Çocuğu olan kadının evlenmesinin sakıncası

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evlenip ayrılmış kadınların,ikinci bir evliliğe karar vermesi yanında götüreceği çocukları için kötü sonuçlar doğurabilir..geçen bir olaya şahit olmuştum üvey çocuğunu izlemek için banyonun deliğine kamera yerleştiren sapığın kamerası farkedilmişti.bazı üvey anne-babalarda şiddet uygulayabiliyor,yani evlenmesi ne kadar doğru tartışılır hele de kız çocuğu var ise..

Burda bende ayni fikirdeyim. Buyuk konusmak gibi olmasin ama cocuk olupda bosanma oldukdan sonra evlenmek soz konusu olamaz. Hersey benim aklimdan gecer. Cocuklar buyur gider ondan sonrasi ne getirir bilemem.

Bu tezi desteklicekde gunluk olaylaei gorduk okuduk haberlerin ilk sayfalarinda. Kimseye guvenmem COCUGUM SOZ KONUSU ISE

Erkek açısından da sorun olacaktır çünkü yeni eşin, çocuğa nasıl davranacağını kestirmek oldukça zor.

Şimdi burda tümden mi geliyorsunuz yoksa tüme mi varıyorsunuz?
Elinde tek vaka var ve tüme gidiyor.

Olaya gelirsek bunun bir standardı yok ki. Çocuğu var diye birisine evlenme nasıl diyebiliriz. Çocuk çok küçük olabilir. Cici babasını baba benimser. Çok büyüktür zaten ayrı yaşıyordur.

Bilemeyiz. Belki yeni düzen aile ekonomisi iyi yönde etkiler ve çocukların şartları olumlu etkilenir.

Erkek de evlenemez o zaman benim çocuğum babasının evine hiç mi gitmeyecek ya üvey annesi azgın bir sapiksa? Ya cocugumdan nefret edip dövmeye ya da babasını doldurmaya calisirsa? Ya yeni eşinden olan çocuklarını benim çocuğumun önüne koyarsa?? Nooo çocuklu eşler ayrılırsa ikisi de hayatları boyunca bekar kalmalı diyorum çünkü çok sakıncalı şeyler olabilir...

Tabi ki bu sadece üveylikle bitmiyor.öz babası tarafından da istismara uğrayan var

Arada çok fark var.kadın şiddet uygulayabilir lakin cinsel anlamda pek bi zararı olmaz
Niye bu kadar eminsin?
Calismis oldugum yurtda,bir cocuk vardi.
Erkek...12 13 yaslarinda.
Niye oradaydi bilio musun?
Babasi öldükten sonra,oglan cocugunun baba rölünü üstlenmesi sonucu, annesinin ona cinsel anlamda da koca rolünü üstlenme görevine zorlamasi sebebinden.
Bir anne bunu yapabiliosa,üvey anne neler yapmaz.
Hos bazi üvey ana babalar var,kendi cocuklari gibi sevip,büyütüyorlar.
Yani kadin yapmaz demek,dogru degil..onu vurgulamak istedim.

Son düzenleme:
Niye bu kadar eminsin?
Calistigim yurtda,bir cocuk vardi.
Erkek...12 13 yaslarinda.
Niye oradaydi bilio musun?
Babasi öldükten sonra,oglan cocugunun baba rölünü üstlenmesi sonucu, annesinin ona cinsel anlamda da koca rolünü üstlenme görevine zorlamasi sebebinden.
Bir anne bunu yapabiliosa,üvey anne neler yapmaz.
Hos bazi üvey ana babalar var,kendi cocuklari gibi sevip,büyütüyorlar.
Yani kadin yapmaz demek,dogru degil..onu vurgulamak istedim.
Sabah sabah yine cin gibisin et mi yedin enerji gelmiş

Tekrar başını yakmaya gerek var mı bilemedim şimdi

Burda bende ayni fikirdeyim. Buyuk konusmak gibi olmasin ama cocuk olupda bosanma oldukdan sonra evlenmek soz konusu olamaz. Hersey benim aklimdan gecer. Cocuklar buyur gider ondan sonrasi ne getirir bilemem.

Bu tezi desteklicekde gunluk olaylaei gorduk okuduk haberlerin ilk sayfalarinda. Kimseye guvenmem COCUGUM SOZ KONUSU ISE
Kuzenin kayınvalidesi öyle yaptı kızını da evlendirdi yerleştirdi. Evlendi. Ne kutsal bir anne ...

Bu yabani aile nedir bilmez. Onun öyle bir derdi yok. Çoluk nedir çocuk nedir bilmez

• Beğen
Tepkiler: L_
madem ayrılacaksın niye üredin? madem üredin tekrar niye aynı boku yiyesin???
üremeyin kafanızı kullanın biraz tanrı üremek için bir özellik verdiyse buna engel olmak için akıl da vermiş..
illa bim marketin ya da şok marketin reklamını mı yapalım .//

Geri