Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
E ne var sen de yobazsinSaçmalamasanız, bu söylenenler yobazlıktam baska bir şey değil..
Yakısıklı cocuk ya ondanTıbbi bir şeyi climax hocam yazınca inandırıcı geliyor. Coolumsu yazınca pek etki etmiyor.![]()
Amerikan polisiyelerde bir klişe vardır. LAPD'de eski bir polis vardır. Emekliliği yaklaşmış. Sorunludur. Yaşlı ve aksidir. Boşanmış yada kötü bir evliliği vardır. Alkolik veya madde bağımlısıdır. Ucuz hayat kadınlarına düşkündür. Bir gün bir cinayet dosyası için buna bir ortak verirler. Newyorktan falan gelir. Akademiden yeni mezunudur. Dosyası parlaktır. Derece falan yapmıştır. Gençtir, yolun başındadır. Herşeyi bildiğini zanneder. Ama sokaklara yabancıdır. Bizim bunak bu oğlana ısınamaz. Tek tabanca takilmak ister. Oğlan da bu bunagin yöntemlerini eleştirir. Yanlış bulur. Ama maceranın sonunda abi kardeşten yakın olurlar.Tıbbi bir şeyi climax hocam yazınca inandırıcı geliyor. Coolumsu yazınca pek etki etmiyor.![]()
Amerikan polisiyelerde bir klişe vardır. LAPD'de eski bir polis vardır. Emekliliği yaklaşmış. Sorunludur. Yaşlı ve aksidir. Boşanmış yada kötü bir evliliği vardır. Alkolik veya madde bağımlısıdır. Ucuz hayat kadınlarına düşkündür. Bir gün bir cinayet dosyası için buna bir ortak verirler. Newyorktan falan gelir. Akademiden yeni mezunudur. Dosyası parlaktır. Derece falan yapmıştır. Gençtir, yolun başındadır. Herşeyi bildiğini zanneder. Ama sokaklara yabancıdır. Bizim bunak bu oğlana ısınamaz. Tek tabanca takilmak ister. Oğlan da bu bunagin yöntemlerini eleştirir. Yanlış bulur. Ama maceranın sonunda abi kardeşten yakın olurlar.
Kötü bir şey yazmadım ki ben.. Neden utanayım?Hocam be böyle anlatınca çok iyi bi ikili oldunuz. Okurken hep şey dedim ama sonunda kardeş gibi olurlar..siz de öyle demişsiniz. Çok duygusal.. Keşke beraber çalışsanız... @Coolumsu görüyorsun değil mi? Ne güzel bahsetti senden cli. Utan.
Yakın bir arkadaşımı bu kanserden kaybettim ve sanırım en zor kanser türlerinden birisi.Anemi konusunda da faydaları var. Karaciğere ve safra yollarına ise zarar veriyor..
Over kanseri çocuk yapmayanlarda daha çok görülür.
sana haber vermedi mi kimse? kırıcı...Çocuğun mu olduNe ara evlendin ya
![]()
Bu adamın zihniyeti bu.. Kadın düşmanlarını gizlemiyorlar. Herkesin bildiği bir şey bu zaten.. Biz kötülemiyoruz adamların anlayışı çok sığ maalesef..
seda sayan'ın erol köse'ye giydirdiği videosundan alıntıydı o... öyle bir şey olduğunda sana haber veririm ben, belki çocuk doktoru olursun tanıdık olur...Yok haberim cidden![]()
O sen olsan bariii .OKim mesela![]()
Ne kadar sevgisiz birisin sen.. Tek amacın tartışmak, kusur bulmak..@Prodesmotes yetiş gel buraya, başlıkta bağlaç hatası var. Coolumsu Türkiye'de yaşamıyormu?
Alınma o kadar, arkadaş benim de hatamı buldu ve ben düzelttiği için çok sevindim. Demek ki sırf Türkiye'den uzak kalmak hataya sebep değilmiş.Ne kadar sevgisiz birisin sen.. Tek amacın tartışmak, kusur bulmak..
Yazık sana melnur.. Cidden yazık.. Bu arada hata demişken mi, mu, mü soru eki ayrı yazılır (;
@Prodesmotes yetiş gel buraya, başlıkta bağlaç hatası var. Coolumsu Türkiye'de yaşamıyormu?
Kızlara öncelikli bu konudaİlk oyu ben kullandım. Coolumsu: "Kızlara soru" diye başlamış ama ebeveynler ortak karar verir. Aldırılması taraftarı olurum. Hiç de tereddüt etmem.