-
-
-
-
-
Classiic
Evet forum bunyesine yeni dahil olan onun tabiriyle "yasli , siradan" uyemizdir kendileri.
Ayrica bu konuyu acmanin verdigi mutlulugu anlatamam
( tamam uzatmiyorum konu sahibine gecelim)
Siradan insanin der o hep kendine ya hani, aslinda hicte oyle siradan biri degildir.
Duygusuz ruhsuz gibi gorunur ama kocaman bir yuregi var , merhametli yanida duygusuz yonunden fazla basar. Ama belli etmez iste , erkek degilmi hep aynilar.
Bazi seyere inandirmak ister kendini, ama yasadigin seylerden dolayi korkar yok genc der ben biliyorum boyle boyle olucak der. Bir de genc tabiri vardir
bazen unutuyor sanirim kendisinin de genc bir beyfendi oldugunu, surekli smileyler kullanir ama gercekte cok gulmezde. inanmiyor ama gulmek tebessum etmek ona cok yakisiyor. Daha yazmak istedigim bir suru sey varda, hani insan icinde bi hazinesi olurda anlatmaya korkarya , hi iste ayni oyle ben onu anlatmaya korkuyorum
Zaten tanidikca sizde fark eder anlarsiniz demek istedigim , herseyiyle benim icin cok degerli olan Yunus arkadasimizi az da olsa anlatmaya calistim , insalllah sinir olmaz
Son olarakta genc adam , hersey hayirlisiyla gonlunce olsun
Yuzunde yureginde solmasin hic ...
23.07.2014
Evet forum bunyesine yeni dahil olan onun tabiriyle "yasli , siradan" uyemizdir kendileri.
Ayrica bu konuyu acmanin verdigi mutlulugu anlatamam
( tamam uzatmiyorum konu sahibine gecelim)
Siradan insanin der o hep kendine ya hani, aslinda hicte oyle siradan biri degildir.
Duygusuz ruhsuz gibi gorunur ama kocaman bir yuregi var , merhametli yanida duygusuz yonunden fazla basar. Ama belli etmez iste , erkek degilmi hep aynilar.
Bazi seyere inandirmak ister kendini, ama yasadigin seylerden dolayi korkar yok genc der ben biliyorum boyle boyle olucak der. Bir de genc tabiri vardir
bazen unutuyor sanirim kendisinin de genc bir beyfendi oldugunu, surekli smileyler kullanir ama gercekte cok gulmezde. inanmiyor ama gulmek tebessum etmek ona cok yakisiyor. Daha yazmak istedigim bir suru sey varda, hani insan icinde bi hazinesi olurda anlatmaya korkarya , hi iste ayni oyle ben onu anlatmaya korkuyorum
Zaten tanidikca sizde fark eder anlarsiniz demek istedigim , herseyiyle benim icin cok degerli olan Yunus arkadasimizi az da olsa anlatmaya calistim , insalllah sinir olmaz
Son olarakta genc adam , hersey hayirlisiyla gonlunce olsun
Yuzunde yureginde solmasin hic ...
23.07.2014
ay heyecandirik oldum ilk defa bunlari yazcam ( saka saka azcik tebessumle okumaya sey et diye alla alla )
Bu adamla isli puslu yagmur bir aralik ayinda tanistik (sene 2009 diyeyim ben ama siz sey etmeyin ona 2012 diyiverin)
Afedersiniz matmazel demisti ( ayagimi ezdi yaaaa) saka ya
neyse iste, baya oldu biz bu uyuz beyfendi ile tanisali
tanistigimiz zamanlarda ben ayni farah degildim tabi, cogu su anki huyumu ondan aldim diyebilirim. bana buyumeyi insanlari tanimayi ogretti.
(cok da sinir etti tabi orasi ayri) hehe ama hic birsey kolaylikla olmuyor demi.
Turkunun birinde diyor ya "guvenmek zor istir ama guvenilir olmak daha zor " diye
tamda bu soz iste o bunu yapti ama ben hala yapamadim.
Butun erkekleri genelleyebilirsiniz ama onu bu genelleme ayri tutmazsaniz hakkina girersiniz bu kadar diyorum ben.
uf ya boyle seyler yazmayi da unutmusum ben bir suru sey yazicaktim unuttum kii
neyse bu kadar yeter maglum naciz vucudum dayanmiyor fazla duygu seline.
hep diyorum ve omrum vefa ettigi surecede diyecem, Allah yuzunude yureginide soldurmasin senin hic.
Vefanin adi sensin diyorum ve noktaliyorum sozleri mii :cici:
( yoneticiler birlestirmeyin postumu1!1!1!!1 alla alla)
09.01.2015
arkadas bundan sonra bu adama kaynamam sevenin taniyanin cok diye.
ama dedim ben sana sen beni dinlesen azcik (ne dedim ben sana? unuttum
seni taniyanla tanimayanlari ogrenmis oldun, hadi kib by
13.01.2015
Al iste yine birlestirmisler gelde sinir olma.
Ayrica class'ada yorum birakip gideyim madem
(birlestiren admine kolay gelsin ayrica ellerin dert gormesin)