Cumhurbaşkanının Birleşmiş Milletler'de yaptığı konuşma hakkında ne düşünüyorsunuz?

Konu sahibi son olarak 9 gün önce görüldü
Ilk önce marketlere sözü geçsin gübre fiyatlarını dusursun dolar euro düşürsun .karısına sözü geçsin .bsktim resime herkes maskeli hanımı mask e takmamis

Kamil bey cevrem hep mhpli büyük birlikci anket yapın yüzde 90''ı akp den erdoğandan bi cacık olmaz der ülkeyi satıyor batırıyor der . Yol köprü hastane okul yapmayı bırakın milletin cebine bakın ev sahibi iş sahi bi yapın . Yaptığınız beton yapılar hazineyi boşaltıyor . Sırtımıza vergi yükü biniyor fakirlesiyoruz

6-8 ekim olayların da Yasini öldürüp sürükleyerek götürenleri ayaklandıran apo denen bir veledi zinanın heykelini dikecez diyen bir teröriste özgürlük hakkını vermeyen bu adalet nasıl bir adalet bende anlamadım. Bunu en iyisi Yasinin ve Erenin annesinden ögrenmek lazım. Tüm dünya ülkeleri altınçağ yaşıyorken biz nasıl bu hale geldik? Yine haklısın bak. Ekonomi konusunda sana katılıyorum, doğalgaz buldular 2mi 3 ay oldu sanırım çoktan 1-2 lira olması lazımdı nerde? Ballandıra ballandıra anlattıkları hizmetler sadece yandaşlarına para kazandırmak için yapılan ihaleler olması lazım herhalde çünkü hiçbir yatırımın ülkeye en ufak bir yararı yok. Ayşe teyzenin Mutfağı kan ağlıyor, sen bakma kendisi shopping center da geziyor ama Garibanlıktan
1. 6-8 Ekim olaylarının sorumluları bulunsun ve yargılansın. Bunun için bağımsız yargı gerekli.
2. Sayın Abdullah Öcalan diyenler, Öcalan barış güvercini diyenler, barış döneminde Nevruz da açıklamasın okutanlar, istanbul seçimleri öncesi TRT'de mektububu okutanlar, sonrasında kırmızı bültenle aranan kardeşini gene TRT'de misafir edenler, barış döneminde güvenlik güçlerine bir şey yapmayın emri verenler, dağdan silahlarıyla inenlerin ayağına savcıları yollayanlar, Apo'yu muhattap alıp yanına HDP'lileri arabulucu olarak, MİT ve diğer devlet yetkililerini yollayanlar,.... suç işlemiş olmuyor ama heykelini dikeceğiz demek suç oluyor. Yesinler bu hukuk anlayışınızı.
3. AİHM gerek Kavala gerekse Demirtaş için bunlar masum demiyor. Sadece hukuk kuralları çerçevesinde yargılayın diyor. Dikkatini çekerim bunların mahkemeleri sonuçlanmadı ama Tayyip daha ilk baştan kararını vermiş. Yargıla ama hukukun gereğini de yap diyor. Türkiye AİHM'i hem tanıyor, hem üyesi ve oraya üye hakim de yolluyor ama kararlarını kabul etmiyor.
3. İktidar asla kendisini sorgulatmıyor, muhalefetin tüm önergeleri red ediliyor.
Mafya ile iç içe hareket ediyor, onları kullanıyor. Örnek: Peker AKP için mitingler düzenlerken seslerini çıkartmıyorlar, ondan aldıkları kahveleri seçim dönemi vatandaşa dağıtıyorlar, gene Peker muhalifleri tehdit ederken susuyorlar, kendisinden para dahi alıyorlar,...... ama şimdi araları açılıp her şeyi itiraf edince suç örgütü oluyor ve asla araştırılmıyor söyledikleri ne kadar doğru diye. Gene yeni elemanları Çakıcı muhalefeti tehdit ederken susmayı tercih ediyorlar. Nerede "bağımsız" yargı?
4. Bu saydıklarımı tüm dünya bildiği için birleşmiş milletler'de konuştuğunun bir anlamı olmuyor. Kìmse ciddiye almıyor.

Son düzenleme:
1-Şimdi Gördüğün gibi devletin teröristleri köpek leşi gibi dağıttıkları ortada. o zaman da bu imkan vardı o zaman bunlar denendi. niye denendi biz her yola başvurduk ancak onlar kabul etmeyince bunu yapmak zorunda kaldık demek için yapılmıştı...
2- Zaten hep öyle olur istenmeyen ya da herkesin antipati duyduğu birine karşı bir karar alınırsa kesinlikle Özgürlük demokrasi, adalet, falan filan ama alınmazsa a,tu-kaka. Biz cumhuriyetin kurucu insanlarıyız laiklik var değil mi? geçin...
Bal gibi de dediklerimde ki haklılığımı biliyorsun. Bence daha fazla konuşma, baktıkça batıyorsun. Beni izlemeye devam et daha çok konu var konuşulacak. Bunlar en basitleri.

Herkes çapı kadar konuşmalı Ben devlet yönetmek hakkında konuşacak çapa sahip değilim. Herkes çapını bilecek.

Herkes çapı kadar konuşmalı Ben devlet yönetmek hakkında konuşacak çapa sahip değilim. Herkes çapını bilecek.
Evet çok haklısın herkes çapını bilecek. Tayyip devlet yönetecek bir çapta değil ve bunu bilecek.
Tayyip hep deneme yanılma yöntemiyle devlet yönetiyor aynen yukarıda yazdığın gibi ama o kadar kayıplar oldu o "deneme" döneminde gene de herhangi bir siyasi sorumluluk üstlenmiyor bexefendi. FETÖ konusu gene aynı siyasi sorumluluk yerine Allah affetsin deyip geçiştirdi.
Tabii birde bunları yutan çapsızlar var.

Son düzenleme:
1-Şimdi Gördüğün gibi devletin teröristleri köpek leşi gibi dağıttıkları ortada. o zaman da bu imkan vardı o zaman bunlar denendi. niye denendi biz her yola başvurduk ancak onlar kabul etmeyince bunu yapmak zorunda kaldık demek için yapılmıştı...
2- Zaten hep öyle olur istenmeyen ya da herkesin antipati duyduğu birine karşı bir karar alınırsa kesinlikle Özgürlük demokrasi, adalet, falan filan ama alınmazsa a,tu-kaka. Biz cumhuriyetin kurucu insanlarıyız laiklik var değil mi? geçin...
Bal gibi de dediklerimde ki haklılığımı biliyorsun. Bence daha fazla konuşma, baktıkça batıyorsun. Beni izlemeye devam et daha çok konu var konuşulacak. Bunlar en basitleri.
Boş konuşuyorsun boş. Argümanların dahi yok.

Geri