Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1333 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin bu HDP sevginiz nereden geliyor?
Mesele sevip sevmemek değil. Bugün HDP'ye söylediklerinin neredeyse kelime kelimesine AKP ve Erdoğan'a söyleyenin bugün o partiyle aynı safta olup milletin zekasıyla dalda geçmesi. Ha sen mekanla daha geçene değer veriyorsan o da senin tercihin.

Akpde suçlu bence ama akpnin suçlu olması chp hdp yakınlaşmasını asla hoş gösteremez. Asla kabul edilemez bu. Atatürk’ün Partisi, Öcalan’ın Partisi ile yan yana olamaz. Topluma 50+1 adına bu saçmalıkları maalesef yutturuyorlar. Suriye iç savaşının sorumlusu davutoğludan muhalefet mi olur? Nato ajanlarının doluştuğu İP den muhalefet mi olur? Fetullahçı teröristlsrden

Saray gitsin ama yerine beteri gelmesin.. Saray rejiminden ben de nefret ediyorum. Ama onu yıkmanın yolu fetö pkk hdp falan değil halka dayanan muhalefet..
İktidarda onlar var, sorumlu da onlar,....
Ama nerede hatasını kabul edip siyasi sorumluluğu üstlenmek. Akşam gazetesi zaten bana göreore gazete değil AKP'nin bir yayın organı. istifa etmesi gereken AKP üyeleri.

Akp suçlu peki hdp ve pkknın hiçbir suçu mu yok sana göre?
PKK kaçırdı ve muhatabı da iktidar yani AKP. Bir terör örgütünden insanlık veya hukuk bekleyemem ama devletten beklerim, rehineler karşısında sorumluluk beklerim,....
İstanbul seçimlerinde Apo'ya elçi yollayan AKP rehineler için de elçi gönderdimi acaba diye sorarım.
HDP'nin kurtarmak için çabası oldumu veya engelledimi onu HDP'ye soracaksın bana değil. Daha doğrusu Erdoğan'a rehineleri zarar görmeden kurtarmak için neler yaptın diye sorman gerekli. Evet ne yaptı acaba?

Peki terör örgütünden öerhaöet beklemezsin. Bir partinin teröristbaşının olduğu bir posteri açması modern bir devlette kabul edilebilir bir şey mi?
Bu soruları bana soracağına seni yönetenlere sorman gerekmez mi? Veya sorduysan nasıl bir cevap aldın?
Bir ülkenin kanunları olur, hukuku olur. Kanuna ve hukuka ters düşen tüm eylemler karşılığını bulur, yok bulmuyorsa ya orada hukuk işlemiyor veya iktidarın siyasi çıkarı var veya suçlamalar yersiz.
Ben de her vatandaş gibi o soruların cevabını çok merak ediyorum. Ama zaten devleti yönetenler yer yer mafya ile bir araya geliyor, terör suçundan yatan birisinin yanına elçi yolluyor,.....
Yani bunlar devam ederken sen de işin kolayına kaçıp bana soruyorsun. Yiğitsen Erdoğan'a doğrudan sor ve bak gör ne cevap alıyorsun.

Mesele sorun çözülmesi değil, suçun cezalandırılmasıdır,
Mesele ikisi de olmalı, yani hem sorunu çözmeli hem de varsa suç cezalandırılmalı. Bugüne kadar sadece ceza olsun diye sayısız partiler kapatıldı ama bir saat sonra aynı parti başka isimle tekrar çalışmaya başladı. Bu kısır döngü ile bir adım ileri gidemeyiz.

Like a prayer güzel şarkı ya
O dönem pek öyle düşünülmedi maalesef ve Papa tarafından kınandı ayrıca aforoz edildi, ölüm tehditleri aldı.

Videonun yasaklanmasındaki sebepler arasında, Madonna'nın zenci bir İsa'ya aşık olması ve ilişkiye girmesi, Madonna'nın stigmata (çarmıha gerilirken yapılan haç işareti) yapması ve yanan haçların önünde dans etmesi vardır. Klip yayınlanır yayınlanmaz Papa ve kiliseler ayaklandı. Papa, Madonna'ya bir kınama mektubu yazdı ve Madonna aforoz edildi. - Alıntı -

Like a Prayer (şarkı) - Vikipedi

Şimdiki Adı Aydınlık Olan Ve Eskilerin 2000`ne Doğru Dergisine Bakalim

Yayın Yönetmeni Şimdiki Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek .

Yazarları arasında , Şule Perinçek, Ferit İlsever Oran baskın , Deniz Gökçe, Erol Toy Oral Çalişlar , Ender Helvacıoğlu, Asaf Güven Aksel, Feyza Perinçek, Adnan Akfırat, Gülden Aydın, Serhan Bolluk, Neyyir Kalaycıoğlu, Arslan Başer Kafaoğlu, Kamil Erdoğdu, Emel Armutçu, Selami İnce, Doğan Tılıç, Rozerin Doğan, Tunca Arslan, Günay Aslan, Halit Güngen, Hasan Bogün, Zihni Erdem, Çiğdem Çidamlı ve Fatma Yazıcı yer alıyordu

genelde PKK ve Türk Silahları ile alakalı konu ve yazılar paylasılırdı. O dönemin söylemı bu dergıye aitdir.

dogu-perincek_10236[1].jpg

apo-perincek[1].jpg

EH2NsiyWsAAC7CL[1].jpg539ea99fcdf240659d9c5e8fc61f4625[1].jpg

dogu-perincek_1353223_m[1].jpg

EXHJNiVWAAAdv7F[1].jpg

Yukarıdakı 2000`ne Doğru Dergisinin Şimdiki Adı Aydınlık Gazetesidir. Dünün APO`cusu Olan Perincek ve Aydınlık Grubu Şimdi AKP& MHP Ortaklığının Bir Numaralı Savunucusudur. PKK Bayraği Altında Gecit Törenine Katılan Aydınlık ( Eski Adı 2OOO`ne Doğru Dergisi ) Gazetesi Mao`cu Kürtcü Apocu Ulusalcı Vatansever Oldu :)

Son Olarak Evet Hep PKK ya Karşi Oldular.

Yukarıdaki Gibi :)

Aydınlık gazetesi o dönem de bu dönemde pkkya karşıydı havuz ile karıştırmayın..

Şimdiki Adı Aydınlık Olan Ve Eskilerin 2000`ne Doğru Dergisine Bakalim

Yayın Yönetmeni Şimdiki Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek .

Yazarları arasında , Şule Perinçek, Ferit İlsever Oran baskın , Deniz Gökçe, Erol Toy Oral Çalişlar , Ender Helvacıoğlu, Asaf Güven Aksel, Feyza Perinçek, Adnan Akfırat, Gülden Aydın, Serhan Bolluk, Neyyir Kalaycıoğlu, Arslan Başer Kafaoğlu, Kamil Erdoğdu, Emel Armutçu, Selami İnce, Doğan Tılıç, Rozerin Doğan, Tunca Arslan, Günay Aslan, Halit Güngen, Hasan Bogün, Zihni Erdem, Çiğdem Çidamlı ve Fatma Yazıcı yer alıyordu

genelde PKK ve Türk Silahları ile alakalı konu ve yazılar paylasılırdı. O dönemin söylemı bu dergıye aitdir.

Ekli dosyayı görüntüle 28627

Ekli dosyayı görüntüle 28628

Ekli dosyayı görüntüle 28629Ekli dosyayı görüntüle 28630

Ekli dosyayı görüntüle 28631

Ekli dosyayı görüntüle 28632

Yukarıdakı 2000`ne Doğru Dergisinin Şimdiki Adı Aydınlık Gazetesidir. Dünün APO`cusu Olan Perincek ve Aydınlık Grubu Şimdi AKP& MHP Ortaklığının Bir Numaralı Savunucusudur. PKK Bayraği Altında Gecit Törenine Katılan Aydınlık ( Eski Adı 2OOO`ne Doğru Dergisi ) Gazetesi Mao`cu Kürtcü Apocu Ulusalcı Vatansever Oldu :)

Son Olarak Evet Hep PKK ya Karşi Oldular.

Yukarıdaki Gibi :)
O dönem Perinçek ile PKK arasında eylem birliği mutabakatı vardı. 2000'e doğru dergide hep PKK övülüyordu,....
Coolumsu bunları araştırıp bakmaz ama Aydınlık ne derse inanır. Hatta topal niye gül verdiğini anlatırken güya ABD ile işbirliği yapma diye yanına gitmiş yalanını uyduruyor ve kesin buna da inanıyor cool çocuk.

Şimdi Sen Acmadan Ben Sana Anlatayım. O Dönem Perincek Oraya Gazeteci Ünvanıyla Gitti : Çünkü Öyle Diyor.

Peki Yukarıda Fotograflarda Röportaj Yaparkenmi Görünüyor.

Peki Rahmetli Gazeteci Uğur Mumcu`nun PKK- MİT ilişkisini Araştırırken O Dönem Hem Aydınlıkcılar Hemde Doğu Perincek Rahatsızdı. Çünkü Uğur Mumcu PKK- MİT İlişkisini Araştırırken Perincek BEKAA`da APO`ya Kırmızı Gül Veriyordu . Aydınlıkcılarda O Donem Rahmetli Uğur Mumcu`yu CIA-MOSSAD Ajanlığı İle Suçladılar.

2000`e Doğru Dergisi PKK`nın Yayın Organı Gibi Çalişti. Çünkü O Dönem Türk Askeri Cudi`de Kimyasal Silah Kullanıyor Diye Manset Atmıstır.

Dağlarda Gerilla Barınmasın Diye Ordu Orman Yakıyor .

Hakkari`nin Küçük Generalleri

Öldürülen PKK Gerilları Efsanelesiyor.

Dün Ne Dediğini Unutan Bir İnsan Bugun Vatansever Olmaz. Ya Hain Olur Ya Vatansever olur.

Buyucu fetö ağzı ile konusuyor..
O fotoğraflarla ilgili kapsamlı bir konu açacağım maalesef o olay sandığınız gibi değil..

Cli vs Coolumsu

Coolumsu genç, yakışıklı, bilgili olması nedeniyle yaşlı, huysuz ve bilgileri eskimiş cli'yi alır diye düşünüyorum.

O Videoyu Bana Değil Şehit Ailelerine At :)

O Dönem PKK ya Çiçek Veren Perinçek Bugun PKK`yı MİT Kurdu Diyor . Ancak Şu Bir Gercektir. Gazeteci Olarak Gitmişti. Neden mi O Dönem M.Ali Birand Güneri Civaoğlu Fatih Altaylı da Gitmiştir. Ama Hiçbiri Bebek Katiline Çiçek Vermedi :)

Hiçbiri PKK Bayraği Altında Askeri Törenle Karşılanmadı.

Sol Partilerin Kısaca Aşırı Sol Partiler Arasında En Azılı Teşkilatcı Perincekdir :) Yukarıda Belirtmiş Olduğum Sözüme Ek Olarak : Rahmetli Uğur Mumcu`nun Bebek Katili Apo Hakkında Yazdıklarına Ve Yaptiği Araştırmaya En Büyük Tepki Yine Aydınlıkcılar Ve Doğu Perincekten Gelmiştir. Neden Acaba ?

Son Olarak Doğu Perincek Neden Topal Biliyormusun Peki Onu . Şimdi Sana Anlatmıslardır Kars`a Giderken Trenden Atlarken Oldu Yada Küçükken Hastalık Gecirdi. Bunu Anlatanlar Vatan Partisinin Öncü Gencliği Veya TGB (TÜRKİYE GENÇLİK BİRLİĞİ)dir. Onu Vuran Mahir Çayan`dir. Halk Düşmanı Olduğu İçin Hem Vurmuştur Hemde Fikir Kuluplerinden Kovmuştur. Açlık Grevinde Perincek`in Bisküvi Yediğini Gördüğünden Dolayı.Gerci Perincek Bisküvüyü Sever Şimdide Bahceli İle Yer :)

Davasını Satan Adam Benim Gözümde Perincek :) Kıbrıs Harekatında Türkiyeyı İşgalci Olarak Niteledi .Yine Yukarıda Söylemiş Olduğum Şeye Ek Olarak Ordu Aleyhine Yazılar Yazardı.

MEDIA=youtube]yejtYMY_lFg[/MEDIA]

Cli vs Coolumsu

Coolumsu genç, yakışıklı, bilgili olması nedeniyle yaşlı, huysuz ve bilgileri eskimiş cli'yi alır diye düşünüyorum.
İtiraz etmek için ediyor. Ben kesin bilmediğim hiçbir şeyi paylaşmam. Gerçi artık Simetidin çok kullanmıyor. Ranitidin falan tercih ediliyor..

Makrolidler de eritromisin falan çok masum ilaçlar değildir. Kalpteki QT ririm mesafesi üzerinde olumsuz etikeleri var..

38Yg54.jpg

@Coolumsu sana tavsiyem 2000'e doğru dergilerini iyi bir araştırman ve okuman. Sonra kim kimin ağzıyla yazıyor daha iyi anlarsın. Perinçek'in sonradan ne söylediği önemli değil önceden ne söylediği ve yazdığı önemli.
Topalın ipiyle kuyuya inilmez, inanıp da inen hapı yutuyor. Kendi mahalesinde yoldaşlarını ihbar eden biri olarak anılır,......

Kitaptaki yazilara bakinca, niye ingilizce tip okumuyorum ya ben diye kendini sorguladin mi hic Coolumsu? Bir iki Turkce yuklem ekleyip, cumleyi turkcelestirdim sanmislar galiba.

Kitaptaki yazilara bakinca, niye ingilizce tip okumuyorum ya ben diye kendini sorguladin mi hic Coolumsu? Bir iki Turkce yuklem ekleyip, cumleyi turkcelestirdim sanmislar galiba.
Çoğı kitabımız ingilizce zaten ama o çok fark etmiyor.. İngilizce Tıp ile Türkçe tıp arasında fazla bir zorluk farkı yok. Bana sorarsan İngilizce çok daha kullanışlı bir dil, net.. Türkçe tıp okusunda bazı kelimelerin karşılığı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri