Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Abi ben ne yaptım ya :D

şimdi siz o gömleğin iki düğmesi açık konuşuyorsunuz ya bizimle,biz daha az önce seks etmiş bile olsak aklımızdan Bi düğme daha açıyoruz.bilin istedim.abazalıkla alakalı değil.

Günahmı işliyorum suan acaba :D

konu dışına çıkmayın lütfen arkadaşlar, muhabbeti başka yerde edini burda taciz, elleme falan konuşuluyor

1678qp4.jpg

Erkeklerin kendi acizliklerini kadınların özgürlüklerine yüklemenin bir anlamı yok. Anlıyorum yurdum erkeğini, yokluktan eşek avına çıkıyorlar. Erekte ol, olma demiyoruz. Biz ne desek ne yapsak zaten tahrik olacaksın da kadını rahat bırak adam. Dekolte bir bahane değildir, dediğim gibi yokluktan iki kaş göz görseler zaten taciz etmeye hazırken bahaneye lüzum yoktur diye düşünüyorum. Asıl burada kontrol edilmesi gereken şey iradedir. Zaten her işlediğimiz suç ve günah için bahaneler bulmakta üstümüze yok. Görünmeyen varlıklara şeytan dedik, yeryüzündekilere kadın dedik işte. İnsan doğuştan temiz de iki şeytanla baş etmesi güç olduğu için onlara meylediyor işte, naparsın. Ha bu arada saç teli de tahrik olmak için önemli, bence herkes kapansın. Kadının şehvetli ses tonunu da unutmayalım lütfen. Mümkünse dünyadan şu kadınları imha edin, sizi tacize tecavüze hatta günaha meylettirmesinler. O zaman birbirinize kalır da kadınların ne çektiğini anlarsınız. Sonra dersiniz bacaklarının kılları içimi titretiyor diye.

Penquen sen Agamemnon musun doğru yu söyle bak kimseye demem

Silahı yeni farkettim :D

Bakmak ve yemek aynı şey degil:D
aynen.ben zaten tecavüzü haklı bulurum demedim.taciz dediğim de fortçuluk değil.ama flörtöz bakışlara yada imalı laflara maruz kalabilir dekolteli.
test edin.iş yerinize,okulunuza kısa bir etek ve yüksek topukla gidin bir gün.kalçalarınızı geri,gögöslerinizi öne alarak yürüyün.biraz davetkar hareket edin (saçınızı savurun konuşurken dudağınızı ısırın falan).bi bakın.o güne kadar sizinle sadece futbol muhabbeti yapan en sıradan olan erkek arkadaşın bile seni gözleriyle soyacak,saçma belaltı espriler yapacak ve flörtöz davranacaktır.bu şekilde bir de sokağı turlarsan (ki nişantaşında değilsen) bir iki ıslık ve delici bakışa hazırlıklı olmalısın

Geri