Dar ve açık saçık giyinmek

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Öyle değil yanlış anlaşılıyor insan kendine yakışanı giymeli.izinde gördüğüm kilolu basenli kızların tayt giyip yarıya kadar göğüsleri açması yakışmıyor iğrenç duruyor.tabi ki bize ne sadece bir serzenişti

Açıklamanız da bir o kadar kötü Yabani. Kilolu bir kadın da dilediğini giyebilir. Giymemesini talep etmeniz yönündeki tek engel göz zevkinize hitap etmemesi. Siz bakmaktan hoşnut olmadığınız için onun dilediğini yapma hakkını ona tanımıyorsunuz.
Kilolu, zayıf, güzel yahut değil her nasılsa insanların gözünüzle onay verdiğiniz standartlara uyma zorunluluğu yok.

Açıklamanız da bir o kadar kötü Yabani. Kilolu bir kadın da dilediğini giyebilir. Giymemesini talep etmeniz yönündeki tek engel göz zevkinize hitap etmemesi. Siz bakmaktan hoşnut olmadığınız için onun dilediğini yapma hakkını ona tanımıyorsunuz.
Kilolu, zayıf, güzel yahut değil her nasılsa insanların gözünüzle onay verdiğiniz standartlara uyma zorunluluğu yok.
Karışmıyoruz zaten kötü duruyor dedim

Reis hangisi rahatsız ediyor dar olması mı açık seçik olması mı yoksa senin olmamaları mı hahaha

lokasyon ve ortamına göre de çok farkediyor
bu bir alışkanlık haline dönmüşse tercih ve özgürlük meselesidir

Kendi seçimi
bişey diyemeyiz.
yakıştığını düşünüyorsa giyebilir, ne istiyorsa

Başka kadınlar nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin beni ilgilendirmez (biraz medeni olim dedim)
Ama ben sevdiğim hayatımda olan kadına kafasına göre giyinme özgürlüğü vermem (:

"mesela şunun gibi mi" deyip bi foti atmasını beklemedik mi rymia hanımın. ben beklemedim. flfnfnfkgkgkgkf

Hiç Düşünce ama ben senden bekledim biliyor musun :emoji_hugging:

Genelde kısa boylu kadınlar tercih ediyor neden bilmiyorum

Ben güzeli seviyorum ya guzel guzel ic acici kadinlar gördükce etrafimda icim açilio acaip pozitif enerji yükleniyor.
Herkes bakımlı , özenlı , temiz , yakistigı sekilde acabilir de sorun yok , estetik olan her seyi seviyorum . En büyuk estetikte biz kadinlardir kabul edin ve rahat birakin kadinlari.

şu viskon etek her kadına yakışıyor, adının viskon olduğunu yeni öğrendim.
ama baya yakışıyor yani.

kadınların nasıl giyineceği benim savaşım değil.

herkes çıplak gezsin, sadece yaprak takalım olsun bitsin :D

Konuyu, bahar candan ın programına döndürdünüz :D

Bilemiyorum Altan.
Bunlari astigimizi düsünüyorum.

kızlar olmasa
biraz manzara üç beş hayvan
sonrası yok
neye bakacan

Canım ne istiyorsa istediğim kıyafeti istediğim yerde giyerim bu kimseyi alakadar etmez ister dar ister mini ister şort ister şalvar ? Kalıplara sokacaksanız bişeyleri o yobaz beyinleri sokun bizde rahat edelim.

Yeni kreasyonlar çıkıyor bilginiz olsun. İncir yaprağı :) bayanlarda + 2 istiridye kabuğu... küresel ısınma herşeyi ilk haline getirecek anlaşılan. Eritti ne varsa başta kavramları. Bir insana yakışan en güzel süs edeptir..! Baksanıza yapılan muhabbete Her kuşu geçtim bir leylek kaldı hesabı...

Geri