Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devrilisleriyle un kazanan arkadasimiz
Eskisehirde edebiyat okuyo olusunu kiskandim ama belli etmedim. Zayifladigini da kiskandim, ama onu belli ettim
Forumda yorumlarini gorunce okumam gerektigi hissine kapildiklarimdan.
Severek takip ediyoruz, saygilar haci abi;p
Bir zamanlar avatarındaki Necip Fazıl'dan dolayı hep moruk zannetmiştim kendisini resmini gördüğümde bir şok oldum haliyle neyse ki bana toblerone ısmarlıyor da anlaşıyoruz (:
İnsanlarla ilişkisindeki mesafeyi görüyorum çok yakın olmuyor (ya da yanlış görüyorum :T: )
Bir alttaki ve bir üstteki yorumlarına hep kendimi denk getirmeye çalışıyorum :ask
Hazır görmüşken yazalım bir iki :p Kimseyle alıp veremediği yok ne güzel. Anlayışlı,komik ve forum oyunlarını seven abimiz. Başka forumlarda da karşılaşırdık arada. Bıyıkları falan şekil üye
Classiic klas bir adamdır. Ağzı yüzü burnu sözü gönlü kulağı parmağı her birşeyi sakindir. Sakindir!
Hem düşünür. Hem düşündürür. Bir zaman tanışmak dileği ile. Seviliyorsun delikanlı
24 saatlik asansör de kalma oyununun 20 saatini onunla geçiriyorum nerdeyse :aeg:
Yok yani ne asansormus yahu :p ben bundan sonra merdivenleri kullanacağım beni göremezsen asansörde merak etme :kaç: