Çocuğu olan kadının evlenmesinin sakıncası

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Cocugu ne yapacak Yabani? Ne demek yaninda goturmesin? Yahu annesi, babasi karar veremiyor da buna sen mi karar veriyorsun? O cocugu geride birakinca, olacak olani hic dusunmuyorsun.

Ay basimi agrittin Yabani su konularinla, cidden artik bunaliyorum su kadar negatiflikle, herkesin hayatina karisma meraklarinizla. Her konun hemen hemen boyle.
Benim görüşüm bu niye anlamıyorsun.isteyen istediğini yapsın.böyle bir devirde bile insan öz çocuğuna neler yapabiliyor el’e neler eder..herkes aynı şeyleri düşünse,paylaşsa ne anlamı kalır.ben böyleyim seviyorum halimi anlamışko

Olur ama çok bedel ödersin. hayatın boyunca birilerine durumu anlatmak zorunda kalacaksın ya da o birilerini en yakınlarından başlayarak hayatından atacaksın tek bir kişi uğruna. sürekli savaşçı ya da savunma pozisyonunda olmak yıpratıcı. çocukla yaşayabileceğin problemler ya da çocuğun problemlerinin başa kalacak olması (başkası çocuğu yapmış derdi sana düşecek, o benim evladım diyeceksin falan ama işler sarpa sarınca herkes ilk pozisyonlarına geri dönme eğilimine giriyor) ve de diğer adamın bir yönüyle hayatınızda olmaya devam edecek olması az buz şeyler değil. bence asıl soru şu: tüm bunlara değer mi ?

@Yabani

Senin konuya acı bir örnek maalesef...
Annesinin erkek arkadaşı tarafından işkence ile öldürüldüğü iddia ediliyor.

İşkence sonucu hayatını kaybeden Murat bebeğe acı veda

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki bebek, son yolcuğuna uğurlandı.

Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evde kardeşlerinin hareketsiz kaldığını gören 2 çocuğun ağlama sesleri üzerine bölgeye giden ekipler, üçüncü kardeş olan 21 aylık Murat Aslan Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Vücudunda izmarit ve darp izleri olan bebeğin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Öte yandan Murat bebeğin ölü bulunduğu evin madde bağımlıları tarafından kullanıldığı öne sürüldü.

1675006284077.jpeg

@Yabani

Senin konuya acı bir örnek maalesef...
Annesinin erkek arkadaşı tarafından işkence ile öldürüldüğü iddia ediliyor.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde vücudunda izmarit izleri tespit edilen ve ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki bebek, son yolcuğuna uğurlandı.

Pamukkale ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, evde kardeşlerinin hareketsiz kaldığını gören 2 çocuğun ağlama sesleri üzerine bölgeye giden ekipler, üçüncü kardeş olan 21 aylık Murat Aslan Kılıç'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Vücudunda izmarit ve darp izleri olan bebeğin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Öte yandan Murat bebeğin ölü bulunduğu evin madde bağımlıları tarafından kullanıldığı öne sürüldü.

Ekli dosyayı görüntüle 75879

Bebeğin ölümü ile ilgili olarak annesi ve o gece evde bulunan üç erkek gözaltına alınmış ayrıca babası da uyuşturucu suçundan cezaevindeymiş.

Çocuk sahibi olma şansı herkese tanınmamalıdır.

püff. içerikteki postlar jgjfg

Bebeğin ölümü ile ilgili olarak annesi ve o gece evde bulunan üç erkek gözaltına alınmış ayrıca babası da uyuşturucu suçundan cezaevindeymiş.

Çocuk sahibi olma şansı herkese tanınmamalıdır.

Gelde Allah’a inan şimdi..

Gelde Allah’a inan şimdi..
Anne de uyuşturucu bağımlısıymış galiba cezaevindeki babası gibi...

Evlilik yapsalar da çocuk sahibi olma konusunda bazı testler şart ve evde bebeğin yaşı küçük iki kardeşi daha varmış. Bebek ölünce çocukları bırakıp kaçmışlar.

Çocuk sahibi olunan kişinin insanlığından ve karakterinden emin olmak gerekiyor ayrıca ikinci evlilik ya da boşanma sonrası sevgili olma sürecinde de ince eleyip sık dokumak şart.

Geri