Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu vasıtasıyla gugilda arattigimda öğrendim, şaşkınım..Ne bu şimdi sonu neyle bitmiş böyle
Bu ne şimdi böyle Ashriel yapılırmı oğlum bu.Blue grubu Duncan James fena takiktim.. ahan da bu en sağdaki sarışın.
Ekli dosyayı görüntüle 75074
Biseksuel olduğunu açıklamış..
Ekli dosyayı görüntüle 75073
Hani esmer sevmiyordun….Ebru Gündeş
Aşık olduğum ilk esmer kadın
Çocukluk işte o zamanlar henüz akıl başta değil ondan yaniHani esmer sevmiyordun….
Blue grubu Duncan James fena takiktim.. ahan da bu en sağdaki sarışın.
Ekli dosyayı görüntüle 75074
Biseksuel olduğunu açıklamış..
Ekli dosyayı görüntüle 75073
Oo bendensin. Ben ilk all rise şarkıları ile tanıştım doldurma cd'de klipleri vardı sjxjsBunların şarkılarını da iyi severim hatta Curtain Falls ile Fly By şarkılarını ezberlemiştim.
Bir ara ayrıldılar, tekrar birleştiler birkaç yıl önce.
Antony, Duncan, Simon ve Lee
Oo bendensin. Ben ilk all rise şarkıları ile tanıştım doldurma cd'de klipleri vardı sjxjs
One love, breathe easy, too close, u make me wanna vs vs güzel şarkıları vardı guilty vardı mesela.. dream Tv'de ve metro'da videoları çıksın diye bekliyordum. Arkadaşım da Lee'ye yanikti falan. Sonra dağılma haberleri çıktı ben de büyüdüm zaten bitti takintin falan ne zaman dağıldılar bilmiyorum. Hey gidi .. yaslandik be...

OlabilirBelki sen bendensindir .d
2005ten beri dinlerim.
En son I Can şarkılarına kadar takip edebildim.
Açtık bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 75116