geri kafalıyım ben.

Erkekler sırf baksın diye yapılmıyorsa ne olayım. Hadi by asdasd

cidden masumane soruyorum kararında açıklıkta giyim baştacı ama bir kadın neden derin dekolte, aşırı mini tercih eder ? bunu mantık çerçevesinde açıklayacak birisi yok mu ?

Geri