Genc zengin seni napsin allahaaskina?Hem zengin hem genç yok mu illa yaşlı mı olacak
Konuyu yine saptirttik.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Genc zengin seni napsin allahaaskina?Hem zengin hem genç yok mu illa yaşlı mı olacak
O onun bileceği iş ne yapar ne yapmaz bilemeyiz kadın bu sonuçta her an hata yapmaya müsaitGenc zengin seni napsin allahaaskina?
Konuyu yine saptirttik.
Ayni zamanda Aptal da olsun diyosun.O onun bileceği iş ne yapar ne yapmaz bilemeyiz kadın bu sonuçta her an hata yapmaya müsait
Sen başkası yerine konuşma!aklı olan zaten evlenmez.burada mantık aramak zaten akıl dışıdır..Ayni zamanda Aptal da olsun diyosun.
Belki de haklisin
Akillinin seninle ne isi olur.?
Evlilikten söz ettigimi göremedim.Sen başkası yerine konuşma!aklı olan zaten evlenmez.burada mantık aramak zaten akıl dışıdır..
Paran oldu mu aklında olur..o yaşadığın köyden başka yere taşın yaramıyor sana Almanya’nın en geri kalmış bölgesiEvlilikten söz ettigimi göremedim.
Davanda hakli olabilirsin yani .
Akli kit, parasi bol olsun diyorsun iste.
Hakkindir.
Sinirlendin mi?Paran oldu mu aklında olur..o yaşadığın köyden başka yere taşın yaramıyor sana Almanya’nın en geri kalmış bölgesi
Çok nadir sinirlenirim onda da yıkım olur canımSinirlendin mi?
O zaman biraz daha zorlamam lazim.Çok nadir sinirlenirim onda da yıkım olur canım
Beni öyle kızdırmasın da ben seni iki dakikada cinnete zorlarım.o özelliğim varO zaman biraz daha zorlamam lazim.
Karişma benim işime.Beni öyle kızdırmasın da ben seni iki dakikada cinnete zorlarım.o özelliğim var
Önce ne demek istediği mi anlamaya çalışsanKafalara bak, insan sok geciriyor. Ee oldu, insan icine de cikmasin bosananlar. Hele de cocugu varsa, aman Allah’im. Ne hakla uremisler filan zaten?!?!? Ne yiyip ne iciyorsunuz siz ya:d
Yoo gayet iyi anladim. O risk, siz cocugunuzu bir kursa, aktiviteye, okula gonderdiginizde de var. Ee ne yapacaksin, cocugu eve mi kapatacaksin? Hele de sadece kadinin baska bir evliligi yapmasina laf etmeye calismak, ne densizce.Önce ne demek istediği mi anlamaya çalışsan
Hanımefendi genel olarak algılayabilirsiniz.elbette her önünüze çıkacak kişinin kötü yada sapık olacağının bir hakikatı yok.sadece çocuklu kadınlar evlenirken mümkünse çocuklarını yanında götürmesin aynı evde yaşamasınlar bu benim naçizane görüşüm anladınız mi?Yoo gayet iyi anladim. O risk, siz cocugunuzu bir kursa, aktiviteye, okula gonderdiginizde de var. Ee ne yapacaksin, cocugu eve mi kapatacaksin? Hele de sadece kadinin baska bir evliligi yapmasina laf etmeye calismak, ne densizce.
Cocugu ne yapacak Yabani? Ne demek yaninda goturmesin? Yahu annesi, babasi karar veremiyor da buna sen mi karar veriyorsun? O cocugu geride birakinca, olacak olani hic dusunmuyorsun.Hanımefendi genel olarak algılayabilirsiniz.elbette her önünüze çıkacak kişinin kötü yada sapık olacağının bir hakikatı yok.sadece çocuklu kadınlar evlenirken mümkünse çocuklarını yanında götürmesin aynı evde yaşamasınlar bu benim naçizane görüşüm anladınız mi?