Çocukken hangi ünlüye aşıktınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Burayı iyice wp, insta ile falan karıştırdım mesajımı silebilecegimi düşündüm sjxjs

Son düzenleme:
Yaşar.
Erhan Güleryüz.: ))))

Baby face’im Timberlake’im

Bunların şarkılarını da iyi severim hatta Curtain Falls ile Fly By şarkılarını ezberlemiştim.
Bir ara ayrıldılar, tekrar birleştiler birkaç yıl önce.
Antony, Duncan, Simon ve Lee
Oo bendensin. Ben ilk all rise şarkıları ile tanıştım doldurma cd'de klipleri vardı sjxjs
One love, breathe easy, too close, u make me wanna vs vs güzel şarkıları vardı guilty vardı mesela.. dream Tv'de ve metro'da videoları çıksın diye bekliyordum. Arkadaşım da Lee'ye yanikti falan. Sonra dağılma haberleri çıktı ben de büyüdüm zaten bitti takintin falan ne zaman dağıldılar bilmiyorum. Hey gidi .. yaslandik be...

Oo bendensin. Ben ilk all rise şarkıları ile tanıştım doldurma cd'de klipleri vardı sjxjs
One love, breathe easy, too close, u make me wanna vs vs güzel şarkıları vardı guilty vardı mesela.. dream Tv'de ve metro'da videoları çıksın diye bekliyordum. Arkadaşım da Lee'ye yanikti falan. Sonra dağılma haberleri çıktı ben de büyüdüm zaten bitti takintin falan ne zaman dağıldılar bilmiyorum. Hey gidi .. yaslandik be...

Belki sen bendensindir .d
2005ten beri dinlerim.
En son I Can şarkılarına kadar takip edebildim.
Açtık bakalım
1673542636874.png

Belki sen bendensindir .d
2005ten beri dinlerim.
En son I Can şarkılarına kadar takip edebildim.
Açtık bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 75116
Olabilir :) belki benim daha eskidir yıl bilmiyorum..

Ben de açtım. Resmen mazi, o saf duygular.. of yaa duygulandım ejxjs
Kalkıp yurumelerini falan yapardım videoyu izlerken. Video gözünde canlanıyor, mimikleri falan. I can hic dinlemedim sanırım. Dinlicem bundan sonra.

reyhan karaca.
hala daha aşık olanilirim.

Geri