Cübbeli’den penis duası!

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Laikler yine konuyu baska yere cekmis. Rabbim ıslah etsin ne diyim.
Rabbin verdigi organ hakkinda din kardesinizin tavsiyesinde ne art niyet var he?
Ondan gelen her sey yine ona donecek, o beden sizin degil bu yuzden guzel bakmanizi temenni etmisse bu cubbeli ahmetin sucumu...

Bakara suresi, 260. ayet
İbrahim "Rabbim! Ölüleri nasıl diriltiyorsun, bana göster!" deyince, rabbi "Yoksa inanmıyor musun?" demişti. O "Hayır inanıyorum, fakat kalbim tam kanaat getirsin diye" cevabını verdi. Rabbi "Kuşlardan dört tane al, onları kendine alıştır, sonra (parçalayıp) her bir tepeye onlardan bir parça bırak, sonra onları çağır. Koşarak sana gelecekler ve şunu bil ki, Allah hep galiptir ve hikmet sahibidir" buyurdu.

Cubbeli bey bu ayetin neyinden feyz almis penis icin.
Kafamda bir seyler canlanıyor lakin kurmak istemiyorum.
Ayette ölü kuşların dirilmesi hadisesi var. Gayet mantıklı oysa.

Özetle Bakara suresinin 260. ayeti suya okunuyomuş. Bir miktar s*ke sürüp kalanı içiliyomuş. Şu foruma ateizm üzerine onlarca yazı yazdım. Yazdıklarımın hiçbiri bu adamın ateizme yaptığı katkı kadar aydınlatıcı olmamıştır. Helal olsun...

En iyisi hiç içmeyin tümünü oraya sürün.

@Muârız
İsyanınızı anladım. Çeviri yapanın görevi uygun çeviri yapmak. İçeriğe katıldığı anlamı taşımaz.
1- peki ya siz bir ayeti kerimenin suya okunmasini ve akabinde o suyun tenasül uzvuna serpilmesini dinen uygun bulur musunuz. Eğer öyle ise işe yarayacağını düşünüyor musunuz.
2- hadi bunlar Ahmed hocanın yanlışı değil, yanmaz kefen ve peygamber gösteren terlik pazarlaması da sizce dinen kabul edilir şeyler midir.

Teşekkür ederim.

@Muârız
İsyanınızı anladım. Çeviri yapanın görevi uygun çeviri yapmak. İçeriğe katıldığı anlamı taşımaz.
1- peki ya siz bir ayeti kerimenin suya okunmasini ve akabinde o suyun tenasül uzvuna serpilmesini dinen uygun bulur musunuz. Eğer öyle ise işe yarayacağını düşünüyor musunuz.
2- hadi bunlar Ahmed hocanın yanlışı değil, yanmaz kefen ve peygamber gösteren terlik pazarlaması da sizce dinen kabul edilir şeyler midir.

Teşekkür ederim.
Samimi sorsaydın cevap vermeye uğraşırdım. O yüzden kısa yazacağım. Yine de yazacağım. "Kitabı o tercüme etmedi, olsun boş verelim kitapta yazılanlara bakalım" diye bir mantık olamaz. Neden mi ? Önce konunun başlığının değiştirilmesi, iftira atılan kişiden özür dilenmesi, bu başlığı olduğu gibi okuyup araştırmayıp önce iftira atılan kişiye sonra dine edilen onca hakaretin hakkının ödenmesi gerekir. Bunlar nereye gitti ? Ben kuru sıkı iftira atayım tutmazsa da farketmez şu konuyu konuşalım derken onca hakka girildi, ahirette bunların hesabını vermek kolay mı ? Allah'a karşı işlenen günahları affetmek Allah'a kalmış. Peki kula karşı işlenen günahın bedeli kuldan helallik almakla değil mi ? Önce bunların halledilmesi lazım. Suallere gelecek olursak, bunlar ayet-hadis değildir. Kimse inanmak mecburiyetinde değildir. Kişiye kalmış bir şeydir. Dayatma da olamaz. İkincisi, "hadi bunlar Ahmed hocanın yanlışı değil" demen senin de araştırmadan konuştuğunu gösterir ki, kendisi ne yanmaz kefen ne de terlik pazarlamıştır. Bunların izahını yaptığı videolar her yerde var. Bir zahmet internette aratın.

Samimi sorsaydın cevap vermeye uğraşırdım. O yüzden kısa yazacağım. Yine de yazacağım. "Kitabı o tercüme etmedi, olsun boş verelim kitapta yazılanlara bakalım" diye bir mantık olamaz. Neden mi ? Önce konunun başlığının değiştirilmesi, iftira atılan kişiden özür dilenmesi, bu başlığı olduğu gibi okuyup araştırmayıp önce iftira atılan kişiye sonra dine edilen onca hakaretin hakkının ödenmesi gerekir. Bunlar nereye gitti ? Ben kuru sıkı iftira atayım tutmazsa da farketmez şu konuyu konuşalım derken onca hakka girildi, ahirette bunların hesabını vermek kolay mı ? Allah'a karşı işlenen günahları affetmek Allah'a kalmış. Peki kula karşı işlenen günahın bedeli kuldan helallik almakla değil mi ? Önce bunların halledilmesi lazım. Suallere gelecek olursak, bunlar ayet-hadis değildir. Kimse inanmak mecburiyetinde değildir. Kişiye kalmış bir şeydir. Dayatma da olamaz. İkincisi, "hadi bunlar Ahmed hocanın yanlışı değil" demen senin de araştırmadan konuştuğunu gösterir ki, kendisi ne yanmaz kefen ne de terlik pazarlamıştır. Bunların izahını yaptığı videolar her yerde var. Bir zahmet internette aratın.

Tamam hocam teşekkür ederim. Biz bunları hep götümüzden uydurduk. Hepimiz şizofreniz. Hatta bir kısmımız Ahmed hocaya iftirada ön saflarda yer almak için birbirimizi ezdik.

Allah bizi kahhar sıfatı ile kahretsin.

Çüküme üflete üfleye yatmaya gidiyorum. Belki gece balta sapı gibi olur da sağa sola saplarım.

Selam ve dua ile.

Aç kurtlar gibi tetikte bekleyen fırsatçılara attığım videolar kafidir.

Tamam hocam teşekkür ederim. Biz bunları hep götümüzden uydurduk. Hepimiz şizofreniz. Hatta bir kısmımız Ahmed hocaya iftirada ön saflarda yer almak için birbirimizi ezdik.

Allah bizi kahhar sıfatı ile kahretsin.

Çüküme üflete üfleye yatmaya gidiyorum. Belki gece balta sapı gibi olur da sağa sola saplarım.

Selam ve dua ile.
Asıl yüzünü şöyle göster işte samimi olmadığını bilmiyoruz sanki :)

Attığım videolara bakarsın.

@Muârız

Teşekkür ederim.
Ne demek işe yarayıp yaramayacağını düşünür müsünüz... Adam bilimin en basit yöntemi olan deneme-yanılma yöntemine başvurmuş olmalı ki böyle bir şey açıklamış. Bkz :

59BD4DE3-24C0-4EAC-A002-4E900C443B74.jpeg

Müfterilerin iftiraları bitmez. İçlerindeki nefreti bu gibi uydurma şeylerle kusarlar.
"Özel hayat değil, onlar uydurma. Ama uydurma olabilir. Sonra '20 yönden bu bizim hocamız değil' diye Parmağımda altın yüzük var mesela, hayatta giymemişim yani."
Altın yüzük takmayan kişinin altın yüzükle kasedi çıkıyor.
Bunlar bilmiyor ki, Cübbeli Ahmed denilen hoca yüksek derecede şeker hastasıdır. Kaç kez iğneler olur, hatta bazen namaz kıldıramayacak durumda olur. Cemaate uymakla kifayet eder. Yani atılan iftiranın mantıklı bir boyutu da yoktur.
Bu kezzab olan güruh ise itibarsızlaştırma projelerine devam eder.

Arkadaşlar şimdi kafam karıştı, o suyu Ayeti okuduktan sonra oraya serpmek ve geri kalanını içmek macun görevi yapıyormu yapmıyormu?

Bu tip konularda @Hatem i hiç goremezsiniz mesela. Ama ben cübbeliyi severim. Adam kendini dinletiyor. Siyasal İslam'ın ve irticanın karşısında her tür baskı ve iftiraya rağmen dimdik ayaktadır. Laik cumhuriyetin böyle değerli din adamlarına ihtiyacı var.

Geri