Dar ve açık saçık giyinmek

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Canım ne istiyorsa istediğim kıyafeti istediğim yerde giyerim bu kimseyi alakadar etmez ister dar ister mini ister şort ister şalvar ? Kalıplara sokacaksanız bişeyleri o yobaz beyinleri sokun bizde rahat edelim.
Ya şu yobaz beyin derken hiç anlamıyorum siz biraz edepli ahlaklı giyinmeyi yobazlık olarak mi görüyorsunuz O zaman en modern yaratıklar maymunlarla sizi aynı kafese koymalı başka bir şey demiyoruz

Ailenizle bir parka gittiniz yanınızda eşiniz çocuklarınız karşınızda İşte modern tarzda giymek özgürlük kavramını karıştıranlar var ya o şekilde gelmiş bir yerlerini gösteriyor ve çok da rahat davranıyor bundan Çocuklarınız nasıl etkilenir hiç düşündünüz mü?

Ya şu yobaz beyin derken hiç anlamıyorum siz biraz edepli ahlaklı giyinmeyi yobazlık olarak mi görüyorsunuz O zaman en modern yaratıklar maymunlarla sizi aynı kafese koymalı başka bir şey demiyoruz
İşte lafı böyle çok amiyane tabirle (bir tarafından anlarsanız) evet yobaz beyin olursunuz. Cümleleriniz bile ele veriyor sizi edep ve ahlak dediğiniz kıyafetle ölçülür çok haklısınız sizi alkışlarla sağ tarafa alalım.

Bu modern olmak ile çıplak olarak dolaşmayı bir tutanlar var ya çok merak ediyorum onların anne babası yanında karşısında bir yerlerini gösteren birisi olsa ne yaparlardı

Bu modern olmak ile çıplak olarak dolaşmayı bir tutanlar var ya çok merak ediyorum onların anne babası yanında karşısında bir yerlerini gösteren birisi olsa ne yaparlardı
Ya sen ne saçmalıyorsun ya ? Bu nasıl bir karşılaştırma her insan özgürdür ve istedğini giyebilir sen buna karışamazsın edepten ahlaktan bahsediyorsunuz çok pardon da 5 yaşındaki çocuğa onu geçtim köpeğe bile hallenen bir zihniyet varken siz neyden bahsediyorsunuz ya ?

İşte lafı böyle çok amiyane tabirle (bir tarafından anlarsanız) evet yobaz beyin olursunuz. Cümleleriniz bile ele veriyor sizi edep ve ahlak dediğiniz kıyafetle ölçülür çok haklısınız sizi alkışlarla sağ tarafa alalım.
Diyorum ya sana bizim Beynimiz o kadar basıyor Sen Darwincisin Anlaşılan seni Darwin safına alalım Çünkü sen de mutlaka o teorinin mutlak destekçisi olduğun belli

Benim sözlerim gayet açık ve net düşünmesini bilen Elbette anlayacaktır ama senin bu milletten yoksun olduğun ortada Lütfen bir daha muhatap olmayalım

Diyorum ya sana bizim Beynimiz o kadar basıyor Sen Darwincisin Anlaşılan seni Darwin safına alalım Çünkü sen de mutlaka o teorinin mutlak destekçisi olduğun belli
Önyargılar kırılmadığı sürece siz gibiler insanları böyle ayrıştırmaya ve yaftalamaya devam edeceksiniz lütfen devam ediniz :) seni gördükçe darwine inanıcam evet…

Mehmet Akif'in bir şiiri var maymunlarla alakalı onu okumanı tavsiye ederim Hadi eyvallah

Lafın altında kalma hezeyanlarını Lütfen artık bir kenara bırak benlik bu konu kapanmıştır sen istediğini düşünebilirsin Tamam, sensin sen.
Sen bilirsin deyince sorun çıkmazmış.

Ya @kLara bırak şu morona laf yetiştirmeyide gel beni al Ankaradayım Polatlıda. Seni bekliyom vicdansız sabahtan beri :(

@kamil0920 abi bak sana ne anlatayım. Geçen gün işten çıkarken karşıma aniden kapalı kadın ve kocası çıktı. Kocası kadına hayvan gibi davranıp bana nasıl saygıyla yol verdi anlatamam, görmen lazım :d üstelik ağzını ayarak bana nasıl bakıyor, eşi delirdi tabi. Orda söyleyecektim adama, güzel abim madem açık kız seviyon ne diye eşini kapattın? Erkekler kapalı kadınla evlenip açık kızlara bakıyorlar. Yolda geçen uzun etekli kıza bile taciz edildiğini gördüm. Ben özgürlüğümü erkeklerin nefsine göre değerlendiremem kimse kusura bakmasın. :)

@kamil0920 abi bak sana ne anlatayım. Geçen gün işten çıkarken karşıma aniden kapalı kadın ve kocası çıktı. Kocası kadına hayvan gibi davranıp bana nasıl saygıyla yol verdi anlatamam, görmen lazım :d üstelik ağzını ayarak bana nasıl bakıyor, eşi delirdi tabi. Orda söyleyecektim adama, güzel abim madem açık kız seviyon ne diye eşini kapattın? Erkekler kapalı kadınla evlenip açık kızlara bakıyorlar. Yolda geçen uzun etekli kıza bile taciz edildiğini gördüm. Ben özgürlüğümü erkeklerin nefsine göre değerlendiremem kimse kusura bakmasın. :)
Boşversene rymıa bunlara laf anlatılmaz şu müge anlıyı bile izlese yeter bunu kalıplaştırmak asla istemem ama adamın zihniyetinden ötürü diyorum ne tesettürlü insanlar var ahlaktan edepten uzak kimse kusura bakmasın bunu bir kıyafete görünüşe bağlayarak yargılayamaz kimse insanın karakterinde biter herşey ayıp bunu dile getirmek bile ayıp yazık.

Geri