Coolumsu kimdir?

Konu sahibi son olarak 1330 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya nasil kinadiysam coolumsuyu ufak yigenim surekli ben cok guzelim diye dolaniyor ( inanin cok sinir bozucu bir sey ) Kinamayin arkadaslar....

• Yakışıklılığı ile nam salmış ve sürekli kıskanılmıştır.
  • İngilizce tıp öğrencisi olarak, insanın kendi kendine bile sormaya cesaret edemeyeceği soruları, açıkça sorabilecek kadar cesurdur.
Zombilerin varlığına inanıyor musunuz?
  • Paylaştığı fotoğraf karelerinde yer alan güzel kızlar ise ayrı bir kıskançlık sebebi yaratmış ve ayağı kaydırılmaya çalışılmıştır.
  • Hiç kimse bir @Coolumsu olamaz ve en kısa sürede geri gelmeli, kıskançlık yaratan paylaşımlarına devam etmelidir.

Konunun varlığı ve dalga geçer tarzdaki yorumlar da feci itici bu arada. (Zannediyorum bahsedilen kişinin haberi yok)
Kendisini sevmesem de.

Konunun varlığı ve dalga geçer tarzdaki yorumlar da feci itici bu arada. (Zannediyorum bahsedilen kişinin haberi yok)
Kendisini sevmesem de.
Benim yorumum üzerine yazdıysanız ben dalga geçmiyorum ve yasaklanmaması gerektiğini başından beri savunan kişilerden birisiyim ayrıca kendisi ile hiçbir problemim yok, sevdiğim üyelerden birisidir.

çocuğun sevilmemesinin en büyük nedeni herkesin yapmak isteyip başkasından beklediğini yapmasıydı. Adam kendini seviyor ve kendi kendini övüyordu xd yani bunu herhangi bir çekinge duymadan yapması çok fazla değil bi tık takdire şayandı bence xd

Benim yorumum üzerine yazdıysanız ben dalga geçmiyorum ve yasaklanmaması gerektiğini başından beri savunan kişilerden birisiyim ayrıca kendisi ile hiçbir problemim yok, sevdiğim üyelerden birisidir.
Yok genel yazdım,sadece size yönelik olsaydı alıntı yapardım.
Onca antipati silsilesinden sonra iyi bir yorum ister istemez kinaye gibi yansıyor.Anlam ve cümle bütünlüğü açısından dalga geçmiyorsunuz evet buna rağmen alınmanızı anlayamadım? Neyse kişilerle niyetlerle ilgilenmiyorum.
Birinin haberi olmaksızın hakkında konu açılması,maganzinsel tarzda mizah yapılması bana göre değil.

Beynimizdeki nöronlardan birisi.

Yok genel yazdım,sadece size yönelik olsaydı alıntı yapardım.
Onca antipati silsilesinden sonra iyi bir yorum ister istemez kinaye gibi yansıyor.Anlam ve cümle bütünlüğü açısından dalga geçmiyorsunuz evet buna rağmen alınmanızı anlayamadım? Neyse kişilerle niyetlerle ilgilenmiyorum.
Birinin haberi olmaksızın hakkında konu açılması,maganzinsel tarzda mizah yapılması bana göre değil.
Ben ona zaman zaman böyle takılırım ve ayın yakışıklısına da hep onu yazardım, bilmeyenler dalga geçtim sanmış olabilir ve üstüne sizin yorum da denk gelince açıklama yaptım.

Bu konu başlığı şu an forumda aktif olmayan başka üyeler için de var ve üyeler kendince yorumunu yapıp çıkıyor hatta bazen eleştiri de yapıyor. Örneğin @esekherif için açılan başlıkta yazılan eleştirilere bakarsanız burada yazılanlar devede kulak kalır.

Ben ona zaman zaman böyle takılırım ve ayın yakışıklısına da hep onu yazardım, bilmeyenler dalga geçtim sanmış olabilir ve üstüne sizin yorum da denk gelince açıklama yaptım.

Bu konu başlığı şu an forumda aktif olmayan başka üyeler için de var ve üyeler kendince yorumunu yapıp çıkıyor hatta bazen eleştiri de yapıyor. Örneğin @esekherif için açılan başlıkta yazılan eleştirilere bakarsanız burada yazılanlar devede kulak kalır.

O da yanlış bana göre.
Eşekherif ya da bana en sevimsiz gelen kişi için de geçerli. Giderim üye sözlüğüne yazarım,online ise alıntı yapıp yazarım,PM atarım çoğu zaman da muhatap olmam şahsen.
Bana itici gelen bir eğlence tarzı.
Ahlak masası müdürü gibi çöreklenmeyeyim konuya daha.
İyi eğlenceler sizlere. (genel)

Son düzenleme:
tanımıyorum ama o gelince başkaları gidecekse gelsin.

Diger forumda takilio online görüyorum aradada olsa yazip çiziyor kendince

adam toplanan enerjiyi hissetmiş olmalı ki diğer mekanda fotosunu paylaştı. kıskanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri