Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1329 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hıc haz etmem bu tıplerden ama nasıl yapıyor bılmıyorum hep gundemde olan bırısı. Sureklı sacma salak konularla bıle olsa bır sekılde gundem oluyor. Degısık populer olma takıntısı var galıba

Anayasal bir hak olmasına rağmen, gerçekte olmayan bir kavram.
Ulkede yanlış bir algı mevcut.Düsunce özgürlü normal,ifade özgürlüğü yasak.Oysa düşündüğünü ifade edemedikten sonra özgürlük mü olur.

Bir yönetici taniyordum.
Hosuna gitmeyen ve ona karsi yapilan ARGUMANLARI silen.Atilmis kutsal görevinden.
Ama ders almamis.
Kavga cikariyor halen.

Istedigini düsün..ve istediklerini düsünmelerine izin verip veremiyecegin senin elinde olmadigini bil...bazi düsünceler ihtiraslidir..digerleri soguk.
Ihtirasli düsünceler öfkesiz dillendirilemez..soguk düsünceler de öfkeyle.
Hangi konuya hangi duygu ile yaklasmak önemli galiba.
Düsünceleri de duygular doguruyor.
Nasil ele alip almayacagimiz da ampirizme bagli.

Yonetıcılere serbest halka yasak teoride var olan ancak pratikte kendini pek göstermeyen durum

Kimisine çok itici geliyor ama ben sempatik buluyorum. Bazı görüşleri bana çok ters ancak yine de forumda görmek istediğim üyeler arasında...
İnsanların kendisi hakkında ne düşündüğüne çok fazla takılmadan sadece yorum yapıp çıksa üstüne gelen de fazla olmayacaktır fakat bazı üyeler ile zıtlaşmayı seviyor ve bu durum hem kendisini hem de başkalarını yorup ortamın gerilmesine neden oluyor. Biraz daha sakin ve biraz daha tarafsız olmayı başarırsa sorun kalmayacaktır.

Parti kursun başkan seçelim hem sevilmiyor diyorsunuz hem efsolaştırıyorsunuz demekki zararsız mehmet iyidir ben kendi adıma bir saygısızlık görmedim . Ama tabi uyuşmayan yönler %80 ise kalan %20 insancıl olmamıza yeterli.. Bazı yaş faktörleri yıllanmış şarap gibidir.. şarap var 20 yıllık tadı harikadır.. Şarap var 40 yıllık hala ham'dır. Zamanımızın gençliğimizde 20 li ve 30 lu yaşlara genç dediğimizden mehmetin davranışları değil ama bazı ironi yapısı bize tuhaf geliyor. . Popüler bir yerde banlanıp dışlanması tüm forumlara ön yargı bulaştırmış. Ne zararı oldu olabilir. İyidir yani herşeye rağmen

Foruma geliyor ama yazmıyor galiba. @juju gibi o da okuyucu oldu sadece anlaşılan.

Zır cahil birisin cidden hayatımda hiç selefi olmadım sizin gibi bir şeye de takılıp kalmıyorum 19 falan ateizm ataizm kemalizm falan ;)

Hiçbir değer üzerinden rant edinen insanları da doğru bulmuyorum.

Ben özgür fikirli biriyim bağnaz değilim. Kendi fikirlerimi özgürce yazarım. Senin gibi küfürbazlarla da işim olmaz,
Olm bari suc orgutu yazma salak :D ben senin dusmaninim biraz akilli ol. Simdi cimere bildirdim ne yapicaksin? 19 kurtaricakmi seni?

Foruma geliyor ama yazmıyor galiba. @juju gibi o da okuyucu oldu sadece anlaşılan.
Yazmaya değer fazla bir şey bulamıyorum. Ondan :)
Sen sevilmediğin ve sana hakaret edilen, alay edilen bir yere girer misin?

Forumdaki nefret kusan, alaycı, kötü insanlar çok ve hiçbir zaman zerre sevmediğim ve saygı duymadığım samimi gelmeyen yeni yönetimi.. Bu yüzden anket konularım da dahil hepsini sildim. Üye profili de çok bozulmuş. Ön yargılı insanlara yapacak bir şey yok. Tek dertleri laf sokmak olmuş. Acısı olan çok.. Birkaç kişi dışında hiçkimseyi artık samimi bulmuyorum. Herkes çok uzak bana.. Foruma ilk üye olduğum zamanlar güzeldi sadece.. Güzel dostluklar kurduğumu düşünmüştüm o zamanlar.. Bu tarz konular olunca da geri dönsün falan severek geri döndüm.. Ama değişen bir şey yok bir çok üyenin tavrında.. Baya kırgınım o yüzden bu foruma.. Samimiyet yerini sahteliğe bırakmış..

Saygı, sevgi ve gerçekten arkadaşlıklar kardeşlikler yok. Herkes içini dolduramadıkları egolarının savaşında..

Son düzenleme:
@Coolumsu
Sosyal medyada uzun zamandır yaygınlaşan bir linç kültürü var ve hepimiz öyle ya da böyle bu durum ile mutlaka karşılaşıyoruz.
İnsanların seni sevmesi ya da aynı şekilde senin onlara ne hissettiğinin, bu tarz platformlarda çok da önemi olduğunu düşünmüyorum çünkü çoğumuz birbirimizi gerçek yaşamda tanımıyoruz ve yazık ki tanıyormuş gibi de sürekli kesin yargılarda bulunuyoruz. Kendimden örnek vermem gerekirse hiç kimseyi gerçek yaşamda tanımıyorum ve hakkımda bir şey bilmeleri de mümkün değil ancak sanki çok iyi tanıyormuş gibi olumsuz yorum yapanlar oluyor ki kendilerini yolda görsem tanımam ve onların da beni tanıması mümkün değil.:) Sanal ortamda ne yazık ki böyle durumlar hep yaşanıyor hep de yaşanacak ve bu konuya çok fazla kafanı takma derim.

Konuları ve yorumları, kişisel kavgaya çevirmeden sadece görüşlerimizi paylaşabilsek güzel olacak ancak ben dahil bir çoğumuz bunu pek başaramıyoruz.

Mesleğini eline almış bir doktor olarak, bundan sonra kişisel kavga ortamı yaratılır veya sataşma olursa doğrudan başlıktan çıkar veya raporlarsın ancak haklı eleştiri yapılırsa ona da açık ve tahamüllü olmak gerekiyor. Her üyeye sempati duymak zorunda değiliz ve onlar da bizlere duymaya mecbur değil ancak aynı ortamda bulunduğumuza göre birbirimizin görüşlerini onaylamasak bile ifade etme hakkına saygı duymak zorundayız. Elbette herkes sınırını da bilmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri