Dar ve açık saçık giyinmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Boşversene rymıa bunlara laf anlatılmaz şu müge anlıyı bile izlese yeter bunu kalıplaştırmak asla istemem ama adamın zihniyetinden ötürü diyorum ne tesettürlü insanlar var ahlaktan edepten uzak kimse kusura bakmasın bunu bir kıyafete görünüşe bağlayarak yargılayamaz kimse insanın karakterinde biter herşey ayıp bunu dile getirmek bile ayıp yazık.
Tam da öyle Klara. Kapalı olan komşumuzun üstelik evli kadının nelerine şahit oldum ben. Kapalıları-açıkları, herkesi seviyorum asla hepsi öyledir diyerek çamur atmam kimseye. Ama gerçekten erkekler kapalı açık diye bakmıyorlar. Rusyada inanın sütyenle gezen kadına bile bakan yok. Neden islam ülkelerinde bu sorun var bi düşünmeliler bence bunu.

Pubg oynadigi erkek icin kocasini terk etti tesettürlü kadin.
Bu olayi aklimda mih gibi tutuyorum.
Madem olaylari genelliyoruz..

Ben ayıplamam kimseyi. Belki parası yok. Giyin kızlar.:)

Ahlâk, kıyafette aranmaz.O bir şahsiyet meselesidir.Herkes her giyimde özgürdür.
Açık seçik giyinmek? Öyle bir cümleki bu teşhir, teşvik etmekle aynı zihniyette.Onemli olan zihinsel ahlak örtüsü gerisi boş.

Eleştirel insan beyni hatayı en ince detayına kadar görür. Ben eleştiri yapmak güzel şeyler diye düşünürüm ancak her türlü harekete mantığa ve yapıya sadece kötü örnekleri baz alarak yola çıkmak çok saçma. Hele ki kötü örnekleri toplum ahlakına gençliğe ve çocuklara zararı var ise mantıklı olan şey bunun çözümünü odaklanmak ve konuşmaktır. Dünyada hiçbir kötülük yoktur ki sadece kötü kötü kötü diyerek düzgün bir hal alsın. Anlayış değiştirmek lazım Her türlü insanın olduğu bu dünyada Seninle aynı fikirleri paylaşmayan herkese yobaz geri kafalı aptal olarak yaftalamak ancak acizlerin yapacağı bir iştir. Kimisi doğru söyleyen kişiler hakkında kendi ezik Ve karaktersiz tiplerinin ön plana çıkması için Güya modernlik altında saçma sapan fikirleri dile getirmekten çekinmiyor ise doğru söyleyen kişi doğru söylediğini söylemekten neden çekilsin? Henüz fikirlerini düzgün cümleler ile ifade etmesini öğrenememiş insanlarla muhatap olmayı bile kendimize zul görürüz. Bu sakın fikirlerimize olan inancımızın eksikliğinden sanılmasın Biz edebiliriz edepsize en güzel laf onun gibi aşağılık olmak değil efendi gibi dik durmaktır. Haydi Kalın selametle....

Bana fotoğraf atabilirler hiç sakıncası yok.

Yabani konuyu açtığında da Türkçe bilmediği için, açık "seçik" olarak açmış konuyu (bkz: açık saçık) hadi tamam onun mazereti var, anladık. Olm hiç biriniz de mi uyanmadı nooluyo diye?

bazı kızlar bundan hoşnut duyarlar vücudunun tüm hatlarını sergilemek farklı bir özgüven gerektirir ve ben burdayım derler adeta

bu başlığı gördüğümden beri dilimde hep aynı şarkı haydi hep beraberrr

açık saçık kaçıııık, seni seni uslanmaz aşık
senin yüzündeen kafam karmakarışık

benim de sey ; omuzlar genis giysileri darrr iki dirhem bir cekirdek yarrr

Dar giyinerek güzel bir fiziğinin olduğunu düşünüp gözünüze sokmaya çalışan kişidir.

Geri