Classiic

Konu sahibi son olarak 3536 gün önce görüldü
Sıcakkanlı, kendisiyle barışık, sempatik... Yaşına çok vurgu yapılıyor, merak etmiyor değilim.:)

3-5 mantıklı konusan insanlar içinde yer alan biri ýasli biri olduguna inanmistim :T:

Çok içten,çok pozitif :)
Sohbeti keyifli,herkese karşı saygılı ve ılımlı.
Umarım hep mutlu olur (:

Yunus u harcayacaklar matmazel :/

Devrilisleriyle un kazanan arkadasimiz:D
Eskisehirde edebiyat okuyo olusunu kiskandim ama belli etmedim. Zayifladigini da kiskandim, ama onu belli ettim:D
Forumda yorumlarini gorunce okumam gerektigi hissine kapildiklarimdan.
Severek takip ediyoruz, saygilar haci abi;p

beni yerden yere vuruyo hep:trip:
olsun, insan sevdiğini yerden yere vururmuş dimi;p
benden kurtuluş yok, naparsan yap düşmüycem yakandan hacı abi:D

Bir zamanlar avatarındaki Necip Fazıl'dan dolayı hep moruk zannetmiştim kendisini resmini gördüğümde bir şok oldum haliyle neyse ki bana toblerone ısmarlıyor da anlaşıyoruz (:
İnsanlarla ilişkisindeki mesafeyi görüyorum çok yakın olmuyor (ya da yanlış görüyorum :T: )
Bir alttaki ve bir üstteki yorumlarına hep kendimi denk getirmeye çalışıyorum :ask

Hazır görmüşken yazalım bir iki :p Kimseyle alıp veremediği yok ne güzel. Anlayışlı,komik ve forum oyunlarını seven abimiz. Başka forumlarda da karşılaşırdık arada. Bıyıkları falan şekil üye :)

Classiic klas bir adamdır. Ağzı yüzü burnu sözü gönlü kulağı parmağı her birşeyi sakindir. Sakindir!
Hem düşünür. Hem düşündürür. Bir zaman tanışmak dileği ile. Seviliyorsun delikanlı

Türk sinemasının arayıpta bulamadığı jön olduğunu düşünüyorum. Adamda beklenmedik bi yakışıklılık var.

Kısa ve öz yorumları, hoş anlatımları var. Net şekilde iyi biri.

Ustadcigimdan bekledigim ilgiyi goremedim :T: bi cay olur cicek olur bisey yollasin diye bekledim ama yok. Adam gormuyo bile .p

24 saatlik asansör de kalma oyununun 20 saatini onunla geçiriyorum nerdeyse :aeg:
Yok yani ne asansormus yahu :p ben bundan sonra merdivenleri kullanacağım beni göremezsen asansörde merak etme :kaç:

Bazen hayat bazilarini uzaklastirir, ama gonulde yerleri aynidir. Ustadciimin da yeri oyle, sabittir. Sever, sayariz, guzel sohbetleri ozlemle anariz :)

saçlarım nefesine yangındı, soluğun ömrüme nevbahar diyor Nef' bir şiirinde.

işte öyle bir şey (:

Geri