Cübbeli’den penis duası!

Konu sahibi son olarak 77 gün önce görüldü
images (8).jpeg

Cübbeli Ahmet, “Erkeğin tenasül uzvu için okunacaklar” için
dört ayrı tertip olduğunu söyledi.

Birinci tertip için “Bakara Suresi’nin iki yüz altmışıncı ayet-i kerimesinin bir kısmı
bir miktar suya okunur, sudan biraz alınıp tenasül uzvuna serpilir ve suyun kalanı içilir”
diye yazan Cübbeli Ahmet, ikinci tertipte ise “tenasül uzvunun zayıflığını gidermek için okunması gerektiğini” ileri sürdüğü ayeti paylaştı.

“ZAYIFLIĞININ GİDERİLMESİ İÇİN EL-ADİYAT SURESİ OKUNUP UZVA ÜFLENİR”​

Cübbeli Ahmet kitabında ikinci, üçüncü ve dördüncü tertipler için şu satırları yazdı:

“İkinci tertip: Tenasül uzvunun zayıflığının izalesi (giderilmesi) için el-Adiyat Suresi okunup uzva üflenir.

Üçüncü tertip: … İsm-i şerifi okunup uzva üflenir. Bu isimle beraber … ism-i şerifi okunup uzva üflenirse daha iyi olur.

Dördüncü tertip: Sabah akşam şu yedi ism-i şerifi yüz kere okumaya devam eden kişi ebediyen iktidarsızlık görmez ve çok güçlü olacağından dolayı ölünceye kadar hiçbir itirazla karşılaşmaz, yani kimsenin itirazı onu aciz bırakamaz.”

Cübbeli Ahmet’in penise duayı penis sahibinin mi yoksa birlikte olacağı kişinin mi okuyacağına dair bir açıklamada bulunmaması dikkat çekti.

Son düzenleme:
bu Cübbeli kimin kankisiydi @Sanem senin mi
Aslina bakarsa bu bizim kiracinin kankasi ona gostersem bu konuyu napar acaba, ilk gordugumde hemen aklima o geldi zaten :))

Ya bu adamin akli fikri sey hatirliyor musun bunun bir ara videolari cikmisti, millet bu sebeklere nasil kaniyor aklim ermiyor

Bakara suresi, 260. ayet
İbrahim "Rabbim! Ölüleri nasıl diriltiyorsun, bana göster!" deyince, rabbi "Yoksa inanmıyor musun?" demişti. O "Hayır inanıyorum, fakat kalbim tam kanaat getirsin diye" cevabını verdi. Rabbi "Kuşlardan dört tane al, onları kendine alıştır, sonra (parçalayıp) her bir tepeye onlardan bir parça bırak, sonra onları çağır. Koşarak sana gelecekler ve şunu bil ki, Allah hep galiptir ve hikmet sahibidir" buyurdu.

Cubbeli bey bu ayetin neyinden feyz almis penis icin.
Kafamda bir seyler canlanıyor lakin kurmak istemiyorum.

Aslina bakarsa bu bizim kiracinin kankasi ona gostersem bu konuyu napar acaba, ilk gordugumde hemen aklima o geldi zaten :))

Ya bu adamin akli fikri sey hatirliyor musun bunun bir ara videolari cikmisti, millet bu sebeklere nasil kaniyor aklim ermiyor
ne videosu çıktı sanemcim adam sadece jetskiye bindi.kuranda jetskiye binilmez diye ayet mi var gkfjdjdjd

hem ben ona laf edemem sonuçta eski kankin sonra banlarsın bizi gkdkdkkd

Tercüme nedir ? Müellif kimdir ? Mütercim kimdir ?

Dinde yeri olmayan bir durum
Kimden tercüme ederse etsin, cübbeli bunu hep yapıyor
Çıkarıyor hurafe bir kitap, sıkışınca, bunlar benim görüşüm değil,
ben nakil yaptım diyor, uyanık!
Sen iftira çukuruna düşmüş bir müfterisin. Konuyu açmadan evvel bakamayacak kadar atalet ağlarına dolanmış, zihni melekeleri muğlaklık denizine gark olmuş bir müfteri.

Sen iftira çukuruna düşmüş bir müfterisin. Konuyu açmadan evvel bakamayacak kadar atalet ağlarına dolanmış, zihni melekeleri muğlaklık denizine gark olmuş bir müfteri.
Uydurulmuş din mensuplarının çıkmaza girince kullandıkları silah, tekfir etmek, şaşırmadım
Neden konuyu tartışmak yerine beni hedef alıyorsun?

Uydurulmuş din mensuplarının çıkmaza girince kullandıkları silah, tekfir etmek, şaşırmadım
Neden konuyu tartışmak yerine beni hedef alıyorsun?
Bir de utanmadan çıkmaz diyor, iftira attığın için utanmak aklına gelmiyor tabii. Sen muhatap alınacak biri değilsin. İftiralarını kendine sakla. İftira atmadan konuşmayı öğren.

Yarından tezi yok tüm erkeklerin okuması gereken Ayet Cübbeli tarafından bildirildi.

Bir de utanmadan çıkmaz diyor, iftira attığın için utanmak aklına gelmiyor tabii. Sen muhatap alınacak biri değilsin. İftiralarını kendine sakla. İftira atmadan konuşmayı öğren.
Siz nasil bir insanlarsınız ya?i
Hala iftira diyor, her şey ortada,

İftira atıyorsam buyur çürüt,
Meydan senin.

Siz nasil bir insanlarsınız ya?
Ne iftirası, her şey ortada,

İftira atıyorsam buyur çürüt,
Meydan senin.
Önce bir kitap nasıl telif edilir kitabın tercümesi nedir onu öğren. Bir şeyi okuduğun bile yok çok biliyormuş da irşad ediyormuş gibi meydan senin çürüt diyor. Yazık ki ne yazık.

Niyette boy işlev detayı veriliyor mu ? Yoksa allah ne verdiyse mi ?

Geri