Çok Seviyorum Dediğiniz Kişiden Bile Soğuduğunuz Oldu mu?

Konu sahibi son olarak 982 gün önce görüldü
Oluyor maalesef. Bir anda düşürüyorlar kendilerini.

Genellikle beni sevdiğini iddia edenler kötülüğümü istemiştir. O sebeple evet.

bir insandan çabucak vazgeçemiyorum ama benden vazgeçen biri olduğunda da çabalamıyorum ve bir süre üzülsem de yoluma bakmasını biliyorum. aradan zaman geçince soğuduğum biri ile tekrar konuşabilirim ama hiçbir şey eskisi gibi olmaz içimde ona olan sevgi bitmiştir çünkü sadece ben duygularımın nötrlendiği birine karşı kötü davranamıyorum
keşke böyle olmasam iyi bir şey olduğunu savunmuyorum. keşke bile bile lades demesem.

Kücük Prens kitabinda adi gecen tilkinin cok anlamli bir sözü var bu konuya hitaben.
Söyle der;
"Ömür boyu sorumlusun,gönül bagi kurdugun her seyden."

Gönlüne herkesi sokma ki, kaldirayamayacagin sorumluluk altina girme...yine de cok sev.

nope, olmadı.
duygusal 1 aşk adamıyım ben, bi' sevdim mi bir daha soğuyamam.
deli diyorlar, desinler değişemem hesabı.

çok sevmek defaatle tekrarlanacak bir eylem değil bana göre.
ben arkadaş manasında insanlardan çabuk vazgeçemiyorum, insanlar aksi gibi düşünse de, kendi içimde onlarla bir çok kez savaşıp, kazanıp, affedip yoluma öyle devam ediyorum ancak bir evrede insanın hayatımda kalmasına dair umudum kalmayınca uzaklaşıyorum.
bu insanlara dengesizlik gibi geliyor çünkü küçük hatalarında büyük tepkiler vermeden onu absorbe ediyorum. bu da bir süre sonra karşıdaki insanda ne yaptık da bir hatada silindik düşüncesi uyandırıyor.
velhasıl; istemem bile çok sevdiğimi düşündüğüm insanların da hayatından çıkmayı öğrendim
hakeza insan ebedi olarak hayatımızda kalmıyor ama ona karşı davranış şeklimiz, sorumluluğumuz devam ediyor.
buna dikkat ederim.

Benim için ölçü kibirdir. Özellikle bizim ülkemizdeki kız milletinin kibri, dünyadaki hiçbir milletin kızın da yoktur.(Sosyolojik ve psikolojik sebeplerine girmeyeceğim.) Karşımdaki kız biraz kibirlenmeye başlayıp, üst perdeden konuşmaya başladığı anda benim için biter. Küfür kıyamet aşağılayarak, hayatımdan kovarım. Çünkü kibre kendim de bile tahammül etmem. O sebeple kovduklarım, sevdiklerimden çok daha fazladır.

Sevdiklerimden vazgeçmem kolay kolay ama canları yakıp üzdüğüm çok oluyor.

oluyor tabi soğuma konusunda kitap yazarım ermiş bir kişiliğe sahip olduğum için hislerim bir insanda olanın 6 katıdır

Geri