Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1329 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Xasthur israrla coolumsunun fotosunu atiyorsun yapma bunu, adam istemiyor rahatsiz oluyor

beni engellediği için bu mesajımi gormeyeceginden çok üzülüyorum

Bu tip samimiyetsiz tavırlardan hoşlanmıyorum. Yalnız cidden çok samimiyetsiz bir yazı olmuş. Keşke kendince bir şeyler vaaz etmek ya da hakemlik rolü oynamak yerine ne demek istediğimi anlayabilseydin. Yazdıklarının anlattıklarımla zerre alakası yok. Benim burada bahsettiğim şey insanların farklı düşünmesi tartışması değil, herkes istediğini düşünür mesele o değil.. Niye adil olmuyorsun? Niye konuyu farklı yere çekiyorsun? Benim burada şikayetçi olduğum şey çok farklı bir şey..
Sen zaten bunu anlayamadıysan beni hiç anlayamamışsın demektir. O zaman da niye foruma girmediğimi, girmek istemediğimi anlayamazsın. Ya mesele rapor yapmak, konudan çıkmayı benim bilmem mi? Ne alaka? Zerre muhatap olmak istemediğim insanlar takıntılı gibi halenden sürekli arkamdan sallıyorlarsa biraz buna baksan iyi olur. Evet, gerçek hayat değil burası sanal bir platform..
Sanal platformun sahte ve samimiyetsiz insanları!.. Ama ister sahte ol ister gerçek, benle ilgili aşağılayıcı alay edici şeyler yazamazsınız. Benim fotoğrafımla, tipimle, ailemle, kişiliğimle alay edecek dünya üzerindenki son insanlar bile değildir bu forumun üyeleri..
Adaletsiz olduğum bir durum olduğunu düşünmüyorum @Coolumsu çünkü kişisel atışmalarda taraf olmak yerine, genel yorum yaparım ve kim ne anlarsa anlar yoksa öteki türlü bu forumda her dakika kavga yaşanır ki şahsen benim bu atışmalara ayıracak hiç vaktim de yok sabrım da...

Sana yapılan bir haksızlık olduğu zaman, tek yapabileceğin raporlamak olduğu için o şekilde yazdım çünkü forumda bir yönetim var ve ortada bir haksızlık varsa onların müdahale etmesi gerekiyor.

Elbette hiç kimse sana ve ailene hakaret edemez, alay edemez v.s ancak yapan kişileri de raporlamak dışında elimizden bir şey gelmiyor.

Yazdıklarını çok iyi anlıyorum merak etme ancak bu kişiler her kimse yönetim varken bana ya da başkasına laf düşmez, öteki türlü ortalık savaş alanına döner. Zaman zaman bazı yanlışlara tavrımı koydum ancak karşımda seviyeyi aşağıya çekmekten başka bir şey yapmayan insanlar var olunca da bu tip konularda görüş bildirmekten vazgeçtim. Adil olup olmamakla ilgisi yok fakat tartışma kültüründen bihaber insanlara denk gelince pek görüş bildirme hevesin de kalmıyor.

Sonuç olarak nasıl içine siniyorsa onu yap tabii ki.
Kendine dikkat et, görüşürüz.

Son düzenleme:
@Coolumsu gel keyfine bak bro takılma boş insanlar icinde kendini üzme ve tavır alma gereksiz diyaloglardan kaçın
benimde başıma çok geliyor samimiyetsiz kişilerle dialog kurmak zorunda kalıyorum bide bunlar gurup olunca dahada üzerine geliyorlar kiz konyada yasio gelmis bana ego kasiyor
reelde karsima alip iki sohbet etmem ama burasi sanal tabi djjdjdj

Coolumsu sevdiğim arkadaşlarımdan burda kimin ne düşündüğü ile ilgilenmiyorum.

Kendisini tanımıyorum ama 5 paragraf cümlede 24 tane "ben", 3 tane "bana" kelimesi kullanan birinin biraz da kendisini hizaya sokması gerekiyor sanki.

Hollywood walk of fame de ismi bulunan tek türk forumcu.

Bana bazı yerlerden nefret kusarken gelip doğum günümü falan kutluyor değişik djdj

Bir yönetici taniyordum.
Hosuna gitmeyen ve ona karsi yapilan ARGUMANLARI silen.Atilmis kutsal görevinden.
Ama ders almamis.
Kavga cikariyor halen.

Istedigini düsün..ve istediklerini düsünmelerine izin verip veremiyecegin senin elinde olmadigini bil...bazi düsünceler ihtiraslidir..digerleri soguk.
Ihtirasli düsünceler öfkesiz dillendirilemez..soguk düsünceler de öfkeyle.
Hangi konuya hangi duygu ile yaklasmak önemli galiba.
Düsünceleri de duygular doguruyor.
Nasil ele alip almayacagimiz da ampirizme bagli.
Haklısın her şey duygularımızla alakalı bence de, düşünce de değil..
Bizi biz yapan inançlar düşünceler değil duygularımız..
Bunu ben de fark ettim sonradan..

Düşünce özgürlüğü dediğiniz şey bireylerin karakter tipleri ve yapılarında ki benimsedikleri argümanları kendi özünde ki taslak ile ortaya sunmasıdır ve elbette buna karşı saygı beklemesi olağan bişey.
Ama düşüncelerini özgürce belirtirken bir birey olarak karşı tarafın dinine ırkına geçmişine saygı duymaksızın hareket ediyorsa o düşünceler sorgulamaya ve had bildirmeye müsait hale gelir. İfadelerde aşşagılayıcı bir dil değil objektif ve saygılı bir dil her zaman iş görür.

Kendi düşünce özgürlüğünüzü, başkasının çilesi yapamazsınız.

Haklısın her şey duygularımızla alakalı bence de, düşünce de değil..
Bizi biz yapan inançlar düşünceler değil duygularımız..
Bunu ben de fark ettim sonradan..
Yeni bir sey degil Coolumsu.Alisigim.
Söylediklerime ilk anda anti tepki gelip, sonradan benimsenmesi.
Sen daha cok seyin farkina varacaksin.

Yeni bir sey degil Coolumsu.Alisigim.
Söylediklerime ilk anda anti tepki gelip, sonradan benimsenmesi.
Sen daha cok seyin farkina varacaksin.
Ben kraliçeyim diyorsun vayy, güzel tarz.. :P
Biz bu çağın insanıyız, sen geleceğin (:
Hayırlısı ya keşfederiz sorun değil.. ^^

Düşünce özgürlüğü dediğiniz şey bireylerin karakter tipleri ve yapılarında ki benimsedikleri argümanları kendi özünde ki taslak ile ortaya sunmasıdır ve elbette buna karşı saygı beklemesi olağan bişey.
Ama düşüncelerini özgürce belirtirken bir birey olarak karşı tarafın dinine ırkına geçmişine saygı duymaksızın hareket ediyorsa o düşünceler sorgulamaya ve had bildirmeye müsait hale gelir. İfadelerde aşşagılayıcı bir dil değil objektif ve saygılı bir dil her zaman iş görür.

Kendi düşünce özgürlüğünüzü, başkasının çilesi yapamazsınız.
Serçe hakaret dediğin şeyin net tanımı yapılamaz. Net tanımı yapılamayan bir şey de suç olmaz. Küfür farklı bak, o suçtur ama hakaret diye bir argüman kullanmak yanlıştır. Saygı ise en zehirli kelimedir. İnsanları aşağı veya yukarı yapan eylemleridir. O yüzden sözle kimse yücelmez, sözle kimse alçalmaz.

• Beğen
Tepkiler: ne
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri