Cübbeli’den penis duası!

Konu sahibi son olarak 79 gün önce görüldü
Ya bu adami bir de dinleyenler var. Sinirlerimi ziplatiyor boyle sarlatanlar

Adam hukuki yollarla beraat etmiş size mi kaldı adamı yargılamak. Dini konulara gelince hukuka güvenmeyip, siyasi konulara gelince hukuk mu kaldı, hukuk sistemi çöktü diye ağlarlar ancak. Bebekler.

@ibadeath sen ne düşünüyorsun bu ayetler hakkında? Ciddiye alıp bir deneme yaptın mı?
Gerçi sana sorduğum sorular genelde hava da kalıyor ama gene de deneyim dedim. Umutlar bitmez.

Hoca okuyunca kalkıyor muymuş ne oluyormuş

Tövbe est.............
Doktora gidin doktoraaaaaa

Cubbelı bu ısı paraya cevırmeyı ıyı bılıyor

Adam hukuki yollarla beraat etmiş size mi kaldı adamı yargılamak. Dini konulara gelince hukuka güvenmeyip, siyasi konulara gelince hukuk mu kaldı, hukuk sistemi çöktü diye ağlarlar ancak. Bebekler.
Hukuken yaptığı bir suç içermediği için beraat etti. Yoksa yaptığı şey büyük rezillik yani.. Evet bu yaptığının hukukta bir cezası yok ama böyle bir kitabı çevirmesi işgüzarlıktan başka ne? Dini küçük düşürüyor yaptıklarıyla..

Hukuken yaptığı bir suç içermediği için beraat etti. Yoksa yaptığı şey büyük rezillik yani.. Evet bu yaptığının hukukta bir cezası yok ama böyle bir kitabı çevirmesi işgüzarlıktan başka ne? Dini küçük düşürüyor yaptıklarıyla..
kitap degil ya fuhuş ve kadin pazarlama diyorum

Böyle adamları bu ülkede yaşatıyorlar ya :( ulan senin gibi adamın ben taaaa neyse susucam

Dün okudum benim ki güçüldü kime dava açacağım şimdi

Boyleleri malesef karsi tarafa malzeme veriyor ve sonra gelsin ahlaksiz ahlaksiz yorumlar...

Bu pic nasil bir hocaymisda imam nikahi kiydigi karisiyla o goruntuleri internete dusmus? Camerayami cekiyorsun? Yoksa fantazin dahadami genis. Imam nikahli karim derken RESMI NIKAHIN NERDE HACI?

Islami anlamak bilmek isteyen KURAN I KERIM i okusun anlamaya calissin.. bu tiplerden gelecek yorumun icine tukirim...

Bunlar yuzunden kendi ulkemiz bile Islama Dinimize " ayy bo moslomonmo olomoz" hala gelmis gibi. Acincak bir durum. Sektorun.

Son düzenleme:
Bakara suresi, 260. ayet
İbrahim "Rabbim! Ölüleri nasıl diriltiyorsun, bana göster!" deyince, rabbi "Yoksa inanmıyor musun?" demişti. O "Hayır inanıyorum, fakat kalbim tam kanaat getirsin diye" cevabını verdi. Rabbi "Kuşlardan dört tane al, onları kendine alıştır, sonra (parçalayıp) her bir tepeye onlardan bir parça bırak, sonra onları çağır. Koşarak sana gelecekler ve şunu bil ki, Allah hep galiptir ve hikmet sahibidir" buyurdu.

Cubbeli bey bu ayetin neyinden feyz almis penis icin.
Kafamda bir seyler canlanıyor lakin kurmak istemiyorum.
Tenasül uzvunu parçalayıp dört ayrı tepeye koyun dese daha tutarlı olurmuş.

Geri