diyosun google bilginle diye kopyaladığın yazılar kelimesi kelimesi googleda çıkıyor aynı şekilde paylaşılmış şekilde![]()
Cübbeli Tarebaninin dediklerine inanıyor diye demediğin kalmıyor. Ehli sünneti yok sayan adamı öve öve bitiremiyon ama![]()
Cübbeli soytarısı ağzının suyu aka aka diyor ya ; " İçtin amma artık cehennem ateşinden sağlam bir kaleye girdin " diye Benim bu laftan anladığım sadece espri.
Peygamber efendimizi aşırı derecede övüyor Cübbeli. Yaptığı bu. He bu konuyla ilgili Peygamber efendimiz açıkca dediği Hristiyanlar Hz. İsayı överken aşırıya kaçtıklarını. Bu yüzden kendisinin aynı aşırılıkla bahsedilmemesini istiyor. Bundan dolayı yaptığı yanlışmı evet.
Ama gelipte senin dediğin gibide işemeli sıçmalı ayine kadar gidecek halide yok Eksen. Sırf yüklenmek için saçmaladığın o lafları yapacak hale gidecek durumuda yok.
Nerede yaşadığını bilmem. Cübbelinin Peygamber efendimizin saçı diye kabul edip yıkattıkları saçla şişelere doldurup getirdiği yerlerden Yozgat Yerköyde bulundum. Kars ta çalışıyorum Diğer yerde Kars kağızman. Senin dediğini gibi işemeli sıçmalı ayinlerde yapmıyolar. O hale gelme ihtimalide yok. Peygamber Efendimizi aşırı derecede övmesinden dolayı bunları yapacak demen de saçmalığın tek danizkası. Bunun için adamı topa tutmanızda ap ayrı bir olay.
http://www.forumsal.net/serbest-kursu/607708-fikriniz-nedir-9.html
paylaştığın konu link.
Adamın dediklerinide kanıtlayamıyorsun Cübbeli olsa bunu demiş olsa bu şekilde hareket etmeyeceğinden de yüzde yüz eminim. Cübbeli değilde Mustafa İslamoğlu ya. Kuran' daki ayetlerden bir sonuca varamasanda adama aynı şekilde hakaret edip yüklenmiyosun.
Siz işte busunuz.
Preskin sürekli cübbeliye laf söyleme çabasıda bu adama inanması. Olay bu işte. O yüğzden boyna oda tv cumhuriyet gazetesi anca cübbeliye laf söylüyonuz![]()
Sizin ne olduğunuz burdan belli oluyor işte Eksen. Kanıtlıyamıyosun dediğin paylaşımalrın burada.
Kaale alıp beğenecemmi demişsinde. Gayette yazdığımada beğeni koymuşsun.
Olm sen kimsin ki nezdimde, önemin ne olsun ki hayatımda hangi mesajını beğendimi hatırlayayım ? bu sözünüde bi güzel yutmuş ol. He konuya girer girmez beğenileride kaldırabilirsin.
Hadi kolay gelsin. Amacınızın ne olduğu belli ya. Şimdi paylaşımalrını yapmaya devam et. Az sözünün arkasında da dur. Senin nezdinde önemli değilsem yazdığımıda önemseme.
Siz cübbeliyi yerden yere vurmak için her haltı kullanırsınız. Sizin mantık bu başka birşey değil
otur beğeni sana niye yapayım dediğin şu konuda ki beğenilerini kaldır. Kendi yediğin lafın üzerine bol bol gülHani konu değiştikçe ne dediğini ne yaptığınıh atırlamadığın için 6000 küsür mesajıdna kendinle çelişen dünya akdar mesajını bile farkedemeyecek bir insansın
![]()
İlk öcne bence o mesajlarınıda düzelttir![]()
Hadi kolay gelsin sana. Her insanla tartışılır ancak söylediği lafı yalayanlarla tartışılmaz.
Şimdi söylediğni herşeyle ilgili birşeyde paylaşırım yine başka yere çekersin konuyu laf vurabilmek için. Yapabilediğin tek şey bu çünkü![]()
Bide konuda adamı met edebilmek için konuyu uzattıkça uzatıyor![]()
Şu lafınıda yediğini gördüm ya daha ne diyimDiğer lafını uygulamaya başla bari kaale alma misal beni
O kadar düşük cümle kurmuşsun ki yazdığını anlamakta zorlanıyor insan .. Keşke biraz daha dil bilgisi hakimiyetin olaydı da karşımda ilk okul çocuğu yazıyormuş gibi anlamak için beni uğraştırmasaydın ..
Gelelim son saçmalamalarına ..
Peygamber efendimizin dediğinden sadece espri yaptığını anladım diyorsun da cübbeli soytarısı espri yaptı diye anlatmıyor .. Ballandıra ballandıra ciddi ciddi anlatıyor ve konunun başından beri bu edepsizliktir hayasızlıktır şerefsizliktir diyorum, diyorum çünkü efendimizi daha da kutsallaştırmak adına onun bel altına inmek tek kelimeyle namussuzluktur ..
Sonra hem cübbelinin yaptığını yanlış olarak kabul edip hem de dünden beri cahil cahil savunmaya çalışman senin kula biat etme hastalığının gösterir .. Şu konuda herkes cübbeliyi eleştirip söylediğinin yanlış olduğunu belirtmişken sen cübbeliyi savunucam diye kendini rezil ettin karşımda .. Yahu biat ettiğiniz insanlar MELEK DEĞİL .. HATALARI OLDUĞU ZAMAN EVET HATALIDIR diyebilme erdemliğine ulaşın artık ..
Cübbeli ve o zihniyette ki yobazların efendimiz ile ilgili bu iğrenç sözleri gündeme getirme çabaları tarikat mensuplarını zihinsel köleler haline getirmek için algılara uyguladıkları bir telkinin parçasından başka bir şey değildir .. Nitekim işi efendimizin tükürüğünden mahmud efendinin tükürüğüne getirmesiyle de amacını ortaya koymuştur .. Bunlar yarın bir gün müridlerinin ağızlarına da tükürürler, suratlarına da işerler ..
Konuyu açtığın iyi olmuş .. Bir de sakal-ı şerif meselesi var .. Peygamber efendimize ait olduğu iddia edilen bir kılı su arıtma tesislerinde kullanıp şişelettikleri sularla bu işin ticaretini yapıyor bu çakallar .. Ne olacak o sudan içince
Açtığım konuya gelince, orada ki mesajında beşer ile ilgili açıklamanı beğendiğim ve üsluplu bir yorum yaptığın için beğenmişim .. İslamoğlu bir varsayımda bulunuyor ve " kesinlikle budur " diye diretmiyor .. Ayrıca ilmi bir meseleyi gayet ciddi argümanlarla anlatıyor ve argümanlarını Kuran'dan seçiyor .. Öyle cübbeli gibi uydurma hadislerden değil .. İslam dışı bir hükmü dayatmaya çalışsa ona da tepkimiz olur elbette ..
Ben senin mesajını beğenmedim demedim ki, hangi mesajını beğendiğimi hatırlamadığımı, zira hayatımda bir önemin olmadığını belirttim .. Lakin seni nasıl mutlu etmişsem beğenimi unutmamışsın
Gerçekten de çıkardığım gaz kadar değerin yok nezdimde ama sen saldırına devam ettikçe karşılığını alacaksın bunu bil .. Zira cevap hakkı veriyorsun bana ..
Sen daha farkında değilsin ama zaten çoktan mat oldun .. Ben şimdi cesedine otopsi yapıyorum anlamıyorsun
Oku .. Bol bol oku .. Özellikle de Kitabını .. Yobazların hurafecilerin oyuncağı olma ..