Muârız
Üye
Diyanetten mesaj geldi diyor halaHarf ekleyen sensin diyanetten mesaj geldi besmele 19 harf çıktı..
Git o konuya ne sorduğumu şöyle yüz kere falan oku belki anlarsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diyanetten mesaj geldi diyor halaHarf ekleyen sensin diyanetten mesaj geldi besmele 19 harf çıktı..
Sen kendi paylaştığın şeyi okuduğuna emin misin ?
Öyledir öyle, ispat edemediğin şeyleri kopyalayıp yapıştırma artık.Sen orada besmelenin 19 harf olduğunu inkar ettin aklımca bildiklik yaptın ama gerçekler eninde sonunda çıkar..
hıh!!!Abdye karşı olduğu için partiden atıldı..
Hdpli misin?
Ama değiştirilebileceğini ve insanlara yanlış gösterildiğini söylüyorsun? arapça bilen insanlara mı inanırlar senin 19una mı oğlum bir düşünseneDesteklemediklerini ne biliyorsun?
İyi de hacım islam 1 tane değil mi? Benim anlatmak istediğim bu zamana kadar "değiştirilemeyen" bir şey`i nasıl yanlış olarak insanlara tebliğ etme gafletinde bulunup helak olmamışlar?@bunicktamyirmibirharf buradaki yorumları oku destekleyip destekmediklerini o zaman anlarsınız..Ateizmden de tarikatçılıktan da selefi sapkınlıktanda 19 ile müslüman olan nice insan var siz bilmeyebilirsiniz o sizin eksikliğiniz..
Aga sen iyimisin? , ebubekirin halifeliği döneminde söylenmiş. mushaf arapçada "2 kapak arasına alınmıs sayfalar" yani kitap demek. Muhammed döneminde derilere yazılıyormuş ayetler. Sonra mütteferika girmiş işin içineSen mushaf ile Kuran’ın da farkını bilmiyorsun ya ilginç..
sorum ne ?İslam zaten o dini istismar edecek olan şarlatanları söylüyor..
Bu yüzden Allah ile aldatılmayın defalarca geçer..
Elif eklenince ne zararı var peki abi bi sölesene bana?Besmele’nin 19 harf olduğu kesinleşti @Muârız ’ın mushafa harf ekleme çabası boşuna çıktı
@bunicktamyirmibirharf Kuran değiştirilemez. Hiçbir zaman da değiştirilemez. O Allah’ın koruması altındadır.. Kuran bozuldu diyen dinden çıkar zaten.. Ama mushaf konusu farklı maalesef geçen @Muârız ın da yaptığı gibi elif eklemişler..
Öyle bir şey olmadığını sen de biliyorsun da 19 putuna dokunduğu için kabul etmesi zor geliyor. Rahmân kelimesini bile izah edemedin şuradaBesmele’nin 19 harf olduğu kesinleşti @Muârız ’ın mushafa harf ekleme çabası boşuna çıktı
@bunicktamyirmibirharf Kuran değiştirilemez. Hiçbir zaman da değiştirilemez. O Allah’ın koruması altındadır.. Kuran bozuldu diyen dinden çıkar zaten.. Ama mushaf konusu farklı maalesef geçen @Muârız ın da yaptığı gibi elif eklemişler..
Ezbere cümleler hala. 19 safsatası 1974'te keşfedilmiş ama binlerce yıllık mushaflarda gizlemişler ne hikmetse19’u gizlemek için..
İşte bu @Muârız ve bu tip insanları deşifre ediyor Kuran bu gizleme çabaları gep o yüzden gelenekteki din yanlış.. Tarikatlar tamamen sömürüdür
ahagahahah harflerin ortada yazilisi farkli olum buna iki nun mu var denir ahahaah
Ebu Cehil rahmân kelimesini Arapça bakımından açıklar merak etme ama sen açıklayamıyorsunArapçan benden iyi olabilir peki ama Ebu Cehilden de mi daha iyi biliyorsun?![]()
Hadi len ordan.Seni yayık ayran gibi çalkalar köpürtürüm konu mental kapasiteyse.Ne zaman girdi ki dinden çıksın?
Yukarıdaki yorumları oku ateisttinden kemalistine, sunniden şiisine,alevesinden deistine, tarikatçısından müridine, sersemitine, hiçbirinizin aslında birbirinden farklı olmadığınızı ve gerçeklere saygınız olmadığını göreceksiniz..
Sorgulamak cesarer ister ama maalesef sizlerde bu yok.. Bari olanlara saygınız olsun onların güzel hikayelerini dinleyin diye paylaştım bu videoyu..
19 ile hayatı değişen din adına uydurulmuş yalanlardan şeytanlıklardan kurtulup özgür olan o kadar insan var ki.. Hepiniz toplumca zombileşmişsiniz üzgünüm
Bizim gibi bu gerçekleri görenler var neyseki..
Bunların gerçeği gizlemesi, lafı eğip bükmeleri, ayetleri çok ucuza satmaları, riyaları, kibirleri, cahillikleri.... Yani yani Kur'ana aykırı herşey leri var Kur'an a uyan tek bir yanları yok. Allahın yerine geçip cennetlik cehennemlik seçimleri yapıyorlar. Ölülerden şeyhlerinden medet umuyorlar. Sünnet diyorlar siyerden haberleri yok. Peygamberin devrimlerinde saç sakal giyim yoktu. Devrimler vardı. Hangisini yapıyorlar???! Güçlünün karşısında el pençe, kafir dediklerinin imkanlarını kullanarak kafir diye alay eden, bir işe yaramayan kişilkleri kimlikleri olmayan, akıllarına kıymış SERSEMİTLER... Yapay olmayan ZOMBİLER. Doğal ZOMBİLER. Ne farkı var bunların zombilerden? Ellerinde olsa kendi gruplarından başka olanların hepsini katledecekler. ZOMBİ SERSEMİTLER
Kübra Hatice
kardeşim aynı şeyi düşünüyorumJunior tayyip diyorum ben ona.. Kötü olan bu tiplerin dürüst dindarmış gibi pazarlanmaları..
Bak Mansur Yavaş geeçekten Anlara’yı güzelleştirdi
Ama İmamoğlu tam bir sarlatan uzgunum, yaptığı siyaset iğrenç..
bir insan seçimden önce camide kuran okuyup bunu videoya aldırırsa bu adamdan hayır beklemeDini istismar eden siyasiler böyledir rezil adam..
Ayasofyada namaz kılarken ki fotosu çıkmıyor artık
Siyasilere namaz bir tek seçim öncesi farz![]()
Kendin yazmissin ne zaman dine girdi ki ciksin diye. Ben demedim.Saçmalama..Ne alaka olur mu öyle şey..
Sizin inancta yalan gunah degil mi?Ben indirilen dini kastederek yazdım orada..
Tek bir din yok bir tane indirilen din var bir de insanların uydurdukları dinler..