W
Elmas Üye
Ya nasil kinadiysam coolumsuyu ufak yigenim surekli ben cok guzelim diye dolaniyor ( inanin cok sinir bozucu bir sey ) Kinamayin arkadaslar....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim yorumum üzerine yazdıysanız ben dalga geçmiyorum ve yasaklanmaması gerektiğini başından beri savunan kişilerden birisiyim ayrıca kendisi ile hiçbir problemim yok, sevdiğim üyelerden birisidir.Konunun varlığı ve dalga geçer tarzdaki yorumlar da feci itici bu arada. (Zannediyorum bahsedilen kişinin haberi yok)
Kendisini sevmesem de.
Yok genel yazdım,sadece size yönelik olsaydı alıntı yapardım.Benim yorumum üzerine yazdıysanız ben dalga geçmiyorum ve yasaklanmaması gerektiğini başından beri savunan kişilerden birisiyim ayrıca kendisi ile hiçbir problemim yok, sevdiğim üyelerden birisidir.
Ben ona zaman zaman böyle takılırım ve ayın yakışıklısına da hep onu yazardım, bilmeyenler dalga geçtim sanmış olabilir ve üstüne sizin yorum da denk gelince açıklama yaptım.Yok genel yazdım,sadece size yönelik olsaydı alıntı yapardım.
Onca antipati silsilesinden sonra iyi bir yorum ister istemez kinaye gibi yansıyor.Anlam ve cümle bütünlüğü açısından dalga geçmiyorsunuz evet buna rağmen alınmanızı anlayamadım? Neyse kişilerle niyetlerle ilgilenmiyorum.
Birinin haberi olmaksızın hakkında konu açılması,maganzinsel tarzda mizah yapılması bana göre değil.
Ben ona zaman zaman böyle takılırım ve ayın yakışıklısına da hep onu yazardım, bilmeyenler dalga geçtim sanmış olabilir ve üstüne sizin yorum da denk gelince açıklama yaptım.
Bu konu başlığı şu an forumda aktif olmayan başka üyeler için de var ve üyeler kendince yorumunu yapıp çıkıyor hatta bazen eleştiri de yapıyor. Örneğin @esekherif için açılan başlıkta yazılan eleştirilere bakarsanız burada yazılanlar devede kulak kalır.