Çocuğu olan kadının evlenmesinin sakıncası

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Sen başkası yerine konuşma!aklı olan zaten evlenmez.burada mantık aramak zaten akıl dışıdır..
Evlilikten söz ettigimi göremedim.
Davanda hakli olabilirsin yani .
Akli kit, parasi bol olsun diyorsun iste.
Hakkindir.

Evlilikten söz ettigimi göremedim.
Davanda hakli olabilirsin yani .
Akli kit, parasi bol olsun diyorsun iste.
Hakkindir.
Paran oldu mu aklında olur..o yaşadığın köyden başka yere taşın yaramıyor sana Almanya’nın en geri kalmış bölgesi

olan her şekilde çocuğa oluyor pskolojikman bitiyorlar

Çocuğun yaş grubuna göre değişir bu. Karşıdaki insanın karakteri de belirler. İmkânı olan kadın evlenmemeli. Her çeşit insan var.

Kilit nokta doğru insanı bulmak, 7. eşde de bunu bulabilirsiniz veya ilk eşinizde de bunu yakalayamayabilirsiniz. Tüm dünyaya Müge Anlı bakış açısıyla yaklaşmanız inanılmaz gerçekten.

Kafalara bak, insan sok geciriyor. Ee oldu, insan icine de cikmasin bosananlar. Hele de cocugu varsa, aman Allah’im. Ne hakla uremisler filan zaten?!?!? Ne yiyip ne iciyorsunuz siz ya:d

Kafalara bak, insan sok geciriyor. Ee oldu, insan icine de cikmasin bosananlar. Hele de cocugu varsa, aman Allah’im. Ne hakla uremisler filan zaten?!?!? Ne yiyip ne iciyorsunuz siz ya:d
Önce ne demek istediği mi anlamaya çalışsan

Biriyle çocuğu var diye evlendiğinizde ya da çocuğunuz var diye biri sizinle evleniyorsa bunu göze almış demektir zaten.Zaten bunu göze alamayan evlenmez ya da yürüyeceğini sanıp yürümediğini gördüğünde yollarını ayırır. Ayrıca daha kötü haller düşünülmüş.O halleri de anlamayan maldır. Çoğu öyle durumda göz yumulmuş kötü şeylere.

Önce ne demek istediği mi anlamaya çalışsan
Yoo gayet iyi anladim. O risk, siz cocugunuzu bir kursa, aktiviteye, okula gonderdiginizde de var. Ee ne yapacaksin, cocugu eve mi kapatacaksin? Hele de sadece kadinin baska bir evliligi yapmasina laf etmeye calismak, ne densizce.

Yoo gayet iyi anladim. O risk, siz cocugunuzu bir kursa, aktiviteye, okula gonderdiginizde de var. Ee ne yapacaksin, cocugu eve mi kapatacaksin? Hele de sadece kadinin baska bir evliligi yapmasina laf etmeye calismak, ne densizce.
Hanımefendi genel olarak algılayabilirsiniz.elbette her önünüze çıkacak kişinin kötü yada sapık olacağının bir hakikatı yok.sadece çocuklu kadınlar evlenirken mümkünse çocuklarını yanında götürmesin aynı evde yaşamasınlar bu benim naçizane görüşüm anladınız mi?

Hanımefendi genel olarak algılayabilirsiniz.elbette her önünüze çıkacak kişinin kötü yada sapık olacağının bir hakikatı yok.sadece çocuklu kadınlar evlenirken mümkünse çocuklarını yanında götürmesin aynı evde yaşamasınlar bu benim naçizane görüşüm anladınız mi?
Cocugu ne yapacak Yabani? Ne demek yaninda goturmesin? Yahu annesi, babasi karar veremiyor da buna sen mi karar veriyorsun? O cocugu geride birakinca, olacak olani hic dusunmuyorsun.

Ay basimi agrittin Yabani su konularinla, cidden artik bunaliyorum su kadar negatiflikle, herkesin hayatina karisma meraklarinizla. Her konun hemen hemen boyle.

Geri