Dekolte cinsel tacize bahane midir?

• Kullanıcı Jose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Bebeklerin ve hayvanlarin da dekoltesi vardi zaten

Ya taciz ediyor musunuz etmiyor musunuz? Onu itiraf edin.

Dekolte kullanımını kendi adıma doğru bulmasam da yine de hiçbir kadının herhangi bir bahane ile taciz edilebileceğini düşünmüyorum, bu mümkün değil. Dekolte kullanmadan da bir kadın yine zekası, donanımı ya da sade giyim tarzı ile de çekici olabilir fakat elbette bu bakış açısı hiç kimseye dayatılamaz.

Kadınlar ne giyerse giysin, sonuç olarak kendilerini iyi hissettikleri için giyiyorlar yani erkekleri etkilemek düşüncesi çoğu kadında ikinci plandadır kaldı ki yabancı bir erkeğin ilgisini çekme gibi bir amaçları olduğunu da düşünmüyorum. Bu durumda, çevrede bulunan bu dış kapının dış mandalı olan bazı erkekler, hangi gerekçe ile kadınları taciz etme hakkını kendilerinde buluyor olabilirler?

Kadının görselliği karşısında, bu kadar kolay dağılıp kendini kaybeden bir erkek, acaba ne duruma düştüğünün farkında mıdır?
Dominant erkek diyoruz sürekli ancak kadın görünce taciz edecek aşamaya gelen erkekten de üzgünüm ama bir dominant çıkmaz, olsa olsa iradesi çok zayıf bir erkek çıkar.

Bir insanın iradesini güçlendirebilmesi için beyninin ön bölgesini güçlendirmesi gerekiyor ki spontan gelişen yani kimi zaman içgüdüye dayalı kimi zaman da istem dışı oluşan, duygu ve düşünceleri kontrol altına alabilsin. Beynin ön bölgesini sürekli çalıştıracak en önemli detay ise çok sorgulamak ve çok da araştırmaktır. Beynin ön bölgesi güçlendikçe, dikkat ve farkındalık artar ve böylece insan daha bilinçli hareket eden, kararlar alan bireye dönüşür.

Taciz etmenin bahanesi olmaz ve bu karşıdaki erkeğin iradesinin zayıflığını gösterir sadece...

Dekoltenin bir amacı olmaz çok amaç istiyorsanız da canı istemiştir giymek, keyfi öyle istemiştir ya da uzun bacaklarını göstermek istemiştir ya da güzel sırtını ya da gerdanını sizene yahu sizene ? Size mi soracak ne giyerken bir kadın veya sapık bir zihniyet in şiddettine maruz kalmamak için mi isteklerinden vazgeçecek ? Ne hakla ve neden ?
Bunu bir ölçüt sayarak tacizi tecavüzü hak gören her zihniyete de yazıklar olsun. Türkiye de zihinsel engelli kıza tecavüz edenler, 12-14 yaşındaki kız çocuklarına tecavüz edenler, 80 yaşındaki ninemize tecavüz edenler veya en yakın örnek 3 yaşındaki Müslüme dedesi )sonrasında öğrendiğimiz babası) olacak iğrenç mahlukat tarafından tecavüz edilip öldürüldü DEKOLTE yüzünden miydi bu nasıl bir kirli zihniyet böyle?
Bunun bir ölçütü yok erkek dediğimiz ırk nefsine hakim olamayan gelinine , kızına, yeğenine, torununa hallenecek kadar zavallı bir nefse sahip bunu bir objeye dönüştürüp (ee dekoltesiyle beni tahrik etti) bahanesine sığınamazsınız, sığınıyorsanız da alçaksınız.

Yani bir kadının dekolte giyip birini etkilemesi. Etkilemek icin giymesi ya da kendine yakıştırması tehlikeli bir şey değil aslında. Yani neden giydiğini elbette tahmin edebiliriz. Ama kendisine bir kötülük gelsin diye giymez. Erkek nasıl ki kasları görünsün diye kıyafet seçiyorsa kadında o sebepten seçer. Tabi her mekanda, bölge de tercih edilmemeli. Taciz edilmeyi kişisine göre esnetip ayrıcalık tanıyabileceğini söyleyen kadın da gördüm duydum işittim ama bunlar toplumda çok az. Yani bundan hoşlanan bir fetish bile mevcut ama yalnizca bir roleplay'den oteye gitmeyecek bir şeydir. Tacizin kelime anlamı zaten kötü ve yapılmaması gereken bir şey dolayısı ile bir kıyafet ya da bahane ile servis edilemez. Gerekçe gösterilemez.

Dekoltenin bir amacı olmaz çok amaç istiyorsanız da canı istemiştir giymek, keyfi öyle istemiştir ya da uzun bacaklarını göstermek istemiştir ya da güzel sırtını ya da gerdanını sizene yahu sizene ? Size mi soracak ne giyerken bir kadın veya sapık bir zihniyet in şiddettine maruz kalmamak için mi isteklerinden vazgeçecek ? Ne hakla ve neden ?
Bunu bir ölçüt sayarak tacizi tecavüzü hak gören her zihniyete de yazıklar olsun. Türkiye de zihinsel engelli kıza tecavüz edenler, 12-14 yaşındaki kız çocuklarına tecavüz edenler, 80 yaşındaki ninemize tecavüz edenler veya en yakın örnek 3 yaşındaki Müslüme dedesi )sonrasında öğrendiğimiz babası) olacak iğrenç mahlukat tarafından tecavüz edilip öldürüldü DEKOLTE yüzünden miydi bu nasıl bir kirli zihniyet böyle?
Bunun bir ölçütü yok erkek dediğimiz ırk nefsine hakim olamayan gelinine , kızına, yeğenine, torununa hallenecek kadar zavallı bir nefse sahip bunu bir objeye dönüştürüp (ee dekoltesiyle beni tahrik etti) bahanesine sığınamazsınız, sığınıyorsanız da alçaksınız.

Bu sıralar karşına çıkanın vay haline, alev saçıyorsun :)

Hayır değildir. Evet tahrik olabilirsiniz, bunu engelleyemeyebilirsiniz fakat karşındakini gözlerinle soymayı, ona dokunmaya çalışmayı gayet engelleyebilirsiniz.
Uçkurunuzla düşünmeyin yeter bezdik sizden be.

Kadınlar sadece dekolte giydikleri için taciz edilmiyorlar ve hiç dekolte kullanmayanlar bile ne yazık ki bu rahatsız edici davranıştan nasibini almaktadır.

Kadının güzelliği-çekiciliği ya da giyim tarzı, etraftaki hiçbir erkeği alakadar etmez ayrıca o kadının yaşamında hiçbir varlığı ve önemi olmayan bir erkek, nasıl olur da o kadını taciz etmeyi hak görebilir ve hangi gerekçe ile?

Kadın ne giyiyorsa kendi için giyiyor ve inanın çoğu kadın için etraftaki erkeklerin bir önemi yok. Bu sebeple boşa kendi üzerilerine alınıp da kadın karşısında küçük düşmesinler çünkü tacizci erkek çok itici gelir bir kadına.

konuda 500 yorum varsa 300 ú climax a ait doktır napion doktıt

Geri