Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Ula yine meme dekolte konusu Allah Allah benim mi algıda bi sorun var nedir son zamanlarda harbiden fazla meme dekolte konusu görmeye başladım .

Konuya gelecek olursak dekolte cinsel tacize bahane değildir bence.

peki o bacağı memeyi bana açmıyorsanız kime açıyorsunuz allasen? Terzi nerimana mı?

Bunu anlaman için kadın olman gerek:D
Gören de sizin için susleniyoruz Sanır ben kendimi o an begeniyorsam sırt dekolteli elbise giyerim arkadaş kimse de bana sen benim için actin diyemez.

Bırakın cinsel tacizi, daha fazlasına bile etkendir. Allah bir şeyi boşuna emretmez. Kapanacaksın diyorsa, kapanacaksın. Kara çarşafa bürünmelere gerek yok, adam akıllı örtün yeter.

Olaylara sadece dini açıdan bakmak doğru olmaz, ama madem öyle istiyorsunuz. Kuran harama gözünü iliştirme der. Erkek bakmasın?

Sonuçta bu ülkede hatta dünyada inanmayanlar da var İslam'a inanmayıp başka dine inananlar da var. Onlar açık diye taciz edilebilir yada tecavüz edilebilir mi oluyorlar? Erkeğin uçkuru yüzünden kadın kapanmak zorunda değil. Bir hocam vardı, kadın isterse çıplak gezsin isterse çarşaflı adam harama uçkur çözmeye niyetliyse... der ve devam ederdi.

Bunu anlaman için kadın olman gerek:D
Gören de sizin için susleniyoruz Sanır ben kendimi o an begeniyorsam sırt dekolteli elbise giyerim arkadaş kimse de bana sen benim için actin diyemez.
Allah Allah...yav ben de ben elliyim diye açıyolar sanıyordum :(

abi bi de bu dekoltenin kuralları var demişti kızın biri ne bileyim bacak dekoltesi olunca göğüs olmuyomuş falan ne biçim kural bu kardeşim bence derhal kalkmalı

ben daha bu konuya yazmam.uyarıldım.gülse uyardı beni :(

Olaylara sadece dini açıdan bakmak doğru olmaz, ama madem öyle istiyorsunuz. Kuran harama gözünü iliştirme der. Erkek bakmasın?

Sonuçta bu ülkede hatta dünyada inanmayanlar da var İslam'a inanmayıp başka dine inananlar da var. Onlar açık diye taciz edilebilir yada tecavüz edilebilir mi oluyorlar? Erkeğin uçkuru yüzünden kadın kapanmak zorunda değil. Bir hocam vardı, kadın isterse çıplak gezsin isterse çarşaflı adam harama uçkur çözmeye niyetliyse... der ve devam ederdi.

Herkes kendi inancıyla değerlendirir. Mahşer vakti geldiğinde neyin ne olduğunu göreceğiz zaten. Erkek bakmasın, kadın da açmasın. Öyle...

taciz yanlış bir şeydir benim banım yeni açıldı gaza getirmeyin ben ılımlı bir insanım

Geri