Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1338 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana bir şey yakıştırdığım yok cevabını yorumluyorum..
Terör örgütü hakkındaki fikirlerini bizle paylaşır mısın?
Ağaçların yakılmasını bir terör eylemi olarak mı Yoksa sola karşı yapılmış bir karalama olarak mı görüyorsun?
Sence PKK sol mu?
Sol diye pkk desteklenmeli mi?

Bence terörün sağı solu olmaz. Nokta.
başlığı açarken düzgün aç o zaman sol kesimden başlıkla girme konulara sen kim oluyorsun ya ?

Sol kesim lafını bu konuda ortaya çıkarıp uyduran sensin başlıkta sol kesimden bir şey yazmıyor.. Türkçe konusunda kendini biraz geliştir.. Pkk deyince sol anlıyorsan ama bu senin sorunun.. Beni ilgilendirmez..
sen geliştir imamoğlu akpden girdi evet ya evet bi siz akıllısınız ben pkk deyince sol anlamıyorum senin kafan biraz basmıyor sanırım açtığın başlıktan haberin mi yok?

Başlıkta bir şey yok başlıkta seni rahatsız eden nedir?
beni rahatsız eden senin gibi boş boğaz herkese rahatça pkkyı savunuyorsun falan diyen insanlar yazık çok yazık sakın ola bir daha bana bu ithamlarda bulunma son kez söylüyorum herkesin kabul edeceği bir sınır var o sınırı aşma bence laflarına dikkat et.

Sana bir şey yakıştırdığım yok cevabını yorumluyorum..
Terör örgütü hakkındaki fikirlerini bizle paylaşır mısın?
Ağaçların yakılmasını bir terör eylemi olarak mı Yoksa sola karşı yapılmış bir karalama olarak mı görüyorsun?
Sence PKK sol mu?
Sol diye pkk desteklenmeli mi?

Bence terörün sağı solu olmaz. Ben ne solcuyum ne de sağcı, ben özgür bir insanım, insan.. Her türlü terör örgütüne de karşıyım.. Nokta.
Olum sen önce liderinin ordu orman yakiyor sözlerine bir yorum yap. Ordu yakinca agac sevgin birden kayboluyormu? Cocuksun ve cocuk kalacaksin.

Ayrıca sağ-sol diye insanları bölmek faşizmdir.. Bölücülüktür..
Sağ sol diye bir şey yok.. Bu ülkede terör gerçeği var, ona karşı olanlar var ondan yana olanlar.. Bu üç..

İnsanları sevebilirsiniz destekleyebilirsiniz, istediğin partiye oy ver benim umrumda değil ama orman yakan bir terör örgütünü kimse meşrulaştıramaz bu dört.

Teröristtin dini imanı milleti olmaz. Terör istismar üzerinedir bu da beş.

Liderin PKK ile eylem birligi yaptigi dönemde ülkede terörö yokmuydu?
Ac 200 dogru dergisinin arsivlerini gör eylem birlig´klerini.
Hikaye anlatma burada, sen kim bilgi kim. Topal ne derse burada papagan gibi tekrarliyorsun aynen yandaslarin Erdoga ne derse tekrarladiklari gibi.

Benim liderim yok kimseden emir almıyorum beni kendinle karıştırma..
Özgür bağımsız bir vatanseverim.. Partilerle işim yok.. :)
Buna ragmen Perincek'in o sözleri hakkinda bir yorum yapabilirsin demi? Konu orman yakmak ise buyur yorumla. Isine gelmiyor tabii yorumlamak. Gökhan'in PKK aski derken Perincek'i neden özenle unutuyorsun? Madem liderin degil hadi buyur yorumla.

Ya o kaç defa açıklanmış ABD‘nin buyruğuna girmesin diye gitmiş konuşmuş. Türkiye’ye karşı emperyalizm ile işbirliği yapmayın demiş. Bunda ben garip bir şey görmüyorum.. Videoyu izle anlarsın..

Konu Perincek ve PKK isbirligi olunca hemen bak aciklama yapmis moduna giriyorsun. Baskalari olunca onlarin aciklamalarina asla bakmiyorsun.
Diger taraftan ben 2000'e dogru dergisinde yazilanlardan bahsediyorum. Orada hic senin dedigin gibi bir aciklama yok, bilakis ordu orman yakiyor basligi var. Sonradan yapilan aciklamalar benim nezdimde sadece kivirmaktir, takkiyedir. Soruyorum sana, ordu orman yakiyormu yakmiyormu? Yakiyorsa tavrin ne ve yakmiyorsa neden 2000'e dogru dergi (Perincek) hakkinda yalanci diyemiyorsun?

Öyle dediyse o da hata etmiştir.. :)
Ben ne yazdım oraya bak doğrular kişilere zamana ve mekana göre değişmez..
Yok öyle dediyse falan filan. Dedi diyorum ve dergisinden görüntülü alinti da yaptim.
Anlat neden hata yapmis? Niye öyle bir hata yapmayi tercih etmis? Bunlar tesadüf olamaz. PKK ile isbirligi dönemine rastliyor. Demekki öyle videoda sonradan kivirdiklari gibi yok biz onlara ABD ile sibirligi yapmayin diye konustuk yalanlari ortaya cikiyor. Sen ancak kendi kendini aldatirsin baska bir sey elde edemezsin. Liderin nasil bir pislik iyi ögren.

Benim liderim falan olmaz.. Ben sizin gibi insanperest birisi değilim..
Atatürkçü fikir yapısına sahibim.. Nokta.
Birak vir vir etmeyi de sorularima merte cevap ver.
Neden Perincek'in PKK aski diyemiyorsun da Gökhan'in PKK aski diyorsun? Perincek aciktan dergisinde orduyu orman yakmakla sucluyor ve PKK militanlatrina gerilla diyor. hani kendin diyorsunya teröre karsi olanlar ile yaninda olanlar diye. Perincek aciktan terörün yaninda olmuyormu? Ya adam gibi mertce cevap verirsin ya da önüne geleni terör destekliyor diye suclayamazsin.

Melnur neden yurtdışına çıkmak zorunda kaldığını foruma açıkla.. :)
Konuyu dagitma, buradan bir b*k cikmaz sana. Burada defalarca anlattim 1980 12 Eylül döneminde isci cocugu olarak geldim. Yüregin varsa sorularima cevap ver. Ismaillesme kendin ol.

Terörü savunan herkesin karşısındayım. İster o ister bu ister şu
Nokta. :) Aynısını sen söyleyebilir misin? Nerelisin onu açıkla..
Agzima sakiz oldu söyleye söyleye. Ama sen vido getirererk bak aciklama yaptilar, isbirligi yapmamislar diye savunmaya geciyorsun. Dogrudan Perincek ve ahalisini lanetleyemiyorsun. Baskasindan bekledigin acik sölülügü kendinden de bekle ve uygula.
Benim kim veya nereli oldugumu neden ögrenmek istiyorsun? Senle tartismam icin nereli oldugumu bilmenmi gerekli? Sen kendini ne zannediyorsun?

Hayatımda hiç perinçeke oy vermedim bundan sonrada vereceğimi sanmıyorum..
Dediğim gibi hatalılar ve bunu kendisi de ifade ediyor..

Ancak ermeni soykırımını bitiren ve silivri zindanlarını sizin gibi fetöcülerin ve onların savunucularının başına geçiren bir adama kötü konuşmam.. :)

Anlatabildim mi ya da anlayabildin mi?
Nerede hatasini kabul ediyor? Biz PKK ile isbirligi yaptik, orduya düsman olduk,.... hataliyiz mi diyor? Yeme bizi. Böyle bir aciklamasi yok. Bir dönem sonra ayni adam ve ahalisi Ermeni soykirimi var diye ortaya cikarsa sasirma cok bilmis simarik cocuk. Perincek'in ipiyle kuyuya inilmez, dün ile bugun arasinda bugün ile yarin arasinda 180 derece dönüs yapan kimden beslendigi süpheli olan bir görev adami o. Biz o herifin yedigi tüm b*klari biliriz, senin yasin buna yetmez. Sen ancak kopyala yapistir yap, vido izle,... sonra egriyi dogruy bulursun.

Hata yaptık diyor

Resmen reklam yapiyor, önce hata yapmis olabilirim diyor sonra üstüne gidince biz hata yaptik simdi baskalari yapmasin diyorum diyor. Siyasi bir hata 30 yil sonra bir tartisma programinda mecbur kalinca söylenmez, bilakis daha önceleri kamuaóyuna aciklama yaparak olur. Yarin tekrardan tekrar hata yaptim demeyecegini nereden biliyorsun? Bu adamin tüm siyasi hayatini arastirirsan nereden nereye geldigini görürsün ve hep önceki söylemlerine ters dürmüstür. Simdi gene reklam yapiyor. Bu adamdan bir cacik olmaz, büyük ihtimal birileri tarafindan devamli kullaniliyor. Yarin Ermeni soykirimi var dahi diyecek bir siyasetci.

@Coolumsu haci sen neden hep kavga ediyorsun? Molla tipide yok sen de gayet eli ayagi duzgun starbucks da takilan regular universiteli bir gencsin. Nerden girdin bu siyasete son zamanlar? Eskiden boyle seylerin yoktu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri