Cübbeli Ahmet - Tükürük-ü Şerif

• Kullanıcı Plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sümük-ü Şeriften sonra Tükürük-ü Şerif...
B.ka kadar gidecek bu iş.

[YOUTUBE]sns_aREKcQQ[/YOUTUBE]​

Eski bir haber ne kadar uzatıldı.

Video linki alabilir miyiz telden giriyorum.

cübbeli-i şerif yine çok sevimli xd

Eski haber değil. Sidik-i Şerif ve Sümük-ü şeriften sonra bi level daha artırarak Tükürük-ü Şerif açıklaması yapıyor, 1 hafta bile olmadı bu sohbet.

Sidik ve Sümüğe nazaran tükürük bir level üstte mi gözüküyor? :asd: :p

İzledim simdi bunu ilk kez duyuyorum. Arastirmak lazim

Cübbeli gibi sapıkların bu iğrenç iddiaları ikide bir gündeme getirmelerinin tek sebebi var .. Kendilerine bağlı olan müritlerine işemeli sıçmalı ayinlere hazırlamak istemeleri .. Böyle soytarılar iğrenç emellerine ulaşmak adına efendimize de iftira atarlar adamın ağzına da sıçarlar üzerine de işerler ..

Hani dyor ya Peygamberimizin içinden çıkan her şey mübarektir diye .. Bakın bakalım ALLAH ne buyuruyor bu hususta ;

“Dediler ki: ‘Bu ne biçim peygamber ki yemek yer, çarşıda, pazarda dolaşır. Ona bir melek indirilseydi de bu onunla beraber bir uyarıcı olsaydı ya!’ ‘Yahut kendisine bir hazine verilseydi veya ürününden yiyeceği bir bahçesi olsaydı ya! ‘Zalimler (inananlara): ‘Siz ancak büyülenmiş bir adama uyuyorsunuz’ dediler.”

“De ki: Eğer yeryüzünde (insanlar yerine), yerleşip dolaşan melekler olsaydı, elbette onlara gökten bir melek peygamber indirirdik.”

“De ki: “Ben de ancak sizin gibi bir insanım, (ne var ki) bana, ‘Sizin ilâh’ınız ancak bir tek ilâhtır” diye vahyolunuyor.”

“Andolsun Allah’ın resûlünde sizin için güzel bir örnek vardır.” (Ahzab suresi, 21. ayet.)

İzledim simdi bunu ilk kez duyuyorum. Arastirmak lazim

Kuranda ki ayetleri okursan eğer cübbeli sapığının ne kadar iğrenç bir iftira attığını anlarsın ..
Cenab-ı ALLAH buyuruyor ki " Onda ( Muhammed'de ) sizin için güzel örnek vardır "

Rabbimiz böyle buyuracak ama efendimiz millete idrarını içirtecek suratına tükürecek bir de üstüne " artık cennetliksiniz " diyecek öyle mi :)

Millet de bundan örnek alıp birbirinin üzerine işeyip sıçacak ve buna da sünnet diyeceğiz öyle mi ?

Artık uyanın ve kabul edin .. Cübbeli sapığın müşriğin önde gidenidir .. Bu kaçıncı kanıt ..

Yobaz. Dini yozlaştırdı dinle alakası olmayan yeni bir din yarattı.

İslamı katleden kişilerden birisidir.

Kuranda ki ayetleri okursan eğer cübbeli sapığının ne kadar iğrenç bir iftira attığını anlarsın ..
Cenab-ı ALLAH buyuruyor ki " Onda ( Muhammed'de ) sizin için güzel örnek vardır "

Rabbimiz böyle buyuracak ama efendimiz millete idrarını içirtecek suratına tükürecek bir de üstüne " artık cennetliksiniz " diyecek öyle mi :)

Millet de bundan örnek alıp birbirinin üzerine işeyip sıçacak ve buna da sünnet diyeceğiz öyle mi ?

Artık uyanın ve kabul edin .. Cübbeli sapığın müşriğin önde gidenidir .. Bu kaçıncı kanıt ..

Once bi arastiralim, kimseye musrik diyemem, hatta dememekte lazim.

iş yerinde olduğumdan bakamıyorum videoya eve geçince ilk yapacağım iş.

Once bi arastiralim, kimseye musrik diyemem, hatta dememekte lazim.

Hayır neyi araştıracaksın onu anlamıyorum :)
Her şey ortada .. Sana ayetleri sundum sense cübbelinin uydurma hadislerine mi bakacaksın ?
Gerçekten de temizlik abidesi efendimizin millete idrarını içirttiğini suratlarına tükürdüğünü düşünebiliyor musun ?

Her şey ortada .. Sana ayetleri sundum sense cübbelinin uydurma hadislerine mi bakacaksın ?
Gerçekten de temizlik abidesi efendimizin millete idrarını içirttiğini suratlarına tükürdüğünü düşünebiliyor musun ?

Eksen neyin tartismasina giriyorsun? Daha oncedr bu tip bir konuda seninlr tartismistik.

Evvel zaman icinde bayanlarin sunnet edilmesi konusu acilmisti arastirdim gordum ki varmis ama kuvvetli sunnet degil olmasada olur yani.

Niye arastirmayalim ki? Yani cubbeli degil baskasi dese yine arastiririz.

senin kimleri dinlediğini merak ettim eksen hangi alimleri yada dinlediğini.

Onun dışında da Peygamber Efendimiz (S.A.V.) gece uyurken yatağının altına koyduğu kabı hizmetçimi ne birimi ne içmiş olay öyle bir olay vardı. Gece uyandığında kabı kullanırmış. yanlışlıkla o kaptaki içilmiş ve peygamber efendimiz kimin içtiğini sormuş öğrenmiş. peşinede ona birşeyler demiş. Anlatılan rivayetteki buraya kadarki durumu tek cübbeli değil bir çok alim söylüyor. Ondan sonra denilen laf konusunda gerçeklik kanıtlanamıyor kiminisi karın ağrın geçecek dedi diyor. Kimisi bu duruma güldüğünü ancak söylenen laf konusunda bir söylem yok. anlatılan böyle bir rivayette var ki bunu anlatan yada bahseden cübbeli değil sadece. Videoyu izlemediğim için daha ne dediğini bilmediğmiden cübbeli yorum yapamıyom o kısmına.

Birde eski yaşlılarımız. Birilerini okurken nazar deymiş diyip okurken en sonunda okudukları kimsenin yüzüne tütütü der tükürürler. bide başka yöne bak derler ya. hani eskiden gelme bir alışkanlık devam eder böyle. nereden gördüler yada bu şekilde hep devam etti. bu konuda da aydınlatırsın o zaman.

ama merak ettim senin kimleri dinlediğini. Asıl birde onlara bakmak lazım. Bakalım dinlediklerinden neler çıkacak merak ediyorum.

Eksen neyin tartismasina giriyorsun? Daha oncedr bu tip bir konuda seninlr tartismistik.

Evvel zaman icinde bayanlarin sunnet edilmesi konusu acilmisti arastirdim gordum ki varmis ama kuvvetli sunnet degil olmasada olur yani.

Niye arastirmayalim ki? Yani cubbeli degil baskasi dese yine arastiririz.

Ne varmış ne varmış !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kadınların sünnet edilmesi efendimizin sünneti mi sanıyorsun :)
Yahu o çok daha öncelerine dayanan ataerkil gelişmemiş kabilelerin uyguladığı bir adet .. Efendimiz ile alakası yoktur ..

Ne varmış ne varmış !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kadınların sünnet edilmesi efendimizin sünneti mi sanıyorsun :)
Yahu o çok daha öncelerine dayanan ataerkil gelişmemiş kabilelerin uyguladığı bir adet .. Efendimiz ile alakası yoktur ..

O zaman simdi sen hacamati da efendimizin yapmadigini onun tavsiye etmedigini soylersin (:

senin kimleri dinlediğini merak ettim eksen hangi alimleri yada dinlediğini.

Onun dışında da Peygamber Efendimiz (S.A.V.) gece uyurken yatağının altına koyduğu kabı hizmetçimi ne birimi ne içmiş olay öyle bir olay vardı. Gece uyandığında kabı kullanırmış. yanlışlıkla o kaptaki içilmiş ve peygamber efendimiz kimin içtiğini sormuş öğrenmiş. peşinede ona birşeyler demiş. Anlatılan rivayetteki buraya kadarki durumu tek cübbeli değil bir çok alim söylüyor. Ondan sonra denilen laf konusunda gerçeklik kanıtlanamıyor kiminisi karın ağrın geçecek dedi diyor. Kimisi bu duruma güldüğünü ancak söylenen laf konusunda bir söylem yok. anlatılan böyle bir rivayette var ki bunu anlatan yada bahseden cübbeli değil sadece. Videoyu izlemediğim için daha ne dediğini bilmediğmiden cübbeli yorum yapamıyom o kısmına.

Birde eski yaşlılarımız. Birilerini okurken nazar deymiş diyip okurken en sonunda okudukları kimsenin yüzüne tütütü der tükürürler. bide başka yöne bak derler ya. hani eskiden gelme bir alışkanlık devam eder böyle. nereden gördüler yada bu şekilde hep devam etti. bu konuda da aydınlatırsın o zaman.

ama merak ettim senin kimleri dinlediğini. Asıl birde onlara bakmak lazım. Bakalım dinlediklerinden neler çıkacak merak ediyorum.

Evvela benim kimleri dinlediğimi öğrenince ne olacak :) ortada duran bu rezaleti ört bas etmek ve konuyu dağıtmak için saldırıya mı geçeceksin ?
Çok merak ediyorsan Üstazın yurtlarında kaldım bir dönem .. İslam ile ters düşmeyen her hocayı da istisnasız dinlerim ama her hocanın her söylediğini de sonuna kadar doğrudur diye kabul etmem ..

Gelelim şu işeme meselesine ..

BANA EFENDİMİZİN SAHABİLERİNE İDRARINI İÇMELERİNİN İYİ OLACAĞINI SÖYLEYEN TEK BİR HADİS GÖSTER .. Bak ayetten vazgeçtim zaten öyle bir ayet bulamazsın .. Hadis göster diyorum, bizzat efendimizin ağzından çıktığı kabul edilen SAHİH bir hadis ..

Ama dur bak ben sana bazı sahih hadisler göstereyim .
.
1- Şüphe yok ki Yüce Allah temizdir, temizliği sever. İkramı boldur, ikramı sever. Cömerttir, cömertliği sever. Artık evlerinizin çevresini temiz tutun. (Et-Tıbbün Nebavi s.216)

2- Temizlik, iman ehline lazım olan işlerin yarısıdır. (Müslim, c. 1, s.140)

3- Yemekten evvel ve yemekten sonra ellerinizi yıkayınız Benim ümmetim kıyamet gününde yüzleri parlak, elleri ve ayakları nurlu olarak haşrolunacaktır.

4- Câbir anlatır: "Peygamber salla'llahü 'aleyhi ve sellem buyurdu ki: "Hilâl eylemek dişleri arıtır, pâk eyler, diplerini sağlamlaştırır ve ağız kokusunu güzel eyler."

5- Müslümanlık temizlik dinidir. Temiz olun! Cennete ancak temiz olan girer. [Deylemi]

6- Mümin pis olmaz. [Buhari]

7- Her şeyi iyi temizleyin! Temizlik imana, iman da Cennete götürür. [Taberani]

8- Temizlik imanın yarısıdır. [Müslim]

9-Namazın anahtarı temizliktir. [Tirmizi]

10- Ağzınızı temizleyin, ağzınız Kur'an-ı kerim yoludur. [Ebu Nuaym]

11- Cuma günü yıkanın, misvak kullanın ve güzel koku sürünün. [Buhari]

12-Yemekten önce ve sonra el yıkamak, zenginliğe yol açar, fakirliği giderir. [Ebuşşeyh]

13- Evinin hayrını isteyen, yemekten önce ve sonra, elini ve ağzını yıkasın! [İbni Ebi Şeybe]

Bu kadarı yeter de artar .. Şimdi siz inanıyor musunuz ki birileri efendimizin idrarını ondan habersiz içmiş ve efendimiz de bunu öğrenince " SENİ GİDİ SENİİ VALLAHİ SEN CEHENNEM ATEŞİNDEN EMİN BİR SURA ÇIKTIN ARTIK .. SANA ATEŞ DOKUNMAZ BUNDAN SONRA " dediğine :)

ALLAH ALLAH !!!!!!! Yahu oysa ki yüce ALLAH cehennem ateşinden korunacakları kitabında şu ayetlerle tasvir ediyor ;

4:57 - İman edip salih ameller işliyenleri ise, altlarından ırmaklar akan cennetlere koyacağız. Orada ebedî olarak kalacaklar. Onlara orada tertemiz eşler vardır. Onları, koyu gölgeler altında bulunduracağız.

19:60 - Fakat tevbe edip iman eden ve salih amel işleyen bunun dışındadır. Bunlar cennete girecekler ve hiçbir haksızlığa uğratılmayacaklardır.

33:35 - Şüphe yok ki müslüman erkeklerle müslüman kadınlar, mümin erkeklerle mümin kadınlar, itaat eden erkeklerle itaat eden kadınlar, sadık erkeklerle sadık kadınlar, sabreden erkeklerle sabreden kadınlar, mütevazi erkeklerle mütevazi kadınlar, sadaka veren erkeklerle sadaka veren kadınlar, oruç tutan erkeklerle oruç tutan kadınlar, ırzlarını koruyan erkeklerle ırzlarını koruyan kadınlar, Allah'ı çok zikreden erkeklerle Allah-'ı çok zikreden kadınlar var ya, işte onlar için Allah bir mağfiret ve büyük bir mükâfat hazırlamıştır.

Bu kadarı kafi yoksa daha çok var .. Onca ayet içerisinde hiç bir ayet yok ki ne efendimizin ne de islam alimlerinin idrarının içenlerin cennetle mükafatlandırılacağı ya da cehennem ateşinden korunacağı söylenmiş olsun ..

Tam bu nokta da sorum şu ; PEYGAMBERİMİZ ALLAH'IN BUYURMADIĞINI BUYURUR MU ?
Kendi kızına dahi " sakın ha benim kızım olmama güvenme, hesap günü geldiğinde akibetini yanlız ALLAH bilir " buyuran efendimiz İDRARINI İÇEN KADINA " HADİ YIRTTIN KURTULDUN CEHENNEM ATEŞİNDEN " demiş he mi :)))

Bir de aklıma gelmişken bu idrar meselesini başka hangi alimler anlatıyorlarmış sağda solda kimmiş onlar ? Ben bir tek cübbeli soytarısından duydum bunu .. O da eski bir kitaptan okuyup duruyor ..
Edit : Cübbeli ve peşine takılan yobazlarına
Ayrıca DERDİNİZ NE ? AMACINIZ NE ? VELEV Kİ BU İDRAR MESELESİ DOĞRU OLMUŞ OLSA BİLE ( ki yalandır ) NE DİYE BU İĞRENÇ SÖZLERİ SARF EDİYORSUNUZ ? NE DİYE EFENDİMİN TÜKÜRÜĞÜNÜ BALGAMINI SÜMÜĞÜNÜ İDRARINI O MÜŞRİK AĞIZLARINIZA ALIYORSUNUZ ?
NEYİN PEŞİNDESİNİZ ? Bunları anlatmakla İslam'a ne fayda sunacağınızı sanıyorsunuz ?
Amacınız konuyu efendimizin idrarından alimlerin idrarına getirip " biz de alimiz bundan sonra ağıznıza sıçsak bile sesinizi çıkarmayıp bokumuzu yiyeceksiniz " şartlandırması mı yapmak ?

Yahu ben burada bunları sizinle tartıştığıma bile inanamıyorum ! Sizlerin hala cübbelinin bu iğrenç ifadelerine bir kılıf arama çabanıza inanamıyorum .. Yazık vallahi yazık ..

O zaman simdi sen hacamati da efendimizin yapmadigini onun tavsiye etmedigini soylersin (:

Hacamat da onun öncesinde var olan bir tıbbi uygulama ama efendimiz onu tavsiye buyurmuştur .. BANA KADINLARIN SÜNNET EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ TAVSİYE BUYURAN HADİSİNİ GÖSTER BAKAYIM ben bilmiyorum neymiş o ?

adamı dinlediğimde en azından sinirlenmiyor aksine keyifleniyorum, güldürüyor beni. diyanetin iğrenç fetvalarından çok daha iyidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri