Classiic

Konu sahibi son olarak 3536 gün önce görüldü
Uyuz yaslı yemeklerimi yemezmis :hih: cok iyi biri ama seviyorum yani :p

Yaslı ve capkın oldugu söyleniyor:p

Saka bir yana, yorumları düsünceleri güzel,aklı basında üstadımız kendisi :cici:

06.09.2014

Geri gelse keske kafa dengi sevdigim üyelerdendi class.

Sürekli oyunlarda karşılaştığım bir üye. Çatıkızı ile muhabbetlerini okuyorum.
Esprili , saygılı , sevilen biri benim gözümde.

Not: Tanışmadık henüz sadece gözlemlerim doğrultusunda yorumladım.

Buraya yorum yapmışmışım,yapmışım.Neyse fazla yorum göz çıkarmaz :P

Saygılı,forumda herkes tarafından sevilen,sayılan,benim gibi forumun ''İHTİYARLARINDAN'olan değerli bir kardeşim :)

O beni uyuz eder hiç de sevmez bilirim :p
ama ben onun mesafesini,saygısını,düsüncelerini severim,iyidir class. (:

Tanımadıgım Ama sevdigim üyesi yorumları mantıkLı begenerek okuyorum Editörde oLus HayırLı oLsun Hersey Gonlunce oLsun.

Tanışıklığım bi' kaç forum ötesine dayanır. Kendisine ağırbaşlılığı, olgun ve emin cümleleri yakıştırıyorum. Pek muhabbetimiz olmasa da, kendisini sıcak kanlı biri olarak hissederim.
Sağlıcakla vesselam. :)

Seveni çok ama şımarmıyor ..
Sayanı çok ama küstahlaşmıyor ..
Takılanı çok ama alınmıyor ..
Severim böyle adamları ..

Çok eğlenceli biridir aslında belli etmesede sila cafe de nargile içerken gördüğümde öğrencilik yıllarımi bana anımsatan eses cocugu:p

Yerini bilen haddini aşmayan insanlara saygıyı eksik etmiyor buradan da bir merhabayı esirgemiyoruz. .p

Yorumlara bakinca gercekten gözlemledigim insan bu mu diorum. Kesinlikle çok bilmiþ ayrica egoist biri ya da bana garezi var bilemicem orasini.Kendisi ukala oldugumu soyler hep ama kendi ukalaliginin kesinlikle farkinda deil ayrica ilgiyi seven biri anladigim kadariyla ha buraya yazmanin en guzel yanida cevap veremicek olmasi

04.06.2014

Saygılı, efendi biri. Yalnız gıcık etmeyi seven bir tip anladığım kadarıyla

uzguuunum class.

Fazla tanimamakla birlikte tek muhabbettimiz uzgunum'den ibarettir . Allah yolunu açık etsin :)) saygılar.! :)

muhabbetimiz yok beni sevmediğini biliyorum ama ben onun yorumlarını beğeniyorum iyi forumlar

Gizemli adam class :p
İmzasını arakladım..
Seviliyosun dedişko (:

En uzun suredir onu taniyorum sanirim, inceden gicik ama kötü niyetli olmayan biri.
Mukemmel kulturumle yarislarda ezmisligim var xdxd

30.06.2014

iyi şeyler yazıp şımartmaya gelmedim ama ortada bırakmaz bu adam sizi, yakışıklı çocuk da. kızlar classic hazır aranızda güzel olanlarınız gelin, yarışma yapıp vereceğiz oğlumuzu.
sen de o imzayı değiş .p

Foruma ilk geldigim gunden bu yana beni hislerimde yaniltmayan durusundan ve cizgisinden taviz vermeyen kisiligi oturmus saygın bir kisilik. İy iki lerim arasında :) Hersey gonlunce olsun.

04.09.2014

Ben cok ozledim onu. Gereksiz seyler yuzunden forumdan gitti. Umarim en kısa surede doner aramiza.

09.01.2015

O ne guzel bir dosttur, o ne guzel bi adamdir. Foruma ilk geldigim gunden bu yana cizgisini ve durusunu hic bozmayan ornek bir kisilik. Onunla herseyi cok rahat konusabilirsiniz. İyi bir dinleyici ve harika bir sirdastir. Verdigin guven ve dostlugun icin tesekkur ediyorum. İyi ki varsin hepte var olasin :hello:

Sakindir kimseyi kirdigini görmedim çizgisini hiç bozmaz işine gelmeyen varsa muhattap olmaz o kişiyle münakasaya girmez mütevazidir kendini övmez ihtiyar insan :)

Geri