Coolumsu kimdir?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Foruma geliyor ama yazmıyor galiba. @juju gibi o da okuyucu oldu sadece anlaşılan.
Yazmaya değer fazla bir şey bulamıyorum. Ondan :)
Sen sevilmediğin ve sana hakaret edilen, alay edilen bir yere girer misin?

Forumdaki nefret kusan, alaycı, kötü insanlar çok ve hiçbir zaman zerre sevmediğim ve saygı duymadığım samimi gelmeyen yeni yönetimi.. Bu yüzden anket konularım da dahil hepsini sildim. Üye profili de çok bozulmuş. Ön yargılı insanlara yapacak bir şey yok. Tek dertleri laf sokmak olmuş. Acısı olan çok.. Birkaç kişi dışında hiçkimseyi artık samimi bulmuyorum. Herkes çok uzak bana.. Foruma ilk üye olduğum zamanlar güzeldi sadece.. Güzel dostluklar kurduğumu düşünmüştüm o zamanlar.. Bu tarz konular olunca da geri dönsün falan severek geri döndüm.. Ama değişen bir şey yok bir çok üyenin tavrında.. Baya kırgınım o yüzden bu foruma.. Samimiyet yerini sahteliğe bırakmış..

Saygı, sevgi ve gerçekten arkadaşlıklar kardeşlikler yok. Herkes içini dolduramadıkları egolarının savaşında..

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Coolumsu
Sosyal medyada uzun zamandır yaygınlaşan bir linç kültürü var ve hepimiz öyle ya da böyle bu durum ile mutlaka karşılaşıyoruz.
İnsanların seni sevmesi ya da aynı şekilde senin onlara ne hissettiğinin, bu tarz platformlarda çok da önemi olduğunu düşünmüyorum çünkü çoğumuz birbirimizi gerçek yaşamda tanımıyoruz ve yazık ki tanıyormuş gibi de sürekli kesin yargılarda bulunuyoruz. Kendimden örnek vermem gerekirse hiç kimseyi gerçek yaşamda tanımıyorum ve hakkımda bir şey bilmeleri de mümkün değil ancak sanki çok iyi tanıyormuş gibi olumsuz yorum yapanlar oluyor ki kendilerini yolda görsem tanımam ve onların da beni tanıması mümkün değil.:) Sanal ortamda ne yazık ki böyle durumlar hep yaşanıyor hep de yaşanacak ve bu konuya çok fazla kafanı takma derim.

Konuları ve yorumları, kişisel kavgaya çevirmeden sadece görüşlerimizi paylaşabilsek güzel olacak ancak ben dahil bir çoğumuz bunu pek başaramıyoruz.

Mesleğini eline almış bir doktor olarak, bundan sonra kişisel kavga ortamı yaratılır veya sataşma olursa doğrudan başlıktan çıkar veya raporlarsın ancak haklı eleştiri yapılırsa ona da açık ve tahamüllü olmak gerekiyor. Her üyeye sempati duymak zorunda değiliz ve onlar da bizlere duymaya mecbur değil ancak aynı ortamda bulunduğumuza göre birbirimizin görüşlerini onaylamasak bile ifade etme hakkına saygı duymak zorundayız. Elbette herkes sınırını da bilmelidir.

mıhteşem biridir :))))))))))

• Beğen
Tepkiler: R5
@Xasthur israrla coolumsunun fotosunu atiyorsun yapma bunu, adam istemiyor rahatsiz oluyor

beni engellediği için bu mesajımi gormeyeceginden çok üzülüyorum

Bu tip samimiyetsiz tavırlardan hoşlanmıyorum. Yalnız cidden çok samimiyetsiz bir yazı olmuş. Keşke kendince bir şeyler vaaz etmek ya da hakemlik rolü oynamak yerine ne demek istediğimi anlayabilseydin. Yazdıklarının anlattıklarımla zerre alakası yok. Benim burada bahsettiğim şey insanların farklı düşünmesi tartışması değil, herkes istediğini düşünür mesele o değil.. Niye adil olmuyorsun? Niye konuyu farklı yere çekiyorsun? Benim burada şikayetçi olduğum şey çok farklı bir şey..
Sen zaten bunu anlayamadıysan beni hiç anlayamamışsın demektir. O zaman da niye foruma girmediğimi, girmek istemediğimi anlayamazsın. Ya mesele rapor yapmak, konudan çıkmayı benim bilmem mi? Ne alaka? Zerre muhatap olmak istemediğim insanlar takıntılı gibi halenden sürekli arkamdan sallıyorlarsa biraz buna baksan iyi olur. Evet, gerçek hayat değil burası sanal bir platform..
Sanal platformun sahte ve samimiyetsiz insanları!.. Ama ister sahte ol ister gerçek, benle ilgili aşağılayıcı alay edici şeyler yazamazsınız. Benim fotoğrafımla, tipimle, ailemle, kişiliğimle alay edecek dünya üzerindenki son insanlar bile değildir bu forumun üyeleri..
Adaletsiz olduğum bir durum olduğunu düşünmüyorum @Coolumsu çünkü kişisel atışmalarda taraf olmak yerine, genel yorum yaparım ve kim ne anlarsa anlar yoksa öteki türlü bu forumda her dakika kavga yaşanır ki şahsen benim bu atışmalara ayıracak hiç vaktim de yok sabrım da...

Sana yapılan bir haksızlık olduğu zaman, tek yapabileceğin raporlamak olduğu için o şekilde yazdım çünkü forumda bir yönetim var ve ortada bir haksızlık varsa onların müdahale etmesi gerekiyor.

Elbette hiç kimse sana ve ailene hakaret edemez, alay edemez v.s ancak yapan kişileri de raporlamak dışında elimizden bir şey gelmiyor.

Yazdıklarını çok iyi anlıyorum merak etme ancak bu kişiler her kimse yönetim varken bana ya da başkasına laf düşmez, öteki türlü ortalık savaş alanına döner. Zaman zaman bazı yanlışlara tavrımı koydum ancak karşımda seviyeyi aşağıya çekmekten başka bir şey yapmayan insanlar var olunca da bu tip konularda görüş bildirmekten vazgeçtim. Adil olup olmamakla ilgisi yok fakat tartışma kültüründen bihaber insanlara denk gelince pek görüş bildirme hevesin de kalmıyor.

Sonuç olarak nasıl içine siniyorsa onu yap tabii ki.
Kendine dikkat et, görüşürüz.

Son düzenleme:
@Coolumsu gel keyfine bak bro takılma boş insanlar icinde kendini üzme ve tavır alma gereksiz diyaloglardan kaçın
benimde başıma çok geliyor samimiyetsiz kişilerle dialog kurmak zorunda kalıyorum bide bunlar gurup olunca dahada üzerine geliyorlar kiz konyada yasio gelmis bana ego kasiyor
reelde karsima alip iki sohbet etmem ama burasi sanal tabi djjdjdj

• Kalp Gözler
Coolumsu sevdiğim arkadaşlarımdan burda kimin ne düşündüğü ile ilgilenmiyorum.

• Kalp Gözler
Kendisini tanımıyorum ama 5 paragraf cümlede 24 tane "ben", 3 tane "bana" kelimesi kullanan birinin biraz da kendisini hizaya sokması gerekiyor sanki.

Hollywood walk of fame de ismi bulunan tek türk forumcu.

Bana bazı yerlerden nefret kusarken gelip doğum günümü falan kutluyor değişik djdj

Bazı tercihleri yanlış olan..
Ve bunun acısını yüreğinde derinden hisseden birisi..
Sevdiği insanın mutluluğunu kendi mutluluğundan daha çok önemseyen birisi..
Umursamaz tavırlarının altında aslında kırılgan bir kalbe sahip olan birisi..
Yüreği hayal kırıklıkları ile dolu olan, herkese kendini kolayca açmayan birisi..
Mutlu gibi davranarak yüreğindeki acıları saklayan birisi..
Karşısındaki üzüldüğünde aslında ondan daha çok üzülen insanları kırmaktan nefret eden ama kıran birisi..
İnsanlara saygısını ve sevgisini her şeye rağmen koruyan ve eşit davranmayı ilke haline getirmiş birisi..
Herkese ilk ve ikinci şansı her türlü veren ama üçüncü şansı asla vermeyen birisi..
Gerçeğe değer veren hiçbir konuda yalan sevmeyen birisi..
Dışarıdan egolu, umursamaz, hırçın gibi duran ama gerçekten tanıyınca öyle olmadığını anladığınız birisi..
Zor kırılan ama kırılınca tam kırılan, arkadaşım dediği insanları çok seven onlar için her şeyi yapan
Ama arkadaş olması zor olan ama arkadaşlığı çok değerli olan birisi..
Anlaşılmak gibi bir derdi olmayan birisi..
Kızgın birisi, hayata, insanlara, yalnızlığa..
Bir kartal kadar bugünle kavgalı ..
Bir martı kadar yarından, gelecekten umutlu..
İz bırakıp asla unutulmayan birisi..
Başkalarının değil, kendi doğrularının ve hayallerinin peşinden giden..
Artık hayattan korkmayan birisi..

Geri