X
X
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Elinin altinda internet var, google la.Kanıtla
Yoksa iftiracı - yalancı muhalif konumuna düşersin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elinin altinda internet var, google la.Kanıtla
Yoksa iftiracı - yalancı muhalif konumuna düşersin
Elinin altinda internet var, google la.
Süper kanıt !
Muhaliflik standartlaştı artık.
Salla, illaki inanan bir keriz çıkar
Asıl utanma duygusunu siz kaybettiniz. Yalancılıkta çığır açtınız. Yüzsüzlük konusuna girme zararlı çıkarsın.Utanma duygunuzu kaybettiniz anladikta, kendinizi rezil edip gulmeyi herkes beceremez. Buyuk yüzsüzlük lazim.
Süper kanıt !
Muhaliflik standartlaştı artık.
Salla, illaki inanan bir keriz çıkar
Linç edilmek mi? Aaaa hani sizin düşüncelere bile özgürlük savaşçısı olan o özgürkızcı yanınız seni kınıyorum....@kamil0920 sen adam güzel konuştu diyorsun, buradakiler 2 tane hıyar lazımdı alamadım diyor. Kime ne anlatıyorsun.
Bu forumda Cumhur ittifakı leyhine tek kelime edemezsin linç edilirsin. Şu verilen cevapları iyice oku ve düşün kimlere laf anlatıyorsun.
Adam bin tikipiliyim diyordu. Terörizmden tutuklu Aponun heykelini dikme hayali kuran Selonun videolarını yayınlıyor. Hiç birşey tartışılmıyor. Hep bir eziklik hep bir alaycılık ve ağlaklık.
Göstermelik, savaşma-sevişçi Atatürkçü olmadığım için olabilirmi acaba?Ya arkadaş o kadar Atatürk sevdalısıysan ne işin var Atatürk düşmanı adamlarla arkadaş. Sadece PKK mi Atatürk düşmanı. Bırak Allah'ını seversen ya.
La bırak. Milliyetçiliğe gelince Atatürkçü oluyorsunuz, laiklik diyenlere de göstermelik diyorsunuz. Göstermelik olmayan Atatürkçülüğün, Atatürk bile diyemeyen "Gazi" diye geçiştiren, her bayram hasta olduğu için törene katılamayan, ülke kurucusuna ayyaş diyen, zulüm 1923 de başladı diyen adamların kucağına oturmak mı? Sen de göster o zaman. Hiç camide görünme sonra vay efendim ben göstermelik müslüman değilim. E bi göster bakalım da inanalım.Göstermelik, savaşma-sevişçi Atatürkçü olmadığım için olabilirmi acaba?
Bu kadar görme&gösterişe önem vermene şaşmıyorum, benden sana uymamı bekleme. Sözlere ne kadar çok alındığını(gocunduğunu) görüyoruz enteresan neyse. Herkes üzerine düşen payı alsın ve adabı ile argo kullanmadan konuşsun.La bırak. Milliyetçiliğe gelince Atatürkçü oluyorsunuz, laiklik diyenlere de göstermelik diyorsunuz. Göstermelik olmayan Atatürkçülüğün, Atatürk bile diyemeyen "Gazi" diye geçiştiren, her bayram hasta olduğu için törene katılamayan, ülke kurucusuna ayyaş diyen, zulüm 1923 de başladı diyen adamların kucağına oturmak mı? Sen de göster o zaman. Hiç camide görünme sonra vay efendim ben göstermelik müslüman değilim. E bi göster bakalım da inanalım.