Çocukken hangi ünlüye aşıktınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çok var. Güzellik konusunda her zaman dediğim gibi ; Liv Tyler’ı ayırıyoruz o klasman dışı.

Yıldız Asyalı, Deniz Seki, Çiçek Dilligil ilk aklıma gelenler.

Winona Ryder.

20 yıldır aşığım kendisine.

images (21).jpeg

oo celebrity crush konumuz da varmış. benim liste başım amy lee olur ama yıllar geçtikçe sibel can'laştığına şahit oldum. ayrıca lotr söz konusu olduğunda liv tyler'cı değil cate blanchett'ciyizdir. arwen'in anneannesi olması yanıltmasın onun gibi üç tanesini sağ cebinden çıkarırdı.

oo celebrity crush konumuz da varmış. benim liste başım amy lee olur ama yıllar geçtikçe sibel can'laştığına şahit oldum. ayrıca lotr söz konusu olduğunda liv tyler'cı değil cate blanchett'ciyizdir. arwen'in anneannesi olması yanıltmasın onun gibi üç tanesini sağ cebinden çıkarırdı.
Sibel canlaşmak. Hayatımda duyduğum en güzel eylem.. :p

İlk okula giderken Yusuf güney hayranıydım
Daha küçükken de kuşum aydını çok seviyormuşum ekrana kitleniyormuşum onu görünce umarım aşık olduğum için değildir :(

Şakamısınız

küçükken ruhsar izlemiş olanların daha önce dinlemediklerine yüzde yüz emin olduğum o şarkıyı dinlerken, cem davran diyebilirim bu soruya.

Üzümlü kekim.

images

Özgü Namal :) gerçi benden çok büyük değil ama olsun.. hâlâ aşığım gerçi ahah.

Çocuk olmamdan mütevellit olacak ki, 1,79'luk kadın -ki kadın için uzun sayılır- biraz da kamera açıları hasebiyle bana dev gibi gelirdi. Ve güzeller güzeliydi.
İri, uzun, güzel.

Xena. Lucy Lawless. :kalp:

İlk kadın hayranlığım kendinedir. Sonra belki 1-2 Yeşilçam aktrisiyle konu kapandı. 20 yıldır hayran olduğum hiçbir yeni kadın ünlü yok. Bilmem de zaten.

Yusuf Güney, Gökhan Özen, rahmetli Liam Payne

Geri