Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Gülse konuyu okuyor ben de gidiyorum:D
Penquen kendine hakim ol kardes:D

Biz bakıyoruz lan erkekler bakmıyorum dese inanır mı millet? Hayır. Agahshdh

dekolte özgürlükse taciz haktır :D

Herkes kendi inancıyla değerlendirir. Mahşer vakti geldiğinde neyin ne olduğunu göreceğiz zaten. Erkek bakmasın, kadın da açmasın. Öyle...

Yanlış anladınız, tabii ki kendi inancınız görüşünüz çerçevesinde değerlendirme yapar kendi giyiminizi yaşamınızı buna göre düzenlersiniz buna kimse bir şey diyemez ama başkalarının giyimini kuşamını kendi inancınıza göre değerlendiremezsiniz. Mahşer vakti geldiğinde ne olduğunu göreceğiz demenizin art niyetli olduğunu düşünmüyorum lakin böyle bir ifade kullanmanız yanlış bence, çünkü inanmayan insan için bir kıyamet de yok en azından Yaratıcı eliyle gelen bir kıyamet. Başka bir konuda söylediğim gibi inanç özgürlüğü şahıs içindir, şahsın başkalarını yargılaması için değil. Az önceki yorumunuz görünüş itibarıyla kapanmayanlar taciz ve tecavüze uğrayabilir şeklinde anlaşılıyor en azından bana göre. Öyle değilse bu da benim algım, yanlış anlamış olabilirim.

Cinsel Tacize bahane Çook

Siz beni boş verin. Benim sözlerim, Allah'tan alıntı. Neyin yanlış olup olmadığını onunla görüşün. Bizim inancımızda Allah ile kul arasına girilmez.

beyler uzgunum ama siz dekolteyi taciz nedeni goruyorsaniz abazasiniz.
kan malum yerden baska yere pompalanmayinca boyle sacma salak seylerden kendinize taciz hakki cikarmaya calisiyorsunuz. ayip lan.

Müslümanin gerekiligi kapanmaktir Rabbim herkesin fıtratini farkli farkli yaratmis adam bi tarafina sahip ciksin ciksinda biseyleri gozune gozune sokarsan esegin aklina karpuz kabugu dusurursun

Erkeğin fıtratın da var ağbi. Istese de istemese de bakıyor. Yahu öyle giyiniyorlar ki biz kadın olarak dönüp bakıyoruz. Erkek bakmasın da ne yapsın:T:

Ben karşıyım ağbi vucudlarini sergilemelerine. Hani islam yönünden bakmıyorum şuan. Orası ayrı tartışılır. Ama üslubuna uygun giyinain kadın. Her tarafını açacak sonra ayy erkekler çok spk yha niye bakıyorsunu siz.s.s olacak. Yok böyle bir beyin.

Kendi tacizini kendin önleyeceksin biraz. Her tarafını açıp gezersen ki bu devirde artık kadınların göz tacizine uğruyorsun.

Dipbiy: birazdan saldırı gelir.

estağfurullah ben senin taciz edecek biri olmadığını biliyorum

gay değiliz.testosteron dolaşıyor kanda.kadınlar bunu anlayamıyor

maria puder diyoki neden sırt dekoltesi giyiyorum kadın olsan anlarsın. ben onu burdan erkek olmaya davet ediyorum.

Geri