Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1339 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kendi paylaştığın şeyi okuduğuna emin misin ?

Bak ne paylaşmışsın:

"Dolayısıyla 68. surenin başlangıç harf(ler)i de
‘nun’ (ن ون) şeklinde yazılmalıdır."

Paylaştığın ayet 68. sureden değil, 21. sureden. Zaten 21. surede böyle yazıyor diye 68. surenin başındaki ن harfini tekrar yazıyorum ن harfini gidip نون yapmaya çalışıp Kur'an'a harf ekliyorsun :)

@bunicktamyirmibirharf buradaki yorumları oku destekleyip destekmediklerini o zaman anlarsınız.. :) Ateizmden de tarikatçılıktan da selefi sapkınlıktanda 19 ile müslüman olan nice insan var siz bilmeyebilirsiniz o sizin eksikliğiniz..
İyi de hacım islam 1 tane değil mi? Benim anlatmak istediğim bu zamana kadar "değiştirilemeyen" bir şey`i nasıl yanlış olarak insanlara tebliğ etme gafletinde bulunup helak olmamışlar?
Yorumları okuyorum olm zaten sana inanan adam etiketlermisin buraya bir kaç tane rica etsem...ben de sana inanmayan birini etiketliyim

Sen mushaf ile Kuran’ın da farkını bilmiyorsun ya ilginç..
Aga sen iyimisin? , ebubekirin halifeliği döneminde söylenmiş. mushaf arapçada "2 kapak arasına alınmıs sayfalar" yani kitap demek. Muhammed döneminde derilere yazılıyormuş ayetler. Sonra mütteferika girmiş işin içine

Besmele’nin 19 harf olduğu kesinleşti @Muârız ’ın mushafa harf ekleme çabası boşuna çıktı

@bunicktamyirmibirharf Kuran değiştirilemez. Hiçbir zaman da değiştirilemez. O Allah’ın koruması altındadır.. Kuran bozuldu diyen dinden çıkar zaten.. Ama mushaf konusu farklı maalesef geçen @Muârız ın da yaptığı gibi elif eklemişler..
Elif eklenince ne zararı var peki abi bi sölesene bana?

Besmele’nin 19 harf olduğu kesinleşti @Muârız ’ın mushafa harf ekleme çabası boşuna çıktı

@bunicktamyirmibirharf Kuran değiştirilemez. Hiçbir zaman da değiştirilemez. O Allah’ın koruması altındadır.. Kuran bozuldu diyen dinden çıkar zaten.. Ama mushaf konusu farklı maalesef geçen @Muârız ın da yaptığı gibi elif eklemişler..
Öyle bir şey olmadığını sen de biliyorsun da 19 putuna dokunduğu için kabul etmesi zor geliyor. Rahmân kelimesini bile izah edemedin şurada :)
Harf ekleyen sensin 68. surenin başına. Kendi paylaştığın şeyi oku önce :)
Ama dediğim gibi algılama ile ilgili problem yaşıyorsun, anlamazsan da kendin bilirsin.

19’u gizlemek için..
İşte bu @Muârız ve bu tip insanları deşifre ediyor Kuran bu gizleme çabaları gep o yüzden gelenekteki din yanlış.. Tarikatlar tamamen sömürüdür
Ezbere cümleler hala. 19 safsatası 1974'te keşfedilmiş ama binlerce yıllık mushaflarda gizlemişler ne hikmetse :) Git bir yüzünü yıka belki kendine gelirsin.

Arapçan benden iyi olabilir peki ama Ebu Cehilden de mi daha iyi biliyorsun? :)
Ebu Cehil rahmân kelimesini Arapça bakımından açıklar merak etme ama sen açıklayamıyorsun :) O yüzden Besmele 19 harf iddianı boşa söyleyip durma arkasında duramadığın laflar etme :)

Coolumsu
özgür iradenle gerçeğin peşine düş
kimseye bağlanma
edip yükselin kıyafeti ile gerdeğe girilmez
tesviye niteliğinde oldu
benim söylediğimde yanlış,
sen gene nasıl istersen öyle davran

Ne zaman girdi ki dinden çıksın? :)
Yukarıdaki yorumları oku ateisttinden kemalistine, sunniden şiisine,alevesinden deistine, tarikatçısından müridine, sersemitine, hiçbirinizin aslında birbirinden farklı olmadığınızı ve gerçeklere saygınız olmadığını göreceksiniz..

Sorgulamak cesarer ister ama maalesef sizlerde bu yok.. Bari olanlara saygınız olsun onların güzel hikayelerini dinleyin diye paylaştım bu videoyu..

19 ile hayatı değişen din adına uydurulmuş yalanlardan şeytanlıklardan kurtulup özgür olan o kadar insan var ki.. Hepiniz toplumca zombileşmişsiniz üzgünüm
Bizim gibi bu gerçekleri görenler var neyseki..

Bunların gerçeği gizlemesi, lafı eğip bükmeleri, ayetleri çok ucuza satmaları, riyaları, kibirleri, cahillikleri.... Yani yani Kur'ana aykırı herşey leri var Kur'an a uyan tek bir yanları yok. Allahın yerine geçip cennetlik cehennemlik seçimleri yapıyorlar. Ölülerden şeyhlerinden medet umuyorlar. Sünnet diyorlar siyerden haberleri yok. Peygamberin devrimlerinde saç sakal giyim yoktu. Devrimler vardı. Hangisini yapıyorlar???! Güçlünün karşısında el pençe, kafir dediklerinin imkanlarını kullanarak kafir diye alay eden, bir işe yaramayan kişilkleri kimlikleri olmayan, akıllarına kıymış SERSEMİTLER... Yapay olmayan ZOMBİLER. Doğal ZOMBİLER. Ne farkı var bunların zombilerden? Ellerinde olsa kendi gruplarından başka olanların hepsini katledecekler. ZOMBİ SERSEMİTLER

Kübra Hatice
Hadi len ordan.Seni yayık ayran gibi çalkalar köpürtürüm konu mental kapasiteyse.
Kendine bile hayrın yok,ordan burdan duyduğun 3-5 içi boş kavramla bir zeka parıltısı göstermeye çalışıyorsun da nafile.

Junior tayyip diyorum ben ona.. Kötü olan bu tiplerin dürüst dindarmış gibi pazarlanmaları..
Bak Mansur Yavaş geeçekten Anlara’yı güzelleştirdi
Ama İmamoğlu tam bir sarlatan uzgunum, yaptığı siyaset iğrenç..
kardeşim aynı şeyi düşünüyorum
bu adam bir bok beceremedi, mansuru bende çok beğeniyorum.
solculara bunu söyleyince biz onu hazmedemiyormuşuz gibi geliyor onlara, onu hazmedemesem mansurada kötü derdim, adamlar at gözlüğü ile baktığı için böyle oluyor.
birde solcularda şöyle bir mantık var neredeyse herkes onların cumhurbaşkanı adayı :D 6-7 isim vardı daha bir kaç ay önceye kadar.

Dini istismar eden siyasiler böyledir rezil adam..
Ayasofyada namaz kılarken ki fotosu çıkmıyor artık
Siyasilere namaz bir tek seçim öncesi farz :)
bir insan seçimden önce camide kuran okuyup bunu videoya aldırırsa bu adamdan hayır bekleme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri