Cumhurbaşkanının Birleşmiş Milletler'de yaptığı konuşma hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Metin yazarı iyi iş cikartmis.

Ne konuşmuş?
Ya da prompterdan ne okumuş?

greta thunberg de konuşmalarını hazırlarken recep tayyip erdoğandan ilham almaktadır......
kaynak: facebook

bkz:

Atatürk'e resmen küfür eden ve kurduğu&vatanımızı eyalet sistemi önceliğiyle önce çatlaklar oluşturup sonra tüm yahudi ve hıristiyan ittifakının hayali olan parçalanmış bir Türkiye hayaline sahip bölücü pkk ile omuz omuza dayanışmaya girip iktidarı hedefleyen ve bunu partisinin çizgisi ilan eden muhalefete en ufak söz söyleyebilme cesaretini kendinde bulduğunda benimle fikir teattisine girebilirsin. Şimdilik sen teatti kelimesinin anlamını öğrenerek işe başla sonra gel. Benim seminerlerime giren liseliler bile senden daha usturuplu konuşabiliyordu.. neyse sınıfım değilsin. Bu arada beni sosyal medya platformlarında Kamil0920_ olarak bulabilirsin. Haklıymışsın abi demek istedğinde aklına gelsin...!

@kamil0920 sen adam güzel konuştu diyorsun, buradakiler 2 tane hıyar lazımdı alamadım diyor. Kime ne anlatıyorsun.
Bu forumda Cumhur ittifakı leyhine tek kelime edemezsin linç edilirsin. Şu verilen cevapları iyice oku ve düşün kimlere laf anlatıyorsun.
Adam bin tikipiliyim diyordu. Terörizmden tutuklu Aponun heykelini dikme hayali kuran Selonun videolarını yayınlıyor. Hiç birşey tartışılmıyor. Hep bir eziklik hep bir alaycılık ve ağlaklık.
Linç edilmek mi? Aaaa hani sizin düşüncelere bile özgürlük savaşçısı olan o özgürkızcı yanınız seni kınıyorum....

Tamam arkadaşlar içiniz rahat edecekse beni form sayfası dan attırabilirsiniz. X bu işi sanıyorum sizin için memnuniyetle yapacaktır. Son bir söz ama benden değil;
ŞEYH EDEBALI= Haklı olduğunda mücadelenden korkma. Bilesin ki atın iyisine Doru, yiğidin iyisine Deli derler....

Kalın selametle. ( sizin yerinizde olsam beni ne yapıp-edip sustururum..)

Ya arkadaş o kadar Atatürk sevdalısıysan ne işin var Atatürk düşmanı adamlarla arkadaş. Sadece PKK mi Atatürk düşmanı. Bırak Allah'ını seversen ya.

Göstermelik, savaşma-sevişçi Atatürkçü olmadığım için olabilirmi acaba?
La bırak. Milliyetçiliğe gelince Atatürkçü oluyorsunuz, laiklik diyenlere de göstermelik diyorsunuz. Göstermelik olmayan Atatürkçülüğün, Atatürk bile diyemeyen "Gazi" diye geçiştiren, her bayram hasta olduğu için törene katılamayan, ülke kurucusuna ayyaş diyen, zulüm 1923 de başladı diyen adamların kucağına oturmak mı? Sen de göster o zaman. Hiç camide görünme sonra vay efendim ben göstermelik müslüman değilim. E bi göster bakalım da inanalım.

La bırak. Milliyetçiliğe gelince Atatürkçü oluyorsunuz, laiklik diyenlere de göstermelik diyorsunuz. Göstermelik olmayan Atatürkçülüğün, Atatürk bile diyemeyen "Gazi" diye geçiştiren, her bayram hasta olduğu için törene katılamayan, ülke kurucusuna ayyaş diyen, zulüm 1923 de başladı diyen adamların kucağına oturmak mı? Sen de göster o zaman. Hiç camide görünme sonra vay efendim ben göstermelik müslüman değilim. E bi göster bakalım da inanalım.
Bu kadar görme&gösterişe önem vermene şaşmıyorum, benden sana uymamı bekleme. Sözlere ne kadar çok alındığını(gocunduğunu) görüyoruz enteresan neyse. Herkes üzerine düşen payı alsın ve adabı ile argo kullanmadan konuşsun.

Ben Fenerbahçenin kombinesini almışım. Deplasman dahil maç kaçırmıyorum. Ev formadan geçilmiyor. Kampanyalarda bağış üstüne bağış yapıyorum. Geçmiş yılların bile tam kadro ilk 11ini ezbere sayıyorum. Sende bir anahtarlik bile yok. Sonra bana diyorsun ki sen gösterişci fenerlisin. Asıl fenerli benim. Olur mu lan öyle şey. Döverler seni.

Geri